[L2j] TheMega - IL x15 - 19.04.2014

Zaczęty przez karlinho, Kwiecień 11, 2014, 12:32:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

axac

.

Nilus

Zadam może pytanie które odbiega od tematu no ale. Czy to 404 śmigało czasem na abyssx3? bo widzę kilka znajomych nicków i tak mnie to ciekawi cholernie :>

Spokojnie

a to polski klan  - jesli tak  to rekrutujecie jakies  klasy ?

karlinho

ecconom

odpalam gre loguje sie normalnie jak zawsze wchodzę do wyboru servera i wyskakuje komunikat lineage2 nie odpowiada wiecie moze o co kaman ???

karlinho

Sprawdź czy antywirus nie zablokował ci pliku w systemie na lineage 2 ktoś u mnie w cp miał taki problem .

KaRom

Witam,

Max lvl postaci to 80, a subclass?

Jaka jest maxymalna różnica lvl przy expie w pt?
Buszek Swintuszek`

Nilus

ok fajnie, to jeszcze jedna kwestia. W sumie dawno nie grałem i teraz nie wiem czy mam jakieś szanse coś ograć bez CP? Bo w sumie moja ekipa już dawno rzuciła l2 na rzecz żony/dzieci a sam bym może pograł :)

wikitas2

Spokojnie

Not4All są na serwie  - nie widziałem

Ciekawe jak długo wytrzymają :P

KaRom

Buszek Swintuszek`

Amarin

-----=BeMyFrag=-----

KaRom

Cytat: Amarin w Kwiecień 27, 2014, 04:21:36 PM
Cytat: KaRom w Kwiecień 27, 2014, 04:00:42 PM
Już ruski wprowadzili dotacje na A-Grade

To pograne xD

Zapowiadało się fajnie ;) Ja jestem przeciwnikiem dotacji ;) PA i głupoty owszem, ale nie na Interlude A-Grade items i SA 11/12/13 no niech wprowadzą S-Grade i ruski wystarczy że, lvl wbiją ;)
Buszek Swintuszek`

Nemezis

Amarin

Cytat: KaRom w Kwiecień 27, 2014, 05:22:54 PM
Cytat: Amarin w Kwiecień 27, 2014, 04:21:36 PM
Cytat: KaRom w Kwiecień 27, 2014, 04:00:42 PM
Już ruski wprowadzili dotacje na A-Grade

To pograne xD

Zapowiadało się fajnie ;) Ja jestem przeciwnikiem dotacji ;) PA i głupoty owszem, ale nie na Interlude A-Grade items i SA 11/12/13 no niech wprowadzą S-Grade i ruski wystarczy że, lvl wbiją ;)

Rosjanie slabi sa na pvp. Predzej czy pozniej sprzetowo sie ich dogoni.... IL to nie h5 - enchant. Element, sety z grade
-----=BeMyFrag=-----

axac

Cp LF Ee 78 ee/bd/sws+(ewentualnie moge dac ee/bd/sws  80 prawie + eq )
Pw  forum lub axac ing

rosh

Zapraszam na serwer, przyjemnie sie gra, sprzęt jak ktos ma z doty to i tak dość łatwo nadgonić. Online nie jest sztuczny, widać wszędzie ludzi, nowi cały czas przybywają, pvp prawie o każdego rb. Siege za tydzień zobaczymy jak to bedzie ;)

axac

Salamon

nie koniecznie nazwałbym to "łatwym do nadgonienia" sprzętem, powodów jest kilka, chociażby to, że quest drop rate jest x2 i to wybiórczo, tylko na niektóre questy, a wiele rzeczy jest z questów, więc przy expie x15 a takim dropie, to oczywiste że nastawiają się grubo na dote, bo to mordęga natrzepać sobie A-grejdy

szczerze mówiąc, wkurwiłem się na tą dote A, ale jeszcze go przegryze

niech tylko spróbują dać na S, to kogoś zajebie

co do serwera, to jedyne co mnie się podoba w przypadku takiego, takiego mam na myśli licznie odwiedzanego, to dobrze rozwinięty rynek, mając łeb na karku można sie dorobić
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

axac

Cytat: axac w Maj 05, 2014, 10:10:17 PM
Bump
LF  kogos na ee/bd/ Postacie 79+ ubrane w a
Bump
Cp lukow (luki juz w draco)

Tumulec

Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

karlinho

Izurelin

Esgaroth91

Witam chciałbym lekko odświeżyć temat tego serwera wbilem z ciekawości chociaż ze stoi ten server juz 4 miesiące .... A tu w początkowych kolacjch sporo ludzi jestem podwrazenien rynek rowniez wyglada dobrze i naprawdę robi wrażenie ten rusek gra rowniez pewna grupa Polaków jak na aktualne czasy to chyba nie ma lepszego serwera Interlude . Polecam granie na tym servie x15 przyjemnie sie expi .