[L2 OFF] Dragon-Network Tarantula Interlude Stack-Sub 20x start 15 stycznia 2014

Zaczęty przez ShakeMoon, Grudzień 29, 2013, 11:04:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maly232

Cytat: Feron w Styczeń 12, 2014, 05:02:58 AM
L2j
Podforum poświęcone reklamom serwerów bazujacych na javie: L2j, L2m, L2dc, L2jarchid i inne modyfikacje
stuck sub to modyfikacja poniewaz nie zobaczysz tego na zadnym oficjalnym serverze , jak ktos wchodzi w podforum l2off to chce pograc na normalnym serverze wygladajacym na oficjal a nie na jakims cudaku jak ten server

Dragon-Network to marka która przetrwała wieki, na ten "cudak-serwer" przyjdzie i tak więcej osób niż na te twoje "normalnie l2off privaty". w Tej grze chodzi o dobrą zabawę i jeżeli Stuck-Sub daje więcej zabawy a tym bardziej jest dopracowany przez bardzo dobrą ekipę która zna się na rzeczy to czemu z takiej opcji nie skorzystać pomijając już fakt że Stuck-Sub to znak firmowy Dragona. Grałem u nich wtedy na x300 czy x200 gdy mieli jeszcze Interluda i ten serwer to jeden z niewielu który wspominam po latach, stabilność, online i przede wszystkim wielki fun to przyciągnie ludzi na ten serwer który spowoduje że Dragon znów będzie wielki.
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Szeol

Żaden z "markowych" serverów, który w ostatnim czasie wstał nie specjalnie wyróżniał się czymś spośród innych serverów tak BTW :)

Khorn

Djiinn

Może mi ktoś wytłumaczyć (bo nie grałem na DN a tym bardziej stacksub) jakie sa dozwolone kombinacje takich połączeń?

Wszystko dozwolone czy ograniczenia rasowe? klasowe? wtf i'm so confused
Franc/TooHotForYou

maly232

Możesz połączyć skile z tej samej rasy np Glad/Neco PP/Necro nie możesz łączyć jednej rasy z inną np Necro/Es ol/sps itd
admin to ja

royy

a moge na main miec necro sube sps i zrobic do niej stack sube ee ? czy jak main necro to juz tylko ludzie stack sub ?

maly232

masz necro na mainie robisz do niego np pp robisz sube retail np sps i możesz połączyć klase tej samej rasy czyli białych elfów. W sumie tak to wygląda z tego co się naczytałem.
admin to ja

Khorn

5125 Posts
330 Topics
4 strony tematow o clanach i cp

staty forum serwera ktory wstaje w piatek mowia same za siebie :)

kraha

Pierzwin

Witam czy tylko ja mam taki problem z aktywacja konta na forum (e-mail aktywcyjny  nie przychodzi)?

Dhol

Cytat: Pierzwin w Styczeń 16, 2014, 07:59:52 PM
Witam czy tylko ja mam taki problem z aktywacja konta na forum (e-mail aktywcyjny  nie przychodzi)?

Na niektorych pocztach wrzuca do spamu.

Forum: Most Online Today: 1054. Most Online Ever: 1103 (Yesterday at 01:09:18 am)

baxu

Mmmm zapowiada się znakomicie, na pewno się pojawię na serverze. Więc szukam ekipy do gry, clan/cp nie ma znaczenia, zależy mi po prostu na miłej ekipie z jakimś komunikatorem, jeszcze nie zdecydowałem kim będę grać więc mogę się dostosować. Wszelkie propozycje piszcie PM :)
Addicted

Gandam

stack-sub nie dosc ze jest na jednej z nabardziej niezbalansowanych kronik do tego pozwala na mutacje  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Khorn

grales na kiedys na dragonie? serwer ma swoj klimat od 2004 roku i ludzie nadal tam graja. mutanty nie sa wprowadzone tym razem na serwer a balans charow jest bardzo dobry

AbaddoN

maly232

Cytat: Gandam w Styczeń 17, 2014, 12:33:48 AM
stack-sub nie dosc ze jest na jednej z nabardziej niezbalansowanych kronik do tego pozwala na mutacje  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Czemu nie przeczytasz o serwerze jak i co ma być czego ma nie być? To bez sensu
admin to ja

seVen

mam pytanie, lepiej zaczac ee i pozniej zrobic sps, czy na odwrót ?:d ma to jakieś znaczenie?

Khorn

TankerEk

AAAAA serw za godzine a ja nie wiem dalej czym grac, first time na stack subie bede :/
hmm TH/WL? czy AW/BD
a może Sh/bd lub ewentualnie necro/bish Oo sps/ee wydaje sie spoko ale tego będzie pełno nuuuda...
Common sense
So rare that it's a super power

AbaddoN

najlepiej znajdźcie klan/cp i się do nich dopasujcie.
Inaczej zrobienie suby w pierwszych tygodniach bez jakiegoś hardkorowego kampienia będzie niemożliwe

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

maly232

admin to ja