Archeage online

Zaczęty przez Razyda, Maj 08, 2013, 09:26:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

@Noc

Świata nie zmienisz. Akurat w tym przypadku to My jesteśmy mniejszością. Również nie lubię tych kolorowych świecidełek i przebieranek w grach. No ale cóż poradzić lepsze już to co jest w AA niż biegające Elinki w strojach pokojówek z plecaczkiem na plecach i wielkimi kluczami czy patelniami zamiast broni w Tera Online.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Mc6

Piękna gra i świetna optymalizacja. Nawet na moim 9 letnim staruszku śmiga pięknie (mass pvp nie testowałem ;p), zazdroszczę wam czasu na mmorpg, zobaczymy się na emeryturze ;D

Dickert

Ile będzie kosztować subskrypcja? Takie innova PA? Pono bez tego nie ma co grać na serio.

Grande

PA ma kosztować 2250 credytów.

JamesDoakes

Dickert

no drogo. Myślałem, że nie przekroczy 50zł.

Alarion

możesz kupić za golda od innych graczy jako itemek na AH (w l2 PA nie można było legalnie kupić)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

Zrobili system identyczny jak w aionie, tutaj jest nawet łatwiej bo nie ma limitu sprzedanych itemów u npc. W rifcie też jakoś tragedii nie było i dało się wyfarmić na to pa. Ciekawe tylko ile będzie kosztować pa w goldzie przez pierwsze pół roku.

Elen

Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Jogibubu

Uratował populację bo groziło 100% łuczników. Tylko teraz wszyscy mogą się rzucić sceptera i tarcze a łucznika będzie jak ze świecą szukać :shock:

Dickert

Może OP, ale chyba dobry GEAR miał.

Jogibubu

Set robe heroic dobry ale w zasięgu każdego gracza, tylko kompletnie powbijany w każdym iteme po średnio po 3 ulepszenia ma. A bron ma dobrą Unique Ale tu nie o to chodzi on się leczy tym co zadaje łapką a bije mocne co 10 s jakoś i to co daje odzyskuje jako hp, oprócz tego self buff go healuje i oprócz tego w pip hp ma ktore pozwala kilka razy odpalić gniew w tanka a to mocny hit

darkmelody

Cytat: Jogibubu w Sierpień 24, 2014, 06:15:56 PM
Set robe heroic dobry ale w zasięgu każdego gracza, tylko kompletnie powbijany w każdym iteme po średnio po 3 ulepszenia ma. A bron ma dobrą Unique Ale tu nie o to chodzi on się leczy tym co zadaje łapką a bije mocne co 10 s jakoś i to co daje odzyskuje jako hp, oprócz tego self buff go healuje i oprócz tego w pip hp ma ktore pozwala kilka razy odpalić gniew w tanka a to mocny hit
Aha fajnie, a można prosić o napisanie tego samego po naszym polskim języku?

Dickert

Wszystko zrozumiałe oprócz tego gniewu tanka.

Ma spellvampa (coś w ten deseń), buff który zwraca mu ileś tam HP co 1s, a skille co biją po 2-3k mają cd ok. 10

Tak to rozumiem.

Jogibubu

Defens -> Boastful Roar to ten hit na gniew, Gniew sie zbiera jak przeciwnik zadaje obrażenia. Skill trzeba użyć na maksymalnej wartości 3000. Na filmiku widoczny jako małe kółko na ziemi

Sesto

no i czy mi s ie wydaje czy mass fear tam zapodaje  jesli tak to srogie xcombo  tam  moze czarowac  :o juz nie mowiac o tym wspomnianym leczeniu  praktycznie zwraca sobie to co mu zadaja

>>pomijam fakt ze latal tym gliderem dobre 7 sec po shadole nad nimi i nikt sie nie ogarnal hahaha

Jogibubu

A kto ich tam wie, może widzieli Jakie pt by się przejęło, że im nad głową jakiś polny groszek lata...  hahaha

sobek

Hej, jak zdobyć Archeum? (poprzez craft)
Ma ktoś jakiegoś ludzkiego manualna?
Brak mi tego czegoś do craftu łuku.

PepsiQQ

Dzondzy

Ktoś ~20lvl chcę pograć duo/trio? Nudno samemu

Jogibubu

Oprócz Bossów Archeum uzyskasz rozbijając questowe bronie/zbroje mające pow.18 lvl chyba, czarnym kamykiem kupowanym u general merchanta

MastJedi

Jogibubu
Kamyk do rozbijania sie nazywa Evenstone i kupujesz go u NPCa.

sobek
Archeum - zależy które potrzebujesz. Czy dust, czy shard, czy crystal, czy CośTamJeszcze.
No i czy Sunlight, czy Twilight czy Moonlight.
Dust - dostajesz z
- rozbijania armorów/broni kamykiem
- rozbicia Shard
- z tych itemków (nie pamietam nazwy) co gesto leca z kazdego moba i dostajesz za nie niewiele expa jak otworzysz. Znaki zapytania w plecaku
- scraftowac z itemkow ktore widzialem raz w zyciu i nie mam pojecia skad je brac :P

Shard
- craftujesz z dust
- rozbijasz z crystal

Crystal
- craftujesz z shard
- rozbijasz z CzegosTam

I pewnie jest jeszcze jakis Archeum o ktrym jeszcze nie wiem :)

A Ty ktory potrzebujesz? Jaki luk chcesz scraftowac?
Ja ostatnio patrzylem na dagery. BTW. jakas klasa ma je w skillach? Mam archera/shadowplay i zadna nie ma skilli na sztyleciki :(.
W ogole craft to masakra. Z wymaganymi punktami craftu do lepszych broni. Jak sobie policzylem co musze zrobic i ile kasy na matsy wlozyc, zeby scraftowac COS na 50 lvl to sie odechciewa.. 10k punktow jak z jednego kraftu dostaje 100.. przynajmniej na poczatku. A ja ledwo uzbieralem kasy na jeden craft pierwszej broni...

Polecam http://archeagedatabase.net/us/item/19812/  Ja zawsze tu zagladam jak chce sie czegos dowiedziec

Pozdrawia,
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Jogibubu

Shadowplay+Battlerage. Z Battlerage bierzesz pasywke Puncture. Z Shadowplay krytyka nabijasz spamując Rapis Strike i tu właśnie daggery sie sprawdzają. Momentalnie wchodzi ten debuff -2000 defense, co się przekłada na około +30% damage.

Dickert