Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: kamiil w Maj 07, 2013, 07:19:22 PM
ja zbieralem jablka w holandii, luks robota ;)
Ksywa Jabek już zajęta. trzeba coś nowego wymyślić  :afro:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

alite

Cytat: kamiil w Maj 07, 2013, 06:09:13 PM
Cytat: Alarion w Maj 07, 2013, 04:40:37 PM
co tam tazmanek, na rpg sie botowanie znudziło i przyszedłeś w komitywie z truskawką? : D

wreszcie wyszedles z norki ? balem sie ze cos sobie zrobiles

ale to BMF jest głupie, caly klan wparował na 4game i płaczą o boty z tekstami " jak ich nie sprawdza  to pora szukac nowego serwera" hahaha hahaha hahaha  :o
No no słyszałem ze podejrzenia okazały się uzasadnione i poszedł banik na cale pt :p trzeba będzie znaleźć inne źródło dochodu :d

kamiil

juz poszedl ban ?? bo nikogo nie ma online to nie wiem :D

szuwarq

DredziQ

Niech przerzucą hajs na alt konta to przynajmniej zarobią na allegro jeśli dostaną bana.
Nasi super admini się nie połapią. :D

alite

Cytat: kamiil w Maj 07, 2013, 08:18:19 PM
juz poszedl ban ?? bo nikogo nie ma online to nie wiem :D
z tego co słyszałem perma na cale pt :p mnie tylko ten flejm śmieszy na forum na Aresa że jest konfidentem :p trochę to żałosne :D

Grande

Ja się nie znam ale ponoć ares też na bocie leci i niektórzy mają nawet na to dowody. Kolejne pokolenie macierewiczy wychowane na l2.

kamiil

podobno ares z alarionem w 1 ławce siedzieli

JamesDoakes

Cytat: alite w Maj 07, 2013, 09:21:44 PM
z tego co słyszałem perma na cale pt :p mnie tylko ten flejm śmieszy na forum na Aresa że jest konfidentem :p trochę to żałosne :D
nikt od nas z pt nie wypisuje tych bzdetów z alt kont, zapewne jakiś bmfek wpadł na ten genialny pomysł albo alarion odszedł od lodówki ^^

Dyma

to zdążyli chociaż odzyskać zainwestowane pieniądze...?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

kilka osób już powiedziało, że taziu dostał bana i zresztą ludzie powychodzili z tego lol klaniku. Taziu, idz botowac gdzie indziej : )

to jak obses, dalej bedziesz sie glupkowato tlumaczyl nostromo? : D

Akurat w tym jednym się z  aresem zgodze, botujace scierwa powinny sobie spadac gdzie indziej ^_^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bleble12

Cytat: Dyma w Maj 07, 2013, 10:47:49 PM

Mam nadzieje, że niczego nie odzyskali
nope

WiLdEcaRd

a ja tam gram legit i dochodze do lvl 80go
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

kamiil

przeciez oni nie dostali bana za programy tylko za placz na forum, sam aress pisal i ludzie z bmf ze probowali po cichu ale nie dalo rady to na otwarte forum zrobić dym, poszedl placz a administracja musiala z tego jakos wybrnac

i mala rada, nie grajcie miedzy 3 a 7 bo wtedy BMF reportuje

Alarion

Cytat: kamiil w Maj 07, 2013, 11:10:16 PM

mala rada, przestan sciemniac ludziom, tak samo jak robiles z ruskimi udajac, ze niby graja legit. : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bleble12

Cytat: Alarion w Maj 07, 2013, 11:14:20 PM
Cytat: kamiil w Maj 07, 2013, 11:10:16 PM

mala rada, przestan sciemniac ludziom, tak samo jak robiles z ruskimi udajac, ze niby graja legit. : )

Zgodzę się z tym, bot bot self own.
nope

Dzondzy

Oh, niektórzy rzeczywiście mają znikomą wiedzę na dany temat a się mądrzą..:) NO RE.

HF.

Arimas

Cytat: Dzondzy w Maj 07, 2013, 11:21:06 PM
Oh, niektórzy rzeczywiście mają znikomą wiedzę na dany temat a się mądrzą..:) NO RE.

HF.
Dzondzy dostałeś bana za power lvling? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

YatamanuS

xRelapse

Sesto

a mowilem wezcie sobie profilaktycznie jednego ruskiego do party   i mieliby spokoj a tak  ... same problemy 

JamesDoakes

Cytat: Dyma w Maj 07, 2013, 10:47:49 PM
w 2 dni po przebudzeniu

Dzondzy

Cytat: Arimas w Maj 07, 2013, 11:31:54 PM
Cytat: Dzondzy w Maj 07, 2013, 11:21:06 PM

HF.
Dzondzy dostałeś bana za power lvling? :D

Bany za powerlvling ?:D Pierwsze słyszę :p Mam się dobrze i idę zrobić nursery właśnie :D

kamiil

Senti