Van Holter [HighFive][Mid][x7]

Zaczęty przez Gandam, Październik 29, 2012, 08:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TheVerrier

Gandam

TB 2 zamek
BMF bez siega xD

Co do Rune - gram dlugo, a to jedna z lepszych rzeczy jakie widzialem  hahaha  mianowicie:
Mroczni zdobywaja Rune, klan o nazwie "BDSM" pyta czy moze wejsc do zamku by zbierac fame, Mroki sie zgadzaja. Gdzies 30 minut przed koncem Mroczni nie maja Rune, na korzysc BDSM. Wkracza BMF na zapore przed siege zone  i carpetuje w 3pt 10 mrocznych hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Fabienne

Ja to widziałam inaczej... w czasie gdy reszta robi zamieszanie gdzieś tam w sali tronowej dzielna wojowniczka Sasetka wbiega do krestownii broniąc swoim ciałem cla alt klanu ubranego w jakieś lol szmaty:)....crestu crestu zamek przejęty... kolejny czas upłynął na sadzeniu mrocznych tulipanów w naszym nowym ogródku.

Amarin

Cytat: Gandam w Grudzień 24, 2012, 12:42:02 AM

Co do Rune - gram dlugo, a to jedna z lepszych rzeczy jakie widzialem  hahaha  mianowicie:
Mroczni zdobywaja Rune, klan o nazwie "BDSM" pyta czy moze wejsc do zamku by zbierac fame, Mroki sie zgadzaja. Gdzies 30 minut przed koncem Mroczni nie maja Rune, na korzysc BDSM. Wkracza BMF na zapore przed siege zone  i carpetuje w 3pt 10 mrocznych hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Bo takie rzeczy dzieją sie tylko na polaczkowym serwie w polaczkowych klanach. Zachowanie "Mroczyncy" oceniam na ociemniałe. A no racja fame leci tylko w zamku....xD
-----=BeMyFrag=-----

TheVerrier

Nexon

Serwer dobry niema lagow online 1k-1.2k+ sam tydzien temu wbilem z 3 kumplami  :D

xXxFelekxXx

Cytat: Nexon w Grudzień 25, 2012, 12:03:12 AM
Serwer dobry niema lagow online 1k-1.2k+ sam tydzien temu wbilem z 3 kumplami  :D

Serwer z 1k online może mieć lagi ? Istnieją jeszcze takie lulz , a tak poza tym to free  :bump:

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Stoned

Cytat: Gandam w Grudzień 25, 2012, 01:50:25 PM
DV pvp z perspektywy BMF
http://www.youtube.com/watch?v=Dob67xZJ4eY&feature=youtu.be
Uwierz, że są serwery z 200-300 online z lagami xd A 1k to i tak wystarczająco i dużo bo raczej więcej już nie nazbierasz ;)

Gandam

nie chcialem tego wrzucac bo FPS nie pozwolil mi na sensowna gre [ 1 fraps jaki mam, 1x tez wlaczyme sony vegas wiec wlaczcie sobie jakis podklad :P] ale -_- tam :P
http://www.youtube.com/watch?v=ay0aTzetQ0E
[jak na celce mnie zabili, nie wiem xD]

Przez swieta na pewno nie doczekamy sie nowego fajnego pvp, zostaje odgrzewany kotlet. Z TW mam jeszcze gorszy material, a na siege nie mielismy co nagrywac :(

Aeore Healer 97 Lilith

mixoOn

Podobno zrobiliscie ally i dodaliscie quiterow z mrocznych bo lanie dostajecie??

Lf confirm

TheVerrier

Cytat: Stoned w Grudzień 25, 2012, 03:48:43 PM
Cytat: Gandam w Grudzień 25, 2012, 01:50:25 PM
DV pvp z perspektywy BMF
http://www.youtube.com/watch?v=Dob67xZJ4eY&feature=youtu.be
Uwierz, że są serwery z 200-300 online z lagami xd A 1k to i tak wystarczająco i dużo bo raczej więcej już nie nazbierasz ;)

jak sie stawia serwer na maszynie w pokoju to potem bywają lagi  :oops:

Khav

Cytat: mixoOn w Grudzień 27, 2012, 12:47:56 AM
Podobno zrobiliscie ally i dodaliscie quiterow z mrocznych bo lanie dostajecie??

Lf confirm
Mogę potwierdzić że kilku dawnych mroków widziałem pod banderą TB (przykład Ventyl bishek). Ale z GANDAM STYLE nie wdaję się w dyskusję bo on ma dość ciekawą fantazję. Zaraz mi powie że oni w jego cp, w jedno party zabijają 5 pt BMFów i to dwa razy w ciągu jednego pvp. więc lania nie dostają. tylko przegrywają pvp.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Gandam

zrobilismy ally z klanem ktory ma 2 party, fakt - ale tylko dla tego by latwiej bylo ich resotwac i przejac im zamek w gludio - tak tez sie stalo QQ :beksa:QQ
Przyjelismy najlepsze party od Mrocznych, ktore zalamalo rece i olalo ich klan po siege w rune - to nie jest core mrocznych - duszczki zapodzialy sie i tyle :) Wy za to wzieliscie party po nas, ktore wyrzucilismy za noobostwo wiec hipokryzja na maksa sie popisujecie  hahaha hahaha hahaha
@khava
co cie boli? padacie jak szmaty i tyle 70 fragow na was z pvp na DV to tylko moje party. Mowilem ci pogódź sie z tym  hahaha, pewnie jestes z VooDoo party od bmf? to jest to party na ktore szkoda nam palic final secret! xD

Aeore Healer 97 Lilith

NoweKonto

Cytat: Gandam w Grudzień 28, 2012, 03:40:06 AM
@khava
co cie boli? padacie jak szmaty i tyle 70 fragow na was z pvp na DV to tylko moje party. Mowilem ci pogódź sie z tym  hahaha, pewnie jestes z VooDoo party od bmf? to jest to party na ktore szkoda nam palic final secret! xD
Nie wiem kim jest khav, ale co do voodoo party z bmf, biliśmy się ile razy 3(na tylu byłem)? w tym 2 razy jak gankowaliście varke na 82/83 lvl :D i raz na machumach gdzie rzeczywiście nas ścisnęliście, gratuluję! xD

Fajnie że twoje pt zebrało 80% fragów z pvp na dv, zresztą nic dziwnego bo macie najlepszy sprzęt i lvl w klanie, u nas ważniak od aresa i nikki mieli łącznie 70+ fragów to znaczy że we dwóch są tak fajni jak twoje pt?

BTW skoro twoje pt i TB jest tak dobre to czemu nie pokazujecie się na żadnych eventach? Baiuma nawet nie próbujecie, na aq widziałem was raz gdzie połowa waszego klanu dostała raid curse ( czyżby pierwszy raz widzieli aq na oczy? ), na siege do giran nikt sie nie zapisał a na TW poza pierwszym razem gdzie zamek był prawie pusty nawet do murów nie dotarliście .

Czego wam za to odmówić nie można to, to że jak na poziom serwera rzeczywiście macie jedno z lepszych pt a na pewno jedno z najlepiej zorganizowanych.

Gandam

baiuma probowalismy, nie zrobilismy z paru powodow o ktorych nie powiem, bo jest mi wstyd. To co dzieje sie na AQ i zonie ktore ma "zabezpieczyc" przed postaciami hight lv nie obejmuje rozumiem  :o
Mamy takie samy braki w online jak i wasze party - glownie przez swieta i nowy rok, wiec logowac cos trzeba z party, to tez slot ktory moglby posluzyc za czujke niestety jest wykorzystany na cos innego.
Roznica w TB i BMF jest taka ze o ile moje CP ma poziom wyfarmienia mniej wiecej jak Ares, to pozostale party odstaja, gdzie wasze pozostale 3-4 sa juz calkiem fajnie ubrane :) Sam pewnie wiesz jak wyglada walka Sgrade+ vs A grade. Ofc nie zrozum mnie zle, bo to nie wasza wina. TB po prostu ma inna polityke niz BMF i to co mamy w klanie o ile mnie denerwuje czesto to jednak jest to moje TB w ktorym gram od zawsze i grac pewnie bede.
Nie dziwi mnie w ogole ze zrobili tyle fragow, jak tego przygłupa Khav'a, a 70 fragow liczylem tylko od naszych 3 DD. Zobacz filmik ktory wrzucilem - z mojej perspektywy najlepiej widac ile mass ressow poszlo wiec i tyle fragow moglo i wpadlo.

//15% za obraze użytkowników w tym temacie
Raziel

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Cytat: Gandam w Grudzień 29, 2012, 05:51:26 PM
baiuma probowalismy, nie zrobilismy z paru powodow o ktorych nie powiem, bo jest mi wstyd. To co dzieje sie na AQ i zonie ktore ma "zabezpieczyc" przed postaciami hight lv nie obejmuje rozumiem  :o
Mamy takie samy braki w online jak i wasze party - glownie przez swieta i nowy rok, wiec logowac cos trzeba z party, to tez slot ktory moglby posluzyc za czujke niestety jest wykorzystany na cos innego.
Roznica w TB i BMF jest taka ze o ile moje CP ma poziom wyfarmienia mniej wiecej jak Ares, to pozostale party odstaja, gdzie wasze pozostale 3-4 sa juz calkiem fajnie ubrane :) Sam pewnie wiesz jak wyglada walka Sgrade+ vs A grade. Ofc nie zrozum mnie zle, bo to nie wasza wina. TB po prostu ma inna polityke niz BMF i to co mamy w klanie o ile mnie denerwuje czesto to jednak jest to moje TB w ktorym gram od zawsze i grac pewnie bede.
Nie dziwi mnie w ogole ze zrobili tyle fragow, jak tego przygłupa Khav'a, a 70 fragow liczylem tylko od naszych 3 DD. Zobacz filmik ktory wrzucilem - z mojej perspektywy najlepiej widac ile mass ressow poszlo wiec i tyle fragow moglo i wpadlo.

Oj oj. Jaki hejt.. "przygłupa Khav`a" . Chłopie jak już ktoś pisał Ci na exie.. Jak byś skoczył z poziomu swojego ego, na poziom swojego IQ, to baumgartner miał by nowy rekord do pobicia. To ty przed i po każdym pvp wozisz się an shoucie jak wieśniak na taczce gnoju, a na forum tłumaczenie albo pompowanie e-penisa. No i brak argumentów zastępujesz obrażaniem?? Alariona przebiłeś. Przebijesz zakapiora?

Z twojej perspektywy widać ile mass ressów poszło? A widać ile razy nas złożył RB? Bo np. u mnie w party, ANI razu nikt nie padł od was, tylko było kilka zgonów od RB. To już Ci odchodzi 9 osób z celownika. więc z 4 pt jakie tam było, zostaje 36 osób. Które notorycznie były zabijane przez RB.. Wychodzi więc na to że całe TB to mięso armatnie które nic nie może i nie umie zrobić, tylko wasze PT zabija. Bo inaczej nie mogę zrozumieć twojej pokrętnej logiki. No ale co do RB drugie pvp to doskonale pokazało. Brak RB, i healerzy w BMF przeszli w offensive stance bo leczenie było nie potrzebne. No ale excuse od Ciebie "przyszło nas mniej".

"dream team make dream "

P.S. Twój styl:
Gandam style!

@Shani Cześć Misiek:*
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Shanique

oj oj... tylko mi proszę Khava nie wyzywać od przygłupów... bo się pogniewamy :P

PS Hi Khav :>

Gandam

Prawie kazdy wie co robie, oraz po co to robie ^^ Brak argumentow? fakt podalem czyste powody.
Po nowym roku bedziemy mieli pelny sklad PT prawdopodobnie wiec moge ci zademonstrowac jak szybko sie skladacie i skad 70 fragow.
Z Warzniakiem juz sie wstepnie ugadalem.

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

"To ty przed i po każdym pvp wozisz się...."
Udowadniać mi nie musisz jak zrobić 70 fragów, bo wiem jak nasze CC łapało na was fragi czy na DV czy pod AQ. PT vs PT nie będę wam ujmował, jesteście zgrani, ale jako klan do tej pory pokazaliście całe nic, i nie przekonasz mnie (jeszcze raz napiszę) że JEDNO PT zabija 45 typa z RBkiem na plecach 2x i nie wygrywają pvp. Oczywiście żebyś znów nie wyskoczył z mass resami, RB siał zgrozę w naszych szeregach, bo A-grade`owcy składali się na strzała. Więc jeżeli tworzysz historie na podstawie zauważonych na frapsie mass resów, to się chłopie otrząśnij porządnie napij i przestań siać herezje. Bo o przyznaniu się do błędu w Gandam Style nie ma mowy:D

Gandam

wiem co powiedzieli mi moi DDcy i nie mam podstawy im nie wierzyc.
co do pt vs pt nawet nie chodzi o udowadnianie niczego, bo frapsa przegranego tez pewnie wrzucimy, chodzi o fun.

Aeore Healer 97 Lilith

corey

...milo się to czyta jest co robić w pracy, a ktoś wie co się stało z Mrokami bo wczoraj znaczna ilość biegała bez clanu poszli w rozsypkę Baatonik nie ogarnia tematu clanu bo to co pokazują  na serwie to  hahaha ??
------------------------------------------------------------------------
---ej gdzie mam iść jak wbije 30 lvl ?
---na dwór

Gandam

W klanie obecnie jest 1 osoba, quit pełną gębą. Kto by się spodziewał ze klan najgłośniej szczekający o sezonowcach takich jak TB i BMF quitine pierwszy. :beksa: ponoć liczą miecze na GODpl :D

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Cytat: Gandam w Grudzień 31, 2012, 03:28:44 PM
Po nowym roku bedziemy mieli pelny sklad PT prawdopodobnie wiec moge ci zademonstrowac jak szybko sie skladacie i skad 70 fragow.
Z Warzniakiem juz sie wstepnie ugadalem.
no to pokazujecie . mam nadzieję że pokażesz jak kładziesz pt bmfów..;D ah wait.. jak wpadniecie w magów bez mp wygrywacie, inne 7 vs 7 (ba 7 bmf vs 3 pt tb) i nie dajecie rady.

Gandam Style

P.S. swoją drogą. gratulacje hero zrobionego o 23:40 w sylwestra;)