Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

mnie pomoglo skasowanie frosta + systemu i check files
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

JamesDoakes

Cytat: OsamaInAden w Maj 27, 2013, 02:12:18 PM
wylacz antywira, restart kompa, uruchom przy wylaczonym antywirusie stronke i powiedz czy dziala :)
this, 2 znajomym pomogło wyłącznie antywirusa

haran

Radzę uważać na gracza MrDamian, szukał mentora, dostał 2kk na start i wyszedł. KUPI ZA TO WILLĘ Z BASENEM.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

OsamaInAden

Zaskakujace jak nisko wycenil swoja reputacje 1,6 zl ;P Ehhhh pewnie dziecko z gimnazjum kupilo sobie za to paczke chipsow i jest szczesliwe ;) Wiedzialem ze polaczkowo predzej czy pozniej sie ujawni  hahaha

driki

Cytat: haran w Maj 28, 2013, 05:18:04 PM
Radzę uważać na gracza MrDamian, szukał mentora, dostał 2kk na start i wyszedł. KUPI ZA TO WILLĘ Z BASENEM.
Naiwny człowiek:)

roli

Nie wyrażam zgody na upublicznianie mojego nicku w grze Linejdz xl PL i proszę administrację o usunięcie powyższego posta i zbanowanie tego użytkownika.

haran

Cytat: roli w Maj 29, 2013, 07:44:35 PM
Nie wyrażam zgody na upublicznianie mojego nicku w grze Linejdz xl PL i proszę administrację o usunięcie powyższego posta i zbanowanie tego użytkownika.

WUT? To Ty?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

roli

Nie, jaja se robię ;D

po cichu się łudziłem, że jakiś mod coś odpisze, ale przeceniłem swoje możliwości Q_Q

Arimas

Cytat: roli w Maj 29, 2013, 09:34:08 PM
Nie, jaja se robię ;D

po cichu się łudziłem, że jakiś mod coś odpisze, ale przeceniłem swoje możliwości Q_Q
Coś

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Senti

Kiedy się zamieniało pkt na tokeny ? Bo już zapomniałem.

JamesDoakes

już możesz,

hero: playhard 6, bmfki 2, euphoria 0

Senti

Ja mam wyrąbane na to hero. Farma i feed gonią farme i feeda. Jak ktoś wyfarmi sobie sam hero to mu pogratuluje bo na nie sam zapracował :P

kamiil

bula

Dzondzy

Gandam

tazman pobiles mistrzowstwo w proramach. Do tego servera na prawde slyszalem o tobie dobre rzeczy, jestes frajerem

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Biz0n

Bula-przecież wyraźnie pisał o proramach- ogarnij się ;P
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

driki

Tazmany jak to tazmany, takie mini "martelexy" i o dziwo przed startem itp mialem całkiem inne zdanie o nich tak dla mnie pokazali czyste frajerstwo, wymówki po przegranym pvp ze macie słaby setup do mnie w ogóle nie przemawia(dagger/warrek jak i summek) bo ten setup jak na ironie dobrze wykorzystany jest skuteczny zwłaszcza przed 95 i załozeniem hvy przez healerow...

Co do hero nie będę się wypowiadał, walka na feedy była po każdej stronie, wiem ze danny czy marvel po prostu farmili pkt-y na wszystkim co się dało na oly(nie bawili się w feed) chociaz głowy sobie za to urwać nie dam, zresztą tak samo jak pride który just out lvlowal swoich enemy(lvl penalty najbardziej zjeba** rzecz w GoD)

Szkoda mi tylko prova który dużo bardziej zasłuzył na hero niż ten śmieciowy envy i beka z tazmana który obsrywał się przed riamei-em.

Clovery

tak jakby kogos interesowalo Twoje zdanie Arot :D

Frazier

Cytat: driki w Czerwiec 01, 2013, 03:57:55 AM
Tazmany jak to tazmany, takie mini "martelexy" i o dziwo przed startem itp mialem całkiem inne zdanie o nich tak dla mnie pokazali czyste frajerstwo, wymówki po przegranym pvp ze macie słaby setup do mnie w ogóle nie przemawia(dagger/warrek jak i summek) bo ten setup jak na ironie dobrze wykorzystany jest skuteczny zwłaszcza przed 95 i załozeniem hvy przez healerow...

Co do hero nie będę się wypowiadał, walka na feedy była po każdej stronie, wiem ze danny czy marvel po prostu farmili pkt-y na wszystkim co się dało na oly(nie bawili się w feed) chociaz głowy sobie za to urwać nie dam, zresztą tak samo jak pride który just out lvlowal swoich enemy(lvl penalty najbardziej zjeba** rzecz w GoD)

Szkoda mi tylko prova który dużo bardziej zasłuzył na hero niż ten śmieciowy envy i beka z tazmana który obsrywał się przed riamei-em.
kogo obchodza jakies hero, wystarczy powrzucac marki i zdetonowac, minus, tag

Frazier

Clovery

ah to wyczucie ironii, pewnie z sosnowca jesteś :D