Start Empire

Zaczęty przez mrPANIC, Wrzesień 18, 2012, 02:02:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrPANIC

Żeby nikt nie musiał szukać.

Empire x3 - kronika GF - START 15 PAŹDZIERNIK

Federation x7 - kronika H5 - kilka/kilkanaście dni po starcie empire.

Pozdrawiam.
mrPANIC
WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

TERRORMACHINE

zrypali sprawe ze otwieraja 2 serwery

mrPANIC

WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

Prokrastynator

w000t? przeciez x3 ma 40% głosów a x7 49%  :o
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

jh0ri

I tak Gf bedzie miala wiecej online.
Тихий!!! Тихий!!!

Spokojnie

moze i sie nieznam ale od H5 to juz powinni to inaczej nazwac tylko robi to zla opinie L2  :P

soldek

GF bedzie miał więcej online na starcie, to fakt. Później zacznie się quitowanie na H5 i Gf padnie z 1-2 klanami. Ludzie znudza sie szybko H5 (nie trzeba mówić czemu) i będzie 0 servera.
yeeey... czy coś.

roli

Raczej wyquitują polscy (i jakieś niedobitki z eu) gracze, a zostaną sami ruscy i będą się napinalać między sobą. Ale kto wie, może być tak jak piszesz.

kabulek

bo lepiej przez pół roku szukać dobrego serwa, którego i tak nie znajdziemy, albo obijać się po privach l2j i quitować po pierwszych hero niż pograć na stabilnym low rate  :oops:
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

KaRom

Dokładnie, spaprali sprawę z 2ma serwerami :(

No cóż, skoczki pójdą na H5 :)
Buszek Swintuszek`

WildBoy

Nie jestem skoczkiem a i tak wybeiram sie na H5. Powod,nie mam czasu na x3 gracia final.

jh0ri

Nie majac czasu i tak wybieram gf wreszcie server z korego nie spier... po 2-3 tyg
Тихий!!! Тихий!!!

sobek

HV x7 ... da rade wbic lev 81+... na GFx3bez cake.... kto dziś ma na to czas...

kamiil

GF ,a H5 to 2 rozne gry, h5 to taki GoD pve kronika, a GF to najbardziej pvp kronika, a 3x jest dlatego bo roa/t tak chcą  !!

3x, a 7x to rożnica tylko w długosci dochodzenia do 74 lvlu, potem aczyna sie farmienie s gradów i wbijanie kolejnego lvla schodzi na dalszy plan, wiec o co ta drama  :shock:

beniek

tylko do 76 ? Wbicie tego 76 tez troche trwa .... tym bardziej jezeli ktos ma rodzine i miliardy innych obowiazkow :]

russek

Cytat: kamiil w Wrzesień 19, 2012, 09:10:56 PM
GF ,a H5 to 2 rozne gry, h5 to taki GoD pve kronika, a GF to najbardziej pvp kronika, a 3x jest dlatego bo roa/t tak chcą  !!

3x, a 7x to rożnica tylko w długosci dochodzenia do 74 lvlu, potem aczyna sie farmienie s gradów i wbijanie kolejnego lvla schodzi na dalszy plan, wiec o co ta drama  :shock:

bueheheh a to dobre zobaczymy jaki zaprzęg driverow będziesz miał żeby szybko dobić 84 :D jeszcze się przejedziesz z tymi levelami

edit:
tak naprawdę GF to najbardziej pve kronika :P piszesz h5 pve kronika, bo wszystko łatwo dostępne jest... a tu na GF najwięcej się napierdala mobów...

jh0ri

I tak kazdy pojdzie gdzie bedzie chcial ... jedni wola pve , kox przez hoooy wie ile czasu a inny wybiora latwizne tyle w temacie .
Тихий!!! Тихий!!!

Arimas

Cytat: jh0ri w Wrzesień 19, 2012, 10:46:11 PM
I tak kazdy pojdzie gdzie bedzie chcial ... jedni wola pve , kox przez hoooy wie ile czasu a inny wybiora latwizne tyle w temacie .
Z H5 jest ten problem, że jak ktoś pvp nie chce robić, to nie musi

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

sobek

Cytat: mrPANIC w Wrzesień 18, 2012, 02:02:59 PM
Żeby nikt nie musiał szukać.

Empire x3 - kronika GF - START 15 PAŹDZIERNIK

Federation x7 - kronika H5 - kilka/kilkanaście dni po starcie empire.

Pozdrawiam.
mrPANIC

Federation - nie dni a tygodni.

Spokojnie

mam prosbe bo na stronce RPG nie widze GF do sciagniecia czy oni (joko RPG) wczesniej daja przed startem calego klienta
czy lepiej soboie wczesniej sciagnac z innych stronek ?
jesli daja to ok a jesli lepiej wczesniej sciagnac to prosze zapodac jakies linki

Raveline

dobrze że będzie x3! wszystkie cioty które nie potrafią grać dłużej na serwerze niż miesiąc czy dwa wyexpią cała armię botów do kupienia i nie trzeba będzie marnować czasu na expienie tego tylko cisnąc mainem ile wlezie! +1 dla Alice za taka decyzje!

KaRom

Cytat: WildBoy w Wrzesień 19, 2012, 03:54:07 PM
Nie jestem skoczkiem a i tak wybeiram sie na H5. Powod,nie mam czasu na x3 gracia final.

Bardziej chodziło mi, że Ci co stwierdzą na GF że, już przegrali serwer to pójdą na H5... a kto pójdzie na H5 od razu to jego sprawa... o gustach się nie dyskutuje... Ja nastawiam się bardziej na rekreacyjną grę... ;) na x3 ciężko rusków będzie dogonić ;)
Buszek Swintuszek`

MostDope

Cytat: jh0ri w Wrzesień 19, 2012, 07:59:51 PM
Nie majac czasu i tak wybieram gf wreszcie server z korego nie spier... po 2-3 tyg

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Tyumio

Cytat: KaRom w Wrzesień 20, 2012, 11:22:09 AM
Cytat: WildBoy w Wrzesień 19, 2012, 03:54:07 PM

Bardziej chodziło mi, że Ci co stwierdzą na GF że, już przegrali serwer to pójdą na H5... a kto pójdzie na H5 od razu to jego sprawa... o gustach się nie dyskutuje... Ja nastawiam się bardziej na rekreacyjną grę... ;) na x3 ciężko rusków będzie dogonić ;)
Na H5 tęz dogonisz rusków po 2 latach świetlnych, więc rok świetlny na x3 GF, czy x7 H5 nie robi różnicy...

Sarin.

poczytaj sobie jak ułatwili exp w h5 to dojdziesz do proporcji 10:1.