L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Amarin

Zagram SLH, Zerkiem lub ( na 10 tego)  spoilem
-----=BeMyFrag=-----

Asgota

Ja mogę zagrać wszystkim oprócz BD/SWS zawsze zapominam o tańczeniu wiec... :D

Chętnie zagram Nukiem, DDkiem, EE, SE, Tankiem, OL, WC ew. summonerem.

vilsar

MrDejlo

No jak chcecie to piszcie do mnie wiadomość na forum to będę aktualizował posta z tym czego brakuje.

bogo

Cytat: barszczoo w Wrzesień 11, 2014, 09:55:42 AM
Cytat: bogo w Wrzesień 11, 2014, 09:54:22 AM
będzie ktoś kto gra 8-17 ? :D ja wieczorami nie mam czasu

Pewnie w robocie grasz, a w domu żona nie pozwala? :D

pracuje w domu i wtedy mogę grać, jak wraca żona po 17 to już nie ma przebacz :D

vilsar

ja bym zagrał daggerem lub nukiem zaleznie od potrzeby to prosze o pm

Szeol

Cytat: lilu w Wrzesień 11, 2014, 09:28:15 AM
to ja z miłą chęcia zagram sps lub ee lub tym i tym xd a potem sie wybierze ;D

btw. jeśli nie chcesz już grać Sezol na tym serwie, to nie rób chociaż antyreklamy tym którzy chcą tam iść ;p
przecież jak chcecie grać to i tak zagracie. Moja wiadomość jest skierowana to tych zastanawiających się i jest 100% prawdą :< Już sie napalacie na ten start a przypomne tylko, że head admina znów nie widział od odpalenia bety i nie dałbym sobie głowy odciąć, że ten server jutro wystartuje.

bogo

Cytat: Szeol w Wrzesień 11, 2014, 01:14:58 PM
Cytat: lilu w Wrzesień 11, 2014, 09:28:15 AM
to ja z miłą chęcia zagram sps lub ee lub tym i tym xd a potem sie wybierze ;D

btw. jeśli nie chcesz już grać Sezol na tym serwie, to nie rób chociaż antyreklamy tym którzy chcą tam iść ;p
przecież jak chcecie grać to i tak zagracie. Moja wiadomość jest skierowana to tych zastanawiających się i jest 100% prawdą :< Już sie napalacie na ten start a przypomne tylko, że head admina znów nie widział od odpalenia bety i nie dałbym sobie głowy odciąć, że ten server jutro wystartuje.

Admin ostatnio prawie codziennie wchodzi na forum... nawet teraz jest online

vilsar

bogo

jakby co to aktywny WC - pisać w grze nick Bogo

RAFIS

Nowe info na temat startu:

http://forum.l2evoke.com/topic/2631-gracia-final-server-open-time/

Potwierdzenie od fg, że serwer wstaje jutro ok 20-21 GMT

bogo

barszczoo

Cytat: bogo w Wrzesień 11, 2014, 05:50:12 PM
gmt +2 ?
Tak, Polska ma GMT + 2. Także otwarcie serwera 22-23 polskiego czasu.
Chyba, że coś pokręciłem, to mnie poprawcie (mało snu, jeszcze mniej kawy dzisiaj :().

bogo

barszczoo

Cytat: bogo w Wrzesień 11, 2014, 06:30:35 PM
Polska nie jest na gmt+1 ?
Będzie, jak zmienimy czas na zimowy :)
Tu masz aktualny GMT +0 > KLIK
Ciekawostka: czas londyński teraz to GMT +1 :)

KamileX

Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl

barszczoo

Cytat: KamileX w Wrzesień 11, 2014, 07:32:25 PM
Polska ma Gmt+1 Panowie
Polska bedzie miala GMT +1 w czasie zimowym. W czasie letnim w Londynie jest +1, a u nas godzine pozniej. GMT nie ma podzialu na letni i zimowy, ale kraje europejskie juz tak. Chociaz moge sie mylic, lecz link ktory wskazalem wyzej pokazuje 2 h roznicy miedzy czasem w Polsce, a GMT. Sprawdzcie sobie z ciekawosci na jakiejkolwiek stronie pokazujacej Current GMT

vilsar

kurwa takich ludzi cenię, którzy po męsku wytłumaczą sprawę a nie niedowartościowanych gejów, którzy zhejtują, lub wyśmieją... (BTW wciąż czekam na PM CP, które szuka daggera/nukkera)

bogo

Cytat: vilsar w Wrzesień 11, 2014, 11:54:00 PM
kurwa takich ludzi cenię, którzy po męsku wytłumaczą sprawę a nie niedowartościowanych gejów, którzy zhejtują, lub wyśmieją... (BTW wciąż czekam na PM CP, które szuka daggera/nukkera)

jak zrobisz daggera to możemy pograć, ja będę miał WC i kogoś sie dobierze w miedzy czasie

MindlessPony

Ja moge Warlocka, Soulbreakera, Inspektora, kusze

Asgota

No panowie składajcie CP :P
Chętnie bym zagrał w jakiejś ekipie, na start planuje SH pewnie na boxie będę ciągał SE
Jak znajdzie się jakaś ekipa to się dostosuje (najchętniej Nuk/DD ew. SE/EE WC/OL lub WK) , pewnie ja wystartuje dziś ok 23, więc czekam na propozycje :)

Dla osoby zainteresowanej składaniem CP na forum evoke:
SWS i EE szukają cp: http://forum.l2evoke.com/topic/2310-swsbd-and-ee-lf-polish-cp/ (część suportu jest)

Elen

Prawdopodobnie też zajrzę, ale raczej sceptycznie podchodzę do tego serwera, bo będzie mass quit za miesiąc ze względu na nowego rpg'a  :(
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Asgota

też idę na rpg :P ale tutaj można będzie się rozgrzać i pozbierać trochę ludzi do CP ;))

vilsar