Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

russek

lagi i freezy po maincie byly caly czas az w koncu wylaczyli

bula

widzialem wczesniej prognozy ze 2 miesiace zajmie wbijanie 40, a tu widze po tygodniu 31+ juz Kappa

Cam3ll

Po tej aktualizacji crashuje mi przy minimalizacji. Nawet nie czuje, że rymuje...

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

rey

roli

Dzisiaj 25 listopad - head start! Pogłoski o tym, że innova zawsze failuje przy starcie okazały się prawdziwe, ba oni nawet failowali dzień przed startem ;D  :hu_6_1:

Cam3ll

Cytat: roli w Listopad 25, 2014, 05:34:48 PM
Dzisiaj 25 listopad - head start! Pogłoski o tym, że innova zawsze failuje przy starcie okazały się prawdziwe, ba oni nawet failowali dzień przed startem ;D  :hu_6_1:
A ja dzisiaj pograłem najdłużej, bo ze 2h  :D
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

JamesDoakes

ciekawe ile osób dojdzie (albo odejdzie :D) jak serwery wstaną.

Dickert

idzcie grac na maphr. adena za 14 rubli (gk 23) poczekajcie na merge i bedziecie bogaci : :afro:

Kod3X

Cytat: He4DSh0t w Listopad 20, 2014, 02:23:08 PM
Cytat: Vraghor w Listopad 20, 2014, 01:48:59 PM

ktos ogarnia jak odebrac te itemki co za preorder dawali? dimensional merchant?

itemy będą dopiero 25

Jak odebrac itemki?

driki

Oplaca sie crafcic no grade eq albo d?:D nie gram, pytam sie ludzi którzy grają:P

Artt

jak to uruchomić? Cały czas wyskakuje mi błąd ładowania strony, stronka niby jest ale nie ma żadnego przycisku a 300 rubli zostało zakupione.  :o

Vraghor

na razie wszystko lezy, tradycyjnie u innovy w dzien oficjalnego startu
retired

russek

JamesDoakes

seta niekoniecznie bo jest tani, broń może i by było warto (~2 ostrza, ~200 iron ore i cos tam jeszcze).
Ale 20 lvl wbija się lekko grając w tydzień, więc nie widzę sensu inwestować w no grejdy

Vraghor

retired

Dickert

zawsze mozesz probowac sprzedac, kto na pewno kupi.

russek

Finwe

Zauważyłem, że questy w początkowych lokacjach mają pozmieniane rewardy. Jest jakiś quest na shoty poza tym na początku od Nerupy i newbie helpera?
Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

JamesDoakes

na 10-15 masz questa na bron, i dostajesz w gratisie 3k shotow jak dobrze pamiętam.
fajna stronka ze wszystkimi questami i rewardami: http://l2classicdb.ru/quests/

Artt

Mam małą prośbę o pomoc. Coś nie mogę uaktywnić tego przycisku wejscia do gry. Kod niby jesty aktywowany ale nic sie nie dzieje. Na górze strony cały czas widac te 300 rubli.

Biz0n

Użyj tych 300 rubli do opłacenia gry (na szaro nad przyciskiem "igrat")
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Artt

Już wskoczyło:)

Judasz

Chyba zaczne jutro grac na classicu, jest sens robic crafta/spoila grajac bez cp?

Vraghor

serwer nie grywalny, od 18 do 20 udalo mi sie zalogowac 3 razy spędzając w grze po 5min za każdym razem po czym crash/dc, teraz udało sie zalogować bez problemu ale gra przypomina film w starym kinie - takie zajebiste lagi... failnova dala ciała po raz kolejny, szkoda ze tym razem musimy za to płacić...
retired

JamesDoakes

Cytat: Judasz w Listopad 25, 2014, 11:16:51 PM
Chyba zaczne jutro grac na classicu, jest sens robic crafta/spoila grajac bez cp?
zrób sobie spoila+se,
będziesz miał hajs, buffy i heala.

@up
0 lagów na neostradzie, gra działa ok.