Relacje damsko-męskie - wielka oaza rad i wskazówek! Wielka dyskusja!

Zaczęty przez xRelapse, Luty 23, 2013, 02:13:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smokepsv

Jak mozna probowac byc zabawnym stwierdzajac ze piszesz farmazony ????

RazielIII

Nie grzeszysz inteligencja i wlasnie widac ze Ty malo w zyciu widziales, nawet argumentow nie podales.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Ryane

A ja sie dalej nie zgadzam z tym poznawaniem drugiej osoby w 15 minut. To, ze z charakteru i wygladu Ci sie podoba nie oznacza, ze ja znasz.

xRelapse

Cytat: Ryane w Luty 27, 2013, 09:24:38 PM
A ja sie dalej nie zgadzam z tym poznawaniem drugiej osoby w 15 minut. To, ze z charakteru i wygladu Ci sie podoba nie oznacza, ze ja znasz.
15 minut? 15 min to jest nic, ludzie czasami rozczarowują po latach, w 15 minut to można jedynie wywrzeć dobre wrażenie na początek.

RazielIII

Wiadomo ze moge sie zawiesc nawet po kilku latach, ale po tych 15 mintach idzie naprawde duzo wywnioskowac, kluczowe jest wlasnie to czy pasujecie do siebie wstepnie.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Smokepsv

Cytat: RazielIII w Luty 27, 2013, 08:41:43 PM
Nie grzeszysz inteligencja i wlasnie widac ze Ty malo w zyciu widziales, nawet argumentow nie podales.

Jak dla slepego od urodzenia udowodnic ze banan ma kolor zółty ??

bula

Cytat: Smokepsv w Luty 27, 2013, 09:44:11 PM
Cytat: RazielIII w Luty 27, 2013, 08:41:43 PM

Jak dla slepego od urodzenia udowodnic ze banan ma kolor zółty ??
jak wytlumaczyc komus kto pogardza danym tematem zeby sobie z niego zniknal?

MastJedi

Raziell, ale Ty tego nie rozumiesz.
W 15/60/120 minut możesz poznać czyjąś powierzchowność, mozesz poznać jego MASKĘ jaka ma dla Ciebie - tak jak Ty ubierasz maskę dla drugiej osoby. Starasz się być kimś, kim nie jestes na co dzień - bo starasz się zaimponować w te 15 minut.

A związki rozpadają się z reguły przez pierdoły. Nie musi być wielkiej awantury, żeby jedna ze stron doszła do wniosku, ze nie ma zamiaru wiecej zbierać tych porozrzucanych rzeczy, codziennego piwka z kolegami, czy długich wypraw na zakupy (to tylko przykłady - tak jak te skarpetki).
I jak pisałem - związek oparty o prawdziwe uczucie to przetrwa.
Związek wykalkulowany i oparty na chłodnej kalkulacji tego nie przetrzyma.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

RazielIII

Kilka postów wczesniej psialem o spojnosci, wiec nie, przynajmniej ja nie gram nikogo by sie przypodobac, to czego sie nauczylem przez te kilkanascie miesciecy weszlo juz we mnie i stalo sie integralna czescia, nawet tego nie kontroluje juz w rozmowie, zdarza mi sie sypac NLS nawet w rozmowie z kumplami ;p

Jesli rozmawiamy o zwiazkach to ocvzywista oczywistosc ze tylko zwiazek oparty na uczuciu wchodzi w gre, nikogo nie musimy przekonywac o tym. I wlasnie tylko takie zwiazki mialem na mysli, one nie rozpadna sie o pierdoly.

edit: na tym wlasnie polega rozwoj osobisty i sztuka uwodzenia aby byc lepsza wersja siebie samego, w zadnym wypadku nie bycie kopia kogos. Wyrabiasz pewne zachowania, umacniasz pewne atrakcyjne cechy by byc interesujacym facetem, to jaki jestes w kontaktach z kobietami to 100% Ty sam.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

MastJedi

yyy, czekaj, zgłupiałem.
Czy mówimy o związkach i ich budowaniu, czy o podrywaniu i zaliczaniu?
Bo jakoś ostatni post tak mi zabrzmiał.

Pozdrawiam
PS. czy mógłbys pisać po ludzku? co za "sypanie NLS"?
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

bula

Cytat: MastJedi w Luty 28, 2013, 01:51:55 AM
yyy, czekaj, zgłupiałem.
zwiazek nie zaczyna sie z niczego; zazwyczaj

Shanique

Cytat: MastJedi w Luty 28, 2013, 01:51:55 AM
yyy, czekaj, zgłupiałem.

Pozdrawiam
PS. czy mógłbys pisać po ludzku? co za "sypanie NLS"?

Świetne pytanie. W zasadzie to pytanie zasadnicze...
Raziel mówi raczej o szkoleniu się w podrywaniu (tak przynajmniej wynika z jego postów).

Smokepsv

Cytat: bula w Luty 27, 2013, 11:12:40 PM

Udowodnic ze te farmozony co sie wypisuje maja chodz troche pokrycia w rzeczywistosci ???

Solar

Genialne miejsce na taki temat forum l2 gry mmorpg która jest ogromnym pożeraczem czasu XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Smokepsv

Moim zdaniem temat jak temat gracze L2 to nie ludzie ???. Zamykajac sie w waskim zakresie L2 zamykamy sie jak w gettcie a potem klaruja sie stereotypy ze gracze to domorosli onanisci a jedynym tematem o ktorym mozna z nami porozmawiac to gry.

bula

Cytat: Smokepsv w Luty 28, 2013, 08:13:20 AM
Cytat: bula w Luty 27, 2013, 11:12:40 PM

Udowodnic ze te farmozony co sie wypisuje maja chodz troche pokrycia w rzeczywistosci ???
choc* troche pokrycia na pewno maja, moze nie sprawdzi to sie w 50%, moze nie w 25%, ale ludzie sa na tyle roznorodni ze sprawdzi sie na pewno

Smokepsv

Cytat: Shanique w Luty 25, 2013, 08:43:57 PM
Dobra omnibusy męskich serc... powiedzcie mi jak dotrzeć do totalnie nieśmiałego faceta?

Nie wiem czy jakis facet jest w stanie Ci tu pomoc. Chyba ze ktorys sie z takim umawial, lepiej poszukaj kobiety ktorej taka sztuka sie udala.

xRelapse

Cytat: Solar w Luty 28, 2013, 09:22:44 AM
Genialne miejsce na taki temat forum l2 gry mmorpg która jest ogromnym pożeraczem czasu XD
Miejsce jak każde inne, mamy 2013 roku i u wielu L2 jest już dawno pod grubą powłoką kurzu, inne mmorpg także.

Shanique

Cytat: Smokepsv w Luty 28, 2013, 11:49:07 AM
Cytat: Shanique w Luty 25, 2013, 08:43:57 PM
Dobra omnibusy męskich serc... powiedzcie mi jak dotrzeć do totalnie nieśmiałego faceta?

Nie wiem czy jakis facet jest w stanie Ci tu pomoc. Chyba ze ktorys sie z takim umawial, lepiej poszukaj kobiety ktorej taka sztuka sie udala.
Widać, że się nie znasz na rzeczy. Wyjdź, bo nikt Cię tu nie chce.

Smokepsv

Cytat: Shanique w Luty 28, 2013, 12:09:26 PM
Widać, że się nie znasz na rzeczy. Wyjdź, bo nikt Cię tu nie chce.

A w czym moja propozycja jest zła ?? Najrozsądniej wydaje mi się zapytać kogoś komu taka rzecz sie ze tak powiem udała.  Pytasz facetów jak poderwać faceta ?? I liczysz na to ze jakiś nieśmiały napisze Ci jak chciałby być podrywany??? To zapytaj się  jak sobie radzić podczas okresu, na pewno tez znają odpowiedz.

I już się tak nie unos bo można pomyśleć ze masz pms.

Solar

Cytat: xRelapse w Luty 28, 2013, 11:52:23 AM
Cytat: Solar w Luty 28, 2013, 09:22:44 AM
Miejsce jak każde inne, mamy 2013 roku i u wielu L2 jest już dawno pod grubą powłoką kurzu, inne mmorpg także.
yyy Ja gram w Eve i jakoś gra tam coraz więcej graczy XD. A wracając do tematu :D Mamy rok rok 2013 tak dokładnie i w Polsce nadal ogromna większość uważa  gry za starte czasu :D zwłaszcza grind mmo jak l2 :D. Tak przy okazji nikt nigdy nie nauczy się podrywać czytając rady czy poradniki :D. trzeba po prostu podjeść się sprzedać i nie mówić, że jest się paladynem lvl 84 i za lvl będzie się  przebudzało postać :D. PS sam znam parę par które się zeszły przez l2 :D Pozdrowienie dla Khasia i Kaji :D( jak sa jeszcze z sobą :D)

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

xRelapse

Jak ktoś traktuje ten temat w 100 % jako poradnik i receptę na każdą sprawę i myśli, że znajdzie tu gwarancję jego rozwiązania to się myli. Zwykła dyskusja, a co do gier mmorpg, z góry wiadomo, że aby osiągnąć w nich dużo trzeba dużo grać, ale odgórnie nie można zakładać, że każdy gracz mmropg właśnie to robi (ale to nie temat o tym).

RazieIII faktycznie troszkę do tego podchodzisz, jak saper specjalnych jednostek sił specjalnych, który rozbraja bomby, no i się troszkę chyba za dużo naczytałeś wywodów na specjalnych forach skupiających tylko tematy podrywie. Ja mam osobiście wrażenie takie patrząc na Twoje różne słowa umieszczane w postach, co też inni zauważyli :P

Inne pytanie, które zadaje sobie wielu ludzi, a co Wy o tym myślicie. Niby banalne a ludzie tyle rzeczy wypisują.
Pierwsze umówione spotkanie/randka, na kawę, ciastko, kolację. Kto płaci? :D

Ja zazwyczaj jeśli czuję się dobrze w towarzystwie tej drugiej osoby, mówię, że płacę pierwszy a następnym razem ta druga osoba (jeśli jestem pewny albo mam wrażenie, że będzie kolejne spotkanie, to "następnym razem płacisz Ty" jest pretekstem do umówienia się na kolejny wypad).

U mnie to raczej wygląda zwyczajnie a jak u Was? Jakie jest Wasze zdanie :>

Kamal

Cytat: Solar w Luty 28, 2013, 01:45:30 PM
PS sam znam parę par które się zeszły przez l2 :D Pozdrowienie dla Khasia i Kaji :D( jak sa jeszcze z sobą :D)

Sam znam podobną parę, od niedawna mają bliźniaki :D

Ktoś ma jakieś propozycję jaki prezent dla wybranki poza kwiatami? Co się nadaję na któreś tam spotkanie?

xRelapse

Cytat: Kamal w Luty 28, 2013, 03:24:43 PM
Cytat: Solar w Luty 28, 2013, 01:45:30 PM
PS sam znam parę par które się zeszły przez l2 :D Pozdrowienie dla Khasia i Kaji :D( jak sa jeszcze z sobą :D)

Sam znam podobną parę, od niedawna mają bliźniaki :D

Ktoś ma jakieś propozycję jaki prezent dla wybranki poza kwiatami? Co się nadaję na któreś tam spotkanie?
A z jakiej okazji ten prezent?