Problem - downlaod

Zaczęty przez xanter, Kwiecień 23, 2006, 10:23:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xanter

siema kurde no z nikąd niemoge sciągnąć lineage 2 clienta czemu ?? z oficjalnej też niemoge nawet filmików z tej terz niemoge i z karzdej innej może czeba coś zrobić czego ja nierobiłem ?? czy ktoś miał ten sam problem ?? sorry za błędy mam dysortografie itd :) aaa sory już wszystko ok ale mam 1 pytanie czy jak sciągam c3 to mi ubdatuje na c4 czy to jest inna versia thx :) sorry za głupi temat :)

Carollo

Cytatsiema kurde no z nikąd niemoge sciągnąć lineage 2 clienta czemu ?? z oficjalnej też niemoge nawet filmików z tej terz niemoge i z karzdej innej może czeba coś zrobić czego ja nierobiłem ?? czy ktoś miał ten sam problem ?? sorry za błędy mam dysortografie itd Smile aaa sory już wszystko ok ale mam 1 pytanie czy jak sciągam c3 to mi ubdatuje na c4 czy to jest inna versia thx Smile sorry za głupi temat Smile
To przepuść tekst przez Worda zanim wyślesz na forum! ...
A klienta nie ściągniesz bo masz dysortografie :/

Jak ściągniesz jakimś cudem C3 to masz potem jeszcze 8h patchowania się do C4. Z resztą sądząc po twojej znajomości obsługi internetu, nie powinieneś grać w gry online :/

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Saladin

Eh, niestety muszę się zgodzić z przedmówcom. Takich tematów było już dużo, a natrętne nieużywanie opcji szukaj. Temat zamykam a ostrzeżenie wędruje do kolegi!
Pozdro!
Nie udzielam pomocy przez PM...