Lineage 2 Aphrodite x3 - L2OFF Gracia Epilogue - 20 czerwca - 6k on - bmf tu gra

Zaczęty przez jasio1234, Czerwiec 22, 2014, 07:03:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

caleth

Nie potrzeba żadnego patcha. Wystarczy że w ustawieniach i w .cfg zmienicie na angielski. Zmienia się wszystko poza lokacjami na mapie ;)

SnowY

Nie moge wejsc na ten ruski server ;> bez przerwy wyskakuje mi ze czas oczekiwania gry został przekroczony, nie mozesz sie zalogować, odwiedz sklep ledbin >.>. WTF ;>

Pomoz ktos bo musze sie troszke na ruskach powyzywac.

ShobuPL

Zapewne nie wpisujesz prefixu, który został wygenerowany przy rejestracji, wpsiujesz go przed loginem.

SnowY

ShobuPL

Piszę się na tego BD jak jeszcze wolne miejsce, sessja i nauka już prawie skonczone a tu nie ma gdzie grać  :D

kHRYSTAL

2stowa2

przeciez ten server to porazka ... nie moglem dzisiaj skonczyc profy na spoila... ide do fortress of resistance czy jakosd tak i dostaje expa 60-75k z vitality poziom 4 potem ide bic moby na 40lv tez z vit lv 4 ktory prawie nie spada... i moby tam mi daj 15-20 k? wtf o co tu chodzi. Raty niby x3 a to jakas sciema. Juz nie wspomne o donate. A ten online 6k to podkrecony licznik chyba z 5 razy :D przeciez ten server powinien byc zapchany ludzmi a tam moze 1 lub 2 osoby na dragon valley. Wczesniej to samo ... I ten ruski pfff. Jak ktos chce to niech gra ale to nie dla mnie :D

Kebustosz

ruski spamują o party do FOG a Ty szukasz ludzi na dragon valley , gg.

na DV nie ma expa , wszyscy siedzą po katach i nawet o 23 ( u rusków 2 w nocy ) w low lvl katach są ludzie w kilku salkach

serwer dla ruskich , to prawda , bez CP nie ma co zaczynac x)

CP lf paladyna :*

2stowa2

Kebustosz

sielawa

'Your game time has expired. You can not login. To continue playing, please purchase Lineage II either directly from the ledbin Store or from any leading games retailer' WTF?:D GG?:D

Insektor

Cytat: sielawa w Czerwiec 24, 2014, 01:07:00 PM
'Your game time has expired. You can not login. To continue playing, please purchase Lineage II either directly from the ledbin Store or from any leading games retailer' WTF?:D GG?:D

U ruskich znaczy to, że złe hasło wpisujesz :)
Piszę poprawnie po rusku.

sielawa

Cytat: Insektor w Czerwiec 24, 2014, 01:19:38 PM
Cytat: sielawa w Czerwiec 24, 2014, 01:07:00 PM

U ruskich znaczy to, że złe hasło wpisujesz :)

OMG zapomniałem że tutaj posługuje się 'nowym' passwordem z prefixem. Dzięki wielkie.. ale wstyd ;DD

jasio1234

Milo mi, ze poratowalem rodakow w biedzie! Jak ktos ma ochote polatac na very low lvl pm MiniPojzon :>

ps. Jak ktos ma pomysl, czemu mi boxa wywala co 5 min niech napisze :D

Ps. Niech sie ta je banana sesja skonczy to sobie pofarmie (zwlaszcza ze na nowym kompie moge sobie cale party pociagnac) : ))

DeAlt

BD, Bish, WC szukają ddków do CP
PM w grze - "Thealt / "Grefin / "Deriga

Nie piszcie tutaj, rzadko zaglądam na forum

Mamy lvle w okolicy 50-60, ale sensownego DDka zawsze możemy szybko podciągnąć
Wymagamy TSa i aktywności w godzinach 19-22 (MINIMUM!!!)

Bish, WC, BD - gramy głównie od 19 do wczesnych godzin porannych.

narcyzlord121

DeAlt

narcyzlord121

moj nick w grze gurney jak cos to gram wieczorami na razie mam zamiar robic sws!@!!!! prosze o pomoc dlaczego nie dziala mi mapa jakies podpowiedzi????

narcyzlord121