Nie moge rozpakowac zawartosci pliku ''L2_C4_Installer ''

Zaczęty przez Dj_Wodzu, Kwiecień 12, 2006, 04:47:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dj_Wodzu

Mam najnowszego winzipa i nie daje rady pisze ze plik jest uszkodzony czy cos w podobie próbowałem przez winrara to samo  niech ktos pomoze
L2_C4_Installer sciągnełem z ze strony głownej; Lineage II wiec nie wiem dlaczego jest taki problem z C3 tego nie miałem  ale teraz nie bede sciagał starszego clijenta jeszcze raz  prosze o pomoc

sebeq

miałem ten sam problem, rozpakowalem to wtedy tym programikiem do zipa wbudowanym w winde xp..jesli to nie pomorze to chyba tylko ponowny download Cie czeka :/

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

eSkel

Winzip 9.0 i nowszy. Niczym innym sie tego rozpakowac nie da :s

Dj_Wodzu

ale  mnie to juz denerwuje 3 raz scigam to ze strony i nie dziłą mam winzipa 10.0 full wersje i nie daje rady

eSkel

O_o mi rozpakowalo bez problemow.. chociaz ja sciagalem z fileplanet a stamtad juz ponoc sie nie da... :P

Saladin

Nie udzielam pomocy przez PM...

Koni

Może to jakiś dziwny kodowany format zip... spróbuj użyć programiku 7zip, a jak tam będzie komunikat o uszkodzonym archiwum to wygląda na to, że sie nie pobawisz :(
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Flashgetem sciagaj masz pewnosc ze nie zchrzani pliku jak zasrany DAP.

Dj_Wodzu

scigałem Flashgetem i uzywałem 7zip nic nie dziła sprawdze jeszcze WinAce  ale i tak dzieki za pomoc:]

Dj_Wodzu

WinAce  tez nie działa ehhh poległem przy tym pliku dobijcie mnie  :(

Pyroman

Miałem już kiedyś podobny problem, tylko że z C3.
Ściągałem to dość długo (miałem łącze neo 128) i się troche zdenerwowałem, jak nie mogłem tego rozpakować. Próbowałem różnych programów, żaden prawidłowo nie działał.
No, całe szczęście przypomniałem sobie o total commanderze. Programik rozpakował archiwum, wyskakiwały tylko jakieś komunikaty, ale się udało ... :)

Spróbuj Total Commandera :KLIK:

Jak nie będzie działać to może poprostu zrób update z c3 do c4 ? :P

Saladin

wiem że czasem są różne problemy z powodu starego directx, sprubuj zainstalować najnowszy.
Nie udzielam pomocy przez PM...

art6

Udało mi się rozpakować zwykłym TotalCommanderem  :D
(po nieudanych próbach z Winzipem 8, 9 i 10, WinRARem, Izarkiem, winacem, 7zipem i .....)

Walas

ej s kąd mam wziąć C4 , jak ściągnąłem z www.dragon-network.net to rozpakowałem i był stary loader i tylko poisało C4 ale to mi nie wchodzi , nie wiem co mam robić , jak zdobyć ten cholernby C4 , pisać plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ........!!!!!!!

Walas

aha i mam jesczze jedno takie małe pytanko . Wiecie może jak sie robi screenshoty ?>?

Koni

W menu opcje wybierasz sobie w jakim formacie mają być zapiswyane screenshoty. Podczas gry naciskasz klawisz Print Screen i w oknie chata l2 powinien pojawić się napis, że wykonano zrzut ekranu. Screenshoty zapisują się domyślnie w pliku system (w katalogu L2)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->