Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PepsiQQ

jak tak sie wam komuna podoba to wypierdalac to chin, tylko prowincji nie megacity (gdzie jest jako taki kapitalizm)

RedWind

stad tez jakis mod powinnien troszke wyczyscic ten temat ;p

PepsiQQ

Oni też niech do chin wyjezdzaja tam tez trzeba czyscic, przykro mi ale taka prawda, ostatnia rozmowa na forum w dziale archeage'a skonczyla sie czyszczeniem, moderatorka na Alariona i topic iz dead, iz dead....

Forum ledwo dyszy, ale nie musicie trollowi o komunie spamowac.

Shanique

Cytat: PepsiQQ w Sierpień 16, 2014, 05:02:18 PM
jak tak sie wam komuna podoba to wypierdalac to chin, tylko prowincji nie megacity (gdzie jest jako taki kapitalizm)

zważ na język przyjacielu, bo nie wszyscy lubią czytać bluzgi.

Elen

Cytat: PepsiQQ w Sierpień 16, 2014, 09:21:30 PM
Oni też niech do chin wyjezdzaja tam tez trzeba czyscic, przykro mi ale taka prawda, ostatnia rozmowa na forum w dziale archeage'a skonczyla sie czyszczeniem, moderatorka na Alariona i topic iz dead, iz dead....

Forum ledwo dyszy, ale nie musicie trollowi o komunie spamowac.

Im dłużej czytam Twoje posty tym bardziej dochodzę do wniosku, że jesteś czymś pokroju gimboateusza, który stara się coś głosić, ale gimbus nadal z niego wychodzi. Co do komuny ma się całkiem dobrze, ciekawe jak tam na prowincji w Polsce, jest praca ? Czy jednak trzeba jechać do miasta na kasę do biedry/żabki/małpki etc, bo w Chinach co prawda za najniższą krajową (dany district), ale pracę dostajesz od ręki (fizyczna, wykształcenie mile widziane w miastach).

Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Paran0ya

Deric

Elen, No w chinach na wsi za ~~2,5 tyś zł na rok pracują, może i nawet to im nie przeszkadza bo są nieświadomi co reszta świata ma, twoi rodzicie pewnie byli zadowoleni jak udało im się dostać jakieś czekoladki raz na pół roku w dzieciństwie a teraz wchodzą do sklepu i jest tyle fajnych rzeczy na które nie mogą sobie pozwolić i trosze smutno ale czy to znaczy że obiektywnie było lepiej?

Elen

Cytat: Deric w Sierpień 21, 2014, 06:54:41 PM
Elen, No w chinach na wsi za ~~2,5 tyś zł na rok pracują, może i nawet to im nie przeszkadza bo są nieświadomi co reszta świata ma, twoi rodzicie pewnie byli zadowoleni jak udało im się dostać jakieś czekoladki raz na pół roku w dzieciństwie a teraz wchodzą do sklepu i jest tyle fajnych rzeczy na które nie mogą sobie pozwolić i trosze smutno ale czy to znaczy że obiektywnie było lepiej?
I co według Ciebie po 25 latach (niby wolnośći, haha) w Polsce gdyby teraz nadal panowałby ustrój komunistyczny to czekoladkę mógłbyś zjeść raz na pół roku ? Puknij się w łeb i przestań oglądać TVN biedny człowieku. Chiny to inna bajka, nie mieszkają obok amerykańskich kolonii europejskich z bazami NATO.

Jeszcze trochę i nie będziesz miał za co kupować swoje czekoladki ;) Gwarantuje, że grafik na 2014 rok będzie cudowny i optymistyczny.

Front-end web developer

[Lilith]
[Core]
[Ramona]

Mc6

yyy czekajcie bo się pogubiłem. Na serwerach ma być komunizm ale nie wszystkim to pasuje, tak?

Deric

wytłumacz mi więc jakim cudem chociaż w polsce jak i z resztą w prawie całej europie rządzą komuniści to jest tylko coraz gorzej?

Elen

Cytat: Deric w Sierpień 22, 2014, 12:40:06 AM
wytłumacz mi więc jakim cudem chociaż w polsce jak i z resztą w prawie całej europie rządzą komuniści to jest tylko coraz gorzej?

Przyczyną jest zmiana ustroju. Kiedyś Andrzej Lepper powiedział : Za komuny kradli łyżkami, teraz kradną chochlami, ciekawe dlaczego się powiesił, pewnie z powodu komunistów.
Front-end web developer

[Lilith]
[Core]
[Ramona]

kinus

Cytat: Elen w Sierpień 22, 2014, 11:43:27 AM

Przyczyną jest zmiana ustroju. Kiedyś Andrzej Lepper powiedział : Za komuny kradli łyżkami, teraz kradną chochlami, ciekawe dlaczego się powiesił, pewnie z powodu komunistów.
Niby tak jedziesz po wszystkich od fanów TVN, a sam opowiadasz ich bajki o rzekomym samobójstwie Leppera.
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

TT0

Cytat: kinus w Sierpień 22, 2014, 02:15:02 PM

Niby tak jedziesz po wszystkich od fanów TVN, a sam opowiadasz ich bajki o rzekomym samobójstwie Leppera.

Mi 15 lat temu w szkole mowili ze Lepper to lecial tym samolotem TU-POLEW co te drzewo ich zatrzymalo

Elen

Cytat: kinus w Sierpień 22, 2014, 02:15:02 PM

Zalecam samodzielne myślenie i zrozumienie tego co napisałem.
Front-end web developer

[Lilith]
[Core]
[Ramona]

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

no tak bo wtedy nie było czego kraść. zrównajmy wszystkich do tego samego poziomu czyli gruntu to wtedy nie będzie czego kraść.

RedWind

Racja ! niedługo nie będzie już czego kraść ! wszystko zostanie wyprzedane ;) LOT, PKP, resztki zasobów miedzi, LOTOS, ORLEN a na końcu lasy państwowe tak, że nie będziesz miał się gdzie nawet wy..... xD xD xD

cieszę się, że przejrzałeś na oczy :)

A oto kilka cytatów z wypowiedzi Pana A. Leppera :

- Chodzi o to, by uchronić przemysł kluczowy przed grabieżą. Żeby rzeczywiście uwłaszczyć polskich ludzi pracy w procesie prywatyzacji, a nie wąskiej grupie aferzystów dać możliwość zagarnięcia całego ogromnego zysku. By dać szansę nie tylko zagranicznym konsorcjom, ale przede wszystkim polskiemu kapitałowi narodowemu.

- Jeżeli my importujemy igły, nakrętki, podkładki, śrubki, bieliznę, ręczniki, pościel, wszystko inne, to co? Tacy głupi jesteśmy jako Polacy, że nie potrafimy już nic wyprodukować ?

- Prezydent jest pracowity... gra w tenisa, pływa w basenie, jeździ za granicę, poklepuje się po plecach, ale jakie korzyści ma z tego Polska ?

Lepper był w PZPR i nigdy się tego nie wstydził. 2 lata w swoim życiu był i nie wstydzę się dzisiaj powiedzieć tego, że byłem.

- Wszędzie obłuda i zakłamanie. Nie wierzmy nikomu ! Liczmy tylko na siebie !

Mernik Długu Publicznego

to już ponad 1 bln złotych !!!

http://www.dlugpubliczny.org.pl/pl/metoda-liczenia

WiLdEcaRd

@Roli
dzięki za info,już myślałem ze przedzierając się przez to szambo nie będzie heppyendu
ps
https://www.youtube.com/user/Lineage2Classic/videos
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

roli

Cytat: WiLdEcaRd w Sierpień 29, 2014, 03:04:11 PM
@Roli
dzięki za info,już myślałem ze przedzierając się przez to szambo nie będzie heppyendu
Spoko ^^,
btw wracając do deski, to naprawili w ostatnim patchu rage (z +10% patak na +20%) i zealota (który dawał boost tylko na fisty i blunty, teraz miecze/blunty i 2h + fisty), niestety frenzy dalej jest z h5 :c
Zmieniono także właściwości totemów u tyranta. (+/-10% w efektach skilli).

Biz0n

Ten projekt przyciągnie chyba sporo "starych":P miłośników gry :)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

roli

Biz0n

Dlaczego?
ma byc abonament i brak sklepiku = ile ugramy tyle mamy / teoretycznie-jak za starych dobrych lat :P- jeszcze kwestia jak beda z botami walczyc...
W kazdym badz razie ja to sie juz doczekac nie moge (lf disco do cp :D)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor