[l2OFF] Interlude x10 Start[3.01.2014] projekt lineage.ru+PlayDefo.com

Zaczęty przez Hyper, Grudzień 14, 2013, 09:50:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Virago

trzeba robic questy na profke , czy sa za adene (jesli tak to za ile :D)

Siara

100 i 900 tys w pisujesz .menu i tam masz opcje  zmiany klasy

DancingB

czg x8

AyGo

Cytat: PepsiQQ w Styczeń 11, 2014, 03:05:49 PM
Cytat: Amarin w Styczeń 11, 2014, 02:53:45 PM
Cytat: Hyper w Styczeń 11, 2014, 02:49:02 PM
a w jakich godzinach gracie?

Wyslalem Ci PM

Niezbyt, niski online mieliście i tak byście nic nie ugrali :D

To siedz w swoim hero cp i nie odzywaj sie glupio.
AyGo

kraha

Matahari

Cytat: kraha w Styczeń 13, 2014, 12:35:29 PM
Możecie zarzucić jakieś screeny z miasta? :)

ciężko jest ściągnąć patcha i sprawdzić? Nie wiem jak chcesz online sprawdzić to powiem tylko tyle, że nie znajdziesz serwera interlude z takim online nigdzie(może inny RUS serwer ale wątpię). Ludzi od zaj..., Polaków jest nawet sporo(co mnie totalnie zdziwiło na razie zauważyłem 2 PL klany... w jednym jestem i ciągle 20+ online ale nie zdarzyłem się jeszcze z nimi zapoznać na tyle żeby coś o nich więcej powiedzieć) poza tym rynek na tyle rozwinięty, że ludzie już w A grade biegają(zresztą co to za problem na x10).

kraha

no raczej ciężko do większych miast od razu się dostać ;) chyba, że tp darmowe czy coś w ten deseń. Chodzi mi bardziej o int community itp. online na pewno zawyżony na stronie, ale co nie zmienia faktu, że i tak zapewne wysoki.

AyGo

Giran zapchane tak ze nie idzie przejsc. Int community nawet rozwiniet, ruskie o dziwo po ang gadaja jak sie upomnisz ze nie jestes z rosji.
AyGo

player

Cytat: Matahari w Styczeń 13, 2014, 03:24:48 PM
ciężko jest ściągnąć patcha i sprawdzić? Nie wiem jak chcesz online sprawdzić to powiem tylko tyle, że nie znajdziesz serwera interlude z takim online nigdzie(może inny RUS serwer ale wątpię). Ludzi od zaj..., Polaków jest nawet sporo(co mnie totalnie zdziwiło na razie zauważyłem 2 PL klany... w jednym jestem i ciągle 20+ online ale nie zdarzyłem się jeszcze z nimi zapoznać na tyle żeby coś o nich więcej powiedzieć) poza tym rynek na tyle rozwinięty, że ludzie już w A grade biegają(zresztą co to za problem na x10).
mógłbyś podać nazwę swojego klanu i nick CLa?

Aasimar

dawno nie widzialem tak aktywnego servera IL 5-8k caly czas, rynek w miastach jest mega
troche male international community ale ogolnie bardzo duzo plus
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

PepsiQQ

jakie 5-8k :D Człowieku .... Ja nie wiem z czego ta wasza wiara wynika, chyba z braku grania za starych czasów na oficjalu, na bartzie (off us) za czasów il było z 4000 online wszystkie spoty zajęte i wszystkie miasta zasypane, a Tyle osób co Wy w dion to było w miastach startowych.

z 3000 może macie w prime, ale to w prime :D

przy 5000 offowy emulator siada :D

AyGo

Pepsi wbij zobacz a pozniej pier dol farmazony. Przypominam ze nie zjadles wszystkich rozumow i nie jestes najmadrzejszy na swiecie bo ty nawet nie wiesz czy mieszkasz w Polsce czy w Niemczech...
AyGo

FaaipDeOiad

Melee CP lf dd (najlepiej destro) / sws

pm na forum lub ig "faaipdeoiad "mlotthora "willemo

Gandam

Cytat: AyGo w Styczeń 14, 2014, 06:23:18 PM
Pepsi wbij zobacz a pozniej pier dol farmazony. Przypominam ze nie zjadles wszystkich rozumow i nie jestes najmadrzejszy na swiecie bo ty nawet nie wiesz czy mieszkasz w Polsce czy w Niemczech...

serwery off nie moga miec wiecej niz 5k+ pogodz sie z tym.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

AyGo

AyGo

Gazer

witam wszystkich :),

Mam do sprzedania propheta 60 lvl, aktualnie robie destro i wc na boxie dlatego prophet jest mi zbędny, no chyba ze ktos sie zamieni za wc 60+, kontakt na priv

pozdro

Amarin

CP LF Necro ( full A EQ) oraz Drivera na OLA 75+++ nie szukam  emo dziewczynek takich jak PEPSI.
-----=BeMyFrag=-----

PepsiQQ

jakie emo dziewczynki? normalnie bym z wami grał, ale błagać tam Taza nie miałem i nie mam zamiaru. Jak się doczepił, że wszedłem dzień przed sylwestrem, no sorry ale 1/2 stycznia to ja inne rzeczy w głowie miałem, zresztą mówiłem że będę grał.

Zdementuje także zarzuty, że na TS3 nie odpowiadałem bo wbijałem 2x i jeszcze z aygo gadałem - taz po prostu był afk, a ja na świetach w domu jak też dobrze wiedzieliście miałem ograniczony dostęp do internetu = czyt. wchodziłem na 5min.

Wiesz, ja dobrze wiedziałem że wam ten chłopaczek squituje(necro=mazaw?), ale mimo to nie płakałem że muszę grać tym i wziąłem ola, sorry ale wasza strata.
Prawda jest taka, z głupiego powodu nie zabraliście mnie na l2.ru, ja wam Tylko życzę żebyście znaleźli kogoś kto nie będzie odstawiał akcji. i nie wiem czemu mnie atakujesz bo ja nie mam powodu i Ty zapewne również, no chyba że o tego posta co Ci napisałem że na offach nie ma takiego online'u jak 7-8k.

spiety

Cytat: PepsiQQ w Styczeń 17, 2014, 09:14:54 PM
jakie emo dziewczynki? normalnie bym z wami grał, ale błagać tam Taza nie miałem i nie mam zamiaru. Jak się doczepił, że wszedłem dzień przed sylwestrem, no sorry ale 1/2 stycznia to ja inne rzeczy w głowie miałem, zresztą mówiłem że będę grał.

Zdementuje także zarzuty, że na TS3 nie odpowiadałem bo wbijałem 2x i jeszcze z aygo gadałem - taz po prostu był afk, a ja na świetach w domu jak też dobrze wiedzieliście miałem ograniczony dostęp do internetu = czyt. wchodziłem na 5min.

Wiesz, ja dobrze wiedziałem że wam ten chłopaczek squituje(necro=mazaw?), ale mimo to nie płakałem że muszę grać tym i wziąłem ola, sorry ale wasza strata.
Prawda jest taka, z głupiego powodu nie zabraliście mnie na l2.ru, ja wam Tylko życzę żebyście znaleźli kogoś kto nie będzie odstawiał akcji. i nie wiem czemu mnie atakujesz bo ja nie mam powodu i Ty zapewne również, no chyba że o tego posta co Ci napisałem że na offach nie ma takiego online'u jak 7-8k.

dobrze kolega mówi ! :)

AyGo

Cytat: PepsiQQ w Styczeń 17, 2014, 09:14:54 PM

Hmm on nie squitowal,.
AyGo

damnation

Można gdzieś sprawdzić kiedy jest planowany Online Mode czy pozostaje tylko sprawdzać co jakiś czas?

Matahari

Cytat: damnation w Styczeń 17, 2014, 09:57:46 PM
Można gdzieś sprawdzić kiedy jest planowany Online Mode czy pozostaje tylko sprawdzać co jakiś czas?

Na razie DDOS, jak będzie info to tutaj(albo po prostu uruchomią):

http://forum.lineage.ru/forumdisplay.php?f=408

AyGo

AyGo