007 God Support - D1

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Październik 09, 2012, 08:05:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cam3ll

No cóż a miałeś szanse się czegoś ode mnie nauczyć :D
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

xXxFelekxXx

Idę się przespać w h... źle się czuje :P  stream off

Arimas

Cytat: xXxFelekxXx w Marzec 18, 2013, 03:55:25 PM
Idę się przespać w h... źle się czuje :P  stream off
Jeśli głowa cie boli, brzuch i nie chce ci się nic jeść to masz tegoroczną grypę :)

btw. nie wiem czy czytałeś  czat ze streama jak grałeś lee sinem ale ta syndra dobra, przegrała mid tragicznie z zedem i potem pisala, że go wygrała! :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xXxFelekxXx

Chwilowo czuję się jakbym żył więc ... stream on za parę minut , postaram się mieć po prostu włączoną stronę ze streamem jako że chat z twitcha mi się buguje jakby ktoś wiedział why , to fajnie jakby napisał jak to naprawić :D

Day III  : Plat V 40 pktów , na początku mi wczoraj dobrze szło potem czułem się coraz gorzej i grałem jak... noob...

Why riot nerf taric :(

Stream up.

nobody1

xXxFelekxXx

Cytat: nobody1 w Marzec 19, 2013, 03:04:49 PM
problemy techniczne?  :beksa:

co to za nerf tarica?

Nerf na w i długości stuna , riot mnie strollował , nie mogłem się do gry połączyć po czym "game that you want to reconect don't exist anymore" OK

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

Stream off , nie chce mi się grać dziś już solo q.

xXxFelekxXx

Stream up day V , Plat IV zaczynam od grania duo z gościem jego best of 5 serii platyna ---> diament have fun :P

Dzisiejszy odcinek streama pod tytułem "Diana Marathon" :P o ile dostane mida ofc :D

xXxFelekxXx

Przerwa w streamowaniu do 18:30 :P , potem Diana Marathon ciąg dalszy :P

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

Stream up :) Plat IV 67 pktów po przegrany kolejnym best of 3... nabijanie 100 pktów easy a potem same trolle w best of 3 dat luck :D

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

xXxFelekxXx

Mhm, jako że dostałem bana z tribunalu lolz :D , to będzie przerwa w streamie , nie wiem hmm zobaczę do kiedy najwyżej będę streamował gry z westa qq riot.

Kamal

Cytat: xXxFelekxXx w Marzec 24, 2013, 02:39:27 PM
Mhm, jako że dostałem bana z tribunalu lolz :D , to będzie przerwa w streamie , nie wiem hmm zobaczę do kiedy najwyżej będę streamował gry z westa qq riot.

:noob:

Arimas

Było tyle nie kurwić na ludzi  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Avistel

ueueueuee, dawaj kody za kare  :D

Cam3ll

Jednak dobrze, że z tobą nie grałem toxic playerze :D
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

xXxFelekxXx

Ok , mógłbym w sumie streamować gry z westa ale mi się nie chce więc... Na początku był spam że nie pokazałem jak się wybijam z elo hell więc, wybije jednej osobie przez czas póki mam bana elo za darmo oczywiście nie chce nic w zamian, krótkie wymagania co do konta

Liga : Bronze / Silver preferowana
Rune page : 1 pod ap i 1 pod ad
Champy: 2 adc 2 junglerow 2 supportow 2 solo topow 5 midów minimum .
Czas: Żebym mógł grać tym kontem między 9 rano a 16stą popołudniu w tygodniu teraz do piątku na potrzeby streamowania

Oferty pisać w temacie lub do mnie na pw :P