Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dzondzy

NotTheFakeTazman

Grubasku dlaczego piszesz o moim klaniku który powstał żebyśmy mieli cwh ażeby matsy się nie walały po różnych kontach lol-klanik?

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak sprawnie działające party możesz ustawić z 1-3 aktywnymi osobami + 1-2 offline z nostromo.

No chłopaki robiły podchody dziesiątki jak nie setki razy o choro-śmiesznych porach aż w końcu udało im się zrobić filmik jak iss rzuca sonaty w mieście :D A botującego ścierwa poszukaj u siebie w klanie bo masz tam prawdziwych króli :)

bula

nie potrafie sie powstrzymac, ale nawet po tej calej dramie tazman wydaje sie byc jedna z najsympatczniejszych osob na pl offie

why ;c

Alarion

ciezko by koles dla alegro byl niesympatyczny dla potencjalnych klientow : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Maj 08, 2013, 04:38:11 AM
Grubasku dlaczego piszesz o moim klaniku który powstał żebyśmy mieli cwh ażeby matsy się nie walały po różnych kontach lol-klanik?

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak sprawnie działające party możesz ustawić z 1-3 aktywnymi osobami + 1-2 offline z nostromo.

No chłopaki robiły podchody dziesiątki jak nie setki razy o choro-śmiesznych porach aż w końcu udało im się zrobić filmik jak iss rzuca sonaty w mieście :D A botującego ścierwa poszukaj u siebie w klanie bo masz tam prawdziwych króli :)
kruli

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Qra

All taziu po co poleciałeś na polaczkowo. To taka beznadziejna kronika do tego same lol klany. No chyba nie po to by sprzedawać adenke.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Quentim

Chłopak gra sobie tak for fun dla zabicia czasu : )

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

DredziQ

Prokrastynator

widze pajac po kompromitacji powoli zaczyna wychylać się z nory  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Alarion

po jakiej kompromitacji, co cie prokrastra boli? : )

my gramy dalej i jest git, a że nie zawsze człowiek ma czas spamić na forum, gdzie kilka osob wrecz czeka aż coś napiszę : >

Cat Drama Maker

xRelapse

Mondrzy chłopcy co na botach grajo, szkoda czasu na manuala.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Fabienne

Miranda Kerr ( aniolek victoria's secret)

Senti

Ale mógłbyś czasem Alarion przeczytać pw i odpisać  :x

Alarion

sorry, zerknę po powrocie do domu, przy stracie tego serwera dostałem chyba z 30 pm-ek :X

Cat Drama Maker

Quentim

W jaki dzień uzupełniają wita na na nowo?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Xaxunio

Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Khav

Botowałeś botujesz i będziesz botował (jeżeli jeszcze będziesz gdzieś grał). Więc przykro mi ...ani trochę, ale określenie "botujące ścierwo" pasuje do ciebie i nie zmienisz tego. Ściemy na temat makr, konfigów, nostromo możesz włożyć między książki z bajkami, bo tym może i się wspomagacie w bootowaniu, ale na 100% nie gracie full legit.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

driki

Cytat: Khav w Maj 08, 2013, 01:48:20 PM

Botowałeś botujesz i będziesz botował (jeżeli jeszcze będziesz gdzieś grał). Więc przykro mi ...ani trochę, ale określenie "botujące ścierwo" pasuje do ciebie i nie zmienisz tego. Ściemy na temat makr, konfigów, nostromo możesz włożyć między książki z bajkami, bo tym może i się wspomagacie w bootowaniu, ale na 100% nie gracie full legit.
+1

Qra

Cytat: driki w Maj 08, 2013, 02:08:04 PM
Cytat: Khav w Maj 08, 2013, 01:48:20 PM

+1
+2
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula