Archeage online

Zaczęty przez Razyda, Maj 08, 2013, 09:26:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mc6

Można się dostać na bete nie "kupując" gry?

Clovery

Mc6

gdzie?  :D
i w jakich dniach jest najbliższa beta?

Mc6

ok, mam kluczyk, dzięki za info  :)

Pytanko do tych, którzy już grali  - Jak oceniacie optymalizacje gry? Według wymagań sprzętowych niby w połowię daję radę ale na przykład z Terą miało być podobnie a jednak fpsów mi brakowało. 

Alarion

działa płynniej niż L2, a to już wielki sukces ))))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Elen

Cytat: Alarion w Sierpień 21, 2014, 10:37:41 PM
działa płynniej niż L2, a to już wielki sukces ))))

Czekaj, ile to już było tych mmo z lepszym silnikiem aaa.. tak dużo... bardzo dużo xD

Obstawiamy po jakim czasie AA zacznie upadać w Europie ?
1.) 1m
b.) 2-3m
c.) 6m
d.) 12m

Większość osób tak naprawdę myśli, że to co przyciągało do l2 to open pvp i ciężka farma... a ja jestem zdania, że to prostota gry zatrzymywała graczy oraz normalna grafika, bez tęczy na ekranie i masy nie potrzebnych okienek. Zasada była prosta : exp, farm, pvp. To co zabije AA to zbyt szeroki wachlarz możliwości... przez co leniwy gracz (over 70%) musi nauczyć się wykorzystywać poszczególne elementy rozgrywki - im jest ich więcej tym większe zniechęcenie, bo trzeba się uczyć.
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Rizzer

Cytat: Dickert w Sierpień 21, 2014, 01:34:54 PM
W ogóle Alarion, milan, macie RizzerBOTa w klanie :D. Już wszystko zaplonowane? Serwerownia i abonament od rusków wykupiony na cały rok? Jak można takie ścierwo trzymać w klanie, który uważacie za "legit".

Czyżby kolega gówno Revent? Pozdrawiam :)

bula

Cytat: Naito w Sierpień 21, 2014, 08:11:37 PM
Cytat: bula w Sierpień 21, 2014, 04:40:41 PM
guildia jajaja caramba

bo nie ma to jak pisac wall of text z polskimi znakami ale co drugi wyraz jebnac guildia

Przecież widać, że pisane jest tak za każdym razem i celowo. Ogarnij trochę...
wybacz ale za cholere nie potrafie tam znalezc celowosci, moze wytlumaczysz prostemu filologowi co autor mogl miec na celu znieksztalcajac wyraz "gildia" w taki sposob? bo jezeli wedlug ciebie to miala byc proba osmieszenia, to jestem sklonny stwierdzic ze nie "BYLES" a ciagle "JESTES" blaznem

btw Rizzer, nie chcesz kupic 98 healera na core?

PepsiQQ

Rizzer idzie z Alarionem na ArcheAgea!

Dickert

Rizzer, nie wysyłaj nam filmików, tylko skrypty sprawdź jeszcze raz, bo może coś się zaciąć i będziesz do tyłu :/.

Rizzer

I tak mi pewnie nikt nie uwierzy... ale serio nie mam zamiaru botować w AA, expienie w tej grze to przyjemnośc, questy, kopanie etc.

L2 to co innego, pure grind do 99 z ręki to katorga, ale jak ktoś jest psycholem niech sobie wbija aktywnie ;p

Dickert

Powiem tak. Hajs się sam nie zrobi :) Czemu jeszcze na tym nie zarabiać? Tylko idiota pomyślałby, że używasz bota do grindu.

Rizzer

Dickert

Jak się miało klucz do CBT1 można wejść na kolejne eventy czy trzeba znowu zdobyć klucz? CBT4 u nas 21 dzis?

Naito

Cytat: bula w Sierpień 22, 2014, 12:38:50 AM
wybacz ale za cholere nie potrafie tam znalezc celowosci, moze wytlumaczysz prostemu filologowi co autor mogl miec na celu znieksztalcajac wyraz "gildia" w taki sposob?

Gdybyś miał chociaż odrobinę wyobraźni, czasami używał rozumu i nie pisał bezmyślnie w dodatku bezwartościowych postów, aby tylko nabić licznik wiadomości w profilu to interpretacja tego przyszła by bez problemu. Na pierwszy rzut oka widać iż pisząc wielokrotnie i za każdym razem w całej wypowiedzi "guildia" celem było znieważenie i podkreślenie swojej krytycznej opinii na temat tworu, jakim jest według autora kiepska, bez umiejętności i niezorganizowania gildia INC.

Mniej czepiania się słówek a więcej wartościowej treści Panie bula. Pozdrawiam.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

milan9

Cytat: Dickert w Sierpień 22, 2014, 03:07:19 AM
Jak się miało klucz do CBT1 można wejść na kolejne eventy czy trzeba znowu zdobyć klucz? CBT4 u nas 21 dzis?

Nie, potrzebujesz nowy klucz by moc grac na CBT4. Start o 19 naszego czasu.

Clovery

Cytat: Elen w Sierpień 21, 2014, 11:54:05 PM
Czekaj, ile to już było tych mmo z lepszym silnikiem aaa.. tak dużo... bardzo dużo xD

1.) 1m
b.) 2-3m
c.) 6m
d.) 12m

Większość osób tak naprawdę myśli, że to co przyciągało do l2 to open pvp i ciężka farma... a ja jestem zdania, że to prostota gry zatrzymywała graczy oraz normalna grafika, bez tęczy na ekranie i masy nie potrzebnych okienek. Zasada była prosta : exp, farm, pvp. To co zabije AA to zbyt szeroki wachlarz możliwości... przez co leniwy gracz (over 70%) musi nauczyć się wykorzystywać poszczególne elementy rozgrywki - im jest ich więcej tym większe zniechęcenie, bo trzeba się uczyć.

Ale tak na prawdę, jeśli nie masz ochoty to nie musisz bawić się w ten "szeroki wachlarz możliwości", bo Cie przecież nikt do tego nie zmusza, pure pvp i tyle :P

Archeum za 313 zl na g2a.com jak ktos jesio ma ochote :P

bula

Cytat: Naito w Sierpień 22, 2014, 06:20:33 AM
Gdybyś miał chociaż odrobinę wyobraźni, czasami używał rozumu i nie pisał bezmyślnie w dodatku bezwartościowych postów, aby tylko nabić licznik wiadomości w profilu
jak to dobrze ze nie masz nic wspolnego z administracja bo to forum dawno mialoby adres IIIRzesza.com.pl

Naito

Cytat: bula w Sierpień 22, 2014, 09:11:49 AM
jak to dobrze ze nie masz nic wspolnego z administracja bo to forum dawno mialoby adres IIIRzesza.com.pl

Lubię to!
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Clovery

stryczku, dziwne ze nie miało wcześniej :p

Elen

Cytat: Clovery w Sierpień 22, 2014, 08:13:17 AM
Cytat: Elen w Sierpień 21, 2014, 11:54:05 PM

1.) 1m
b.) 2-3m
c.) 6m
d.) 12m

Ale tak na prawdę, jeśli nie masz ochoty to nie musisz bawić się w ten "szeroki wachlarz możliwości", bo Cie przecież nikt do tego nie zmusza, pure pvp i tyle :P

Archeum za 313 zl na g2a.com jak ktos jesio ma ochote :P
Trzeba się bawić w ten "szeroki wachlarz możliwości", ponieważ większość nagród z tego to itemaski do craftu, gdzie tworzy się endgame'owe sety/bronie etc. PS. jak patrze na te miśki na farmie to nadal śmiać mi się chce :D
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Clovery

Możesz też zabijać typów robiących trade runy, brać ich paczki i oddawać u npca. I cały ten wachlarz możliwości masz zastąpiony przez pvp :P

Noc

Cytat: Elen w Sierpień 22, 2014, 11:49:41 AM
Trzeba się bawić w ten "szeroki wachlarz możliwości", ponieważ większość nagród z tego to itemaski do craftu, gdzie tworzy się endgame'owe sety/bronie etc. PS. jak patrze na te miśki na farmie to nadal śmiać mi się chce :D

A jak widziałeś różowe agathiony latające na nad głową w L2, świnki ze skarbami, dorfki, które wyglądają jak postacie wyjęte z najbardziej kiczowatych anime, elfy wygladające jak panienki czy dark elfy, którzy latają w zbrojach pieknie eksponujące ich brzuchy oraz męskie stringi to nie chciało ci się smiać?