Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

kryt o orka z chill flame zbija bardzo czesto do 1hp, ale exp tym sposobem jest bardzo ciezki - czasem w moba i 5-6 razy nie wejdzie i trzeba uciekac :P
retired

JamesDoakes

nie polecam pkować, 700 karmy zbija sie ponad godzinę xD

WhiteMilker

JamesDoakes

normalnie się zbija, ale bardzo wolno bo 200 expa to ledwo -5 karmy :S

Terrance

Faktycznie dość biednie to wygląda. Jakie setupy dominują na serwerze? Daje się w ogóle expić bez szotów fighterami?
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

gebaftw

Kazda klasa da sie expic bez shotow :p
Jest poprostu ciezko. Ja poki co expie solo bo low lvl ale z tego co widze to chyba najlepsze party do expa to takie 3-4 osoby. W 9 osobowym pt jak widzialem na streamie to chuja leci.
Mi aktualnie solo za moba lvl 15-17 leci od 400 do 550 expa a jak ogladalem to ludziom na 20 lvlu za moba lvl 28-29  w 9 osobowym pt leci po 150.

Wiadomo ze oni nie musza robic restow ale w 3-4 osoby tez nie musisz a napewno masz lepszy exp.

Futerko

Cytat: gebaftw w Listopad 24, 2014, 07:10:50 AM
Kazda klasa da sie expic bez shotow :p
Jest poprostu ciezko. Ja poki co expie solo bo low lvl ale z tego co widze to chyba najlepsze party do expa to takie 3-4 osoby. W 9 osobowym pt jak widzialem na streamie to chuja leci.
Mi aktualnie solo za moba lvl 15-17 leci od 400 do 550 expa a jak ogladalem to ludziom na 20 lvlu za moba lvl 28-29  w 9 osobowym pt leci po 150.

Wiadomo ze oni nie musza robic restow ale w 3-4 osoby tez nie musisz a napewno masz lepszy exp.

Wczoraj około 4h latałem z Mefem, Kaczorem, Luxem i Kruchym. Oprócz tego że wywaliłem się 5 razy(-50% expa)to w ostatecznym rozrachunku wyszedłem około 37% na +. Potem poszedłem na godzinę w 9 osobowym party z ruskimi. W tym czasie wbiłem 80%... Ta gra jest nastawiona na 9 osób w party.

Spokojnie

WhiteMilker

9-osobowe party zdecydowanie premiowane.

Mam 19lvl, za zabicie moba solo overhitem w elven fortress mam 760 expa.

W 9-cio osobowym pt gdzie średnia lvl to 20 dostaje 180 expa.

oczywiscie jakies drobne pomylki przy moich wyliczeniach mozliwe.

fart200

Tak na pk exp leci, ale za moba co daje 400 expa zbija 5 karmy

Finwe

Jak najlepiej kupić ruble na stronie? w ogolę nie mogę sobie z tym poradzić chociaż korzystałem ze sposobów opisanych przez roli.. mógłby to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak kupić za pomocą karty z pko? dodam, ze w ogóle nie znam rosyjskiego:)
Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

Spokojnie

sobek

Cytat: Finwe w Listopad 24, 2014, 02:47:05 PM
Jak najlepiej kupić ruble na stronie? w ogolę nie mogę sobie z tym poradzić chociaż korzystałem ze sposobów opisanych przez roli.. mógłby to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak kupić za pomocą karty z pko? dodam, ze w ogóle nie znam rosyjskiego:)

Ja mam konto doladowane z rublami, sprzedam za 25zl.

Finwe

Cytat: sobek w Listopad 24, 2014, 04:20:40 PM
Ja mam konto doladowane z rublami, sprzedam za 25zl.

W końcu udało mi się ale dzięki za ofertę:)

Dobra, mam 300 rubli. Jak kupić abonament? :P

ps. Wybaczcie to pytanie ale cyrylica to nieludzki alfabet :P
Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

rimonek

Siema byłbym chętny kupieniem kodu który daje możliwość doładowania 300 rubli na własnym koncie czy to możliwe i czy ktoś by się podjął tego jak coś pisać na PW. Sam nie ogarniam jak kupić. NO i tak pytam czy taka możliwość istnieje ktoś kupuje kod ja od niego ja wbijam na moje konto 4game i po tym już można grac normalnie?

aWill

Cytat: rimonek w Listopad 24, 2014, 05:47:05 PM
Siema byłbym chętny kupieniem kodu który daje możliwość doładowania 300 rubli na własnym koncie czy to możliwe i czy ktoś by się podjął tego jak coś pisać na PW. Sam nie ogarniam jak kupić. NO i tak pytam czy taka możliwość istnieje ktoś kupuje kod ja od niego ja wbijam na moje konto 4game i po tym już można grac normalnie?

Też byłbym chętny, jeśli ktoś mogłby mi z tym pomóc, pisać na PW

ciunky

JamesDoakes

russek

Vraghor

ostatni dzien preordera  :( , innova nie bylaby soba jakby nie wywalilo im cos - i tak za ladnie ten tydzien zlecial
retired

Judasz

Ciekawe co jutro bedzie sie dzialo, jak dolaczy kolejna fala graczy :D

Vraghor

ci co mieli grac juz raczej graja, sumujac tych co juz quitneli (a patrzac na placze na forum jest ich troche) i tych co dopiero teraz sie zdecydowali zagrac to populacja albo nie wzrosnie albo wzrosnie o max 5%
retired