Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Przemo

Blad3PL

Dobre dobre, przestudiowałem dogłębnie i zwracam honor, do 13 sierpnia włącznie tylko fixy będą QQ xD xD xD

Vraghor

Class    Skill    Before change    After the change
Orc Shaman    SoulCry    Attack power increased by 2%.    Increases the damage done by two.

hmm???

4. 'Freezing Flame' is the damage per second, the effect of the skill Fixed an issue that affects nesting.
retired

Shen

O serwerach eu cos mowili? Na ruskie mnie nie ciagnie, a tak od czasu do czasu mobki bym pobil.

roli

Cytat: Vraghor w Listopad 12, 2014, 07:22:55 PM
Class    Skill    Before change    After the change
Orc Shaman    SoulCry    Attack power increased by 2%.    Increases the damage done by two.

hmm???

4. 'Freezing Flame' is the damage per second, the effect of the skill Fixed an issue that affects nesting.
War cry teraz dodaje stały P attack w zależności od lvl skilla.
np dodaje Patak +40 (lub +80), oraz zwiększa power skillów +5% (stun?), a od któregoś lvl'a dodaje jeszcze +10% mdefa.
link
Wcześniej był procentowy wzrost p ataku.

Co do frezzing flame to wydaje mi się, że do tej pory był dmg per tick i wyświetlał się podwójny dmg typu 34 i 35 na raz, teraz zmienią to i będzie per sec i wyświetli np dmg 120 tylko jeden raz na sekundę.
link
CytatFixed an issue that affects nesting
Domyślam się, że chodzi o zagnieżdżenie napisów z dmg na ekranie w sensie, że nachodzą na siebie. Do końca nie wiem jak by co ;p

maxtorek

eu jakos mi sie ubilo o uszy ze w lutym startuje. Glowy za to nie dam sobie odciac

Vraghor

retired

ciunky

odnośnie kupna konta. Jak to najłatwiej zrobić? Mam konto w bzwbk i nie mam kredytówek/debetówek ani paypal-a. Da się?

Vraghor

watpie , mi z mbankowej bankomatowki nie chcialo, jedynie kredytowka - musisz sie dopytac czy karta ktora masz ma opcje placenia online (i z tylu napisany kod cvv)
retired

Cam3ll

Cytat: Vraghor w Listopad 12, 2014, 09:53:26 PM
watpie , mi z mbankowej bankomatowki nie chcialo, jedynie kredytowka - musisz sie dopytac czy karta ktora masz ma opcje placenia online (i z tylu napisany kod cvv)
Ja za to takiego problemu nie miałem wybrałem opcję kupna Visa/mastercard i przez payonline ru kupiłem. Oczywiście konto w mbanku.
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

roli

Cytat: ciunky w Listopad 12, 2014, 09:52:01 PM
odnośnie kupna konta. Jak to najłatwiej zrobić? Mam konto w bzwbk i nie mam kredytówek/debetówek ani paypal-a. Da się?
Zależy jak daleko mieszkasz granicy z Ukrainą lub jak daleko masz do obwodu kaliningradzkiego. Tam mają wpłatomaty xD

A tak na serio to wydaje mi się, że nie. Musiał byś poprosić kogoś żeby ci zapłacił. Ja kartą debetową bzwbk płaciłem.

JamesDoakes

da się tam zapłacić rublami z Webmoney ?
jeżeli tak, to mogę opłacić subskrypcje komuś kto się nie chce jebać a on mi wyśle hajs na np. paypala/bwzbk :P

maxtorek

lecicie pre-paidem za  750 rubli czy czekacie tydzien i opcja za 300

ciunky

Cytat: kornes w Listopad 12, 2014, 10:13:17 PM
jeżeli tak, to mogę opłacić subskrypcje komuś kto się nie chce jebać a on mi wyśle hajs na np. paypala/bwzbk :P

o.

roli

Cytat: maxtorek w Listopad 12, 2014, 10:17:46 PM
lecicie pre-paidem za  750 rubli czy czekacie tydzien i opcja za 300
za 300 jest prepaid na 30 dni, a za 750 na 90 dni. Tylko tym się chyba różni.

JamesDoakes

Cytat: ciunky w Listopad 12, 2014, 10:23:04 PM
Cytat: kornes w Listopad 12, 2014, 10:13:17 PM

o.
sprawdziłem i da się zapłacić webmoney (mam tam ~50$) więc, jak chcesz, możemy zrobić deal :)

300 rubli (1 mc) za 23zł
750 rubli (3 mc) za 56zł

płatność przez paypal lub bzwbk,
jak ktoś jest zainteresowany to pisać na PM.

Arimas

Da się kupić paypalem w opcji po 100 rubli, wpisujesz potem kod na stronie 4game w swoim koncie i ryra

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

JamesDoakes

NightBird

jest jakas lista skilli klas ? bo z tego co rozumiem to jest mieszanka kronik a nie typowe z c1/c2 ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

blacktyger

Cytat: NightBird w Listopad 13, 2014, 10:40:05 AM
jest jakas lista skilli klas ? bo z tego co rozumiem to jest mieszanka kronik a nie typowe z c1/c2 ?

http://lineage2classic.power.plaync.com/wiki/%EC%8A%A4%ED%82%AC

Tłumacz na angielski.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

maxtorek

.

Terrance

Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

maxtorek

Jak to jest z summonerami, ich pety moga uzywac normalnie beast shotow? gdzies czytalem ze na c1 nie mogli. Czy to sie tylko tyczy panterek golemow..