Jak kupować literki i inne

Zaczęty przez xerox91, Kwiecień 12, 2006, 04:09:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xerox91

1Gdzsie się kupujje "literki"?
2i gdzei kupuje sie recepty albo cos w  tym stylu zewby moc kogos uzdrowic jak umrze?
3. gdzie sie kupuje soulshoty?
4. Jestem dark elfem fighterem i mam skills taki ze liepiej uderza mieczem(wiecj hp bnierze potworkowi) tylko b. czaseto zadarza mi sie ze jak tego uzyje to nie trafaim w potwora czemu?|?

Arthas

1) Literki ? Sprecyzuj o co ci chodz...Na Pardisie jest event z literkami..Na dragonie za literki kupuje sie A grade...
2) Jak ktos umrze mozemy go wskrzesić za pomocą "scroll of ressurection" , do kupna  w kazdym Grocery/magic shopie.
3)Soul shoty No Grade dostepne sa w Magic/Grocery shopie w kazdej poczatkowaej wiosce. Soul shoty D,C,B,A,S grade moa\zna zakupic tylko od innych graczy.
4)Zapewne chodzi ci o mortal blow. Skill ten uzywany jest ze sztyletem. To czy trafisz nim w mooba czy nie, nie zalezy od gracza. Jezeli chcesz zwiekszyc szanse na trafienie, musisz sobie zwieksztyc wspolczynnik dexterity za pomoca tatuazy, dye'sów , broni itp.

xerox91

dye'sów a co to jest?
gdzie to kupic??
ui gdzie kupic tatulaze i inne pierdolki zeby mozna bylo czesciej celneij uderzac?
3. gdzie sie kupuje soulshoty?
i jak tylko mozna dostac od innych kraczy, to skad ci gracze od ktorych mozna dostac te upgrade maja to??
Jak by sie dostawalo od innyhc graczy tlyko to nikt by tego nie mial :P

Koni

dye'sy to takie itemki potrzebne do zmiany współczynników (STR, MEN itp), tatuaże na każdym servie się zwykle kupuje w różnych miejscach (popytaj graczy), soulshoty No Grade kupisz w każdej wiosce w której zaczyna jedna z ras (Talkin Island Village, DE Village itd) w magic shopach, ssy D,C,B,A i S grd kupisz tylko od innych graczy (zwykle od krasnali).
Soulshoty i spiritshoty może produkować tylko krasnal crafter.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->