Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazar

piszę o extreme ... amerykańskim servie C3 pożniej c4 jakieś ~~9-10 lat temu, a tu jakiś pierwszy lepszy filmik rok 2005 Starisa https://www.youtube.com/watch?v=nvZEjVj5xds

kHRYSTAL

blacktyger

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

roli

U mnie dead clanzord, ale:
Cytat: camar w Marzec 23, 2015, 12:15:21 PM
Nie staracie sie, ja znalazlem 2 klany international, w 1 jest tylko 9 osob i maja 1lvl klanu, TheOldSchool, drugi TakeOver, maja co najmniej 2 party, http://l2takeover.shivtr.com/, a wy widze w trzecim internationalu. Czemu wszyscy ci ludzie nie sa w jednym klanie? :d Przeciez nierosjan jest tak malutko

Paran0ya

Cytat: JohnTravolta w Marzec 30, 2015, 09:56:22 AM
http://lineage2classic.com/
30 polubień na fb :P już widzę ten online.. To już nie lepiej wam ludzie pójść na jakiegoś c4-intl z plikami off :P?Albo nawet na classica ru :D.

Sokol

Ten classic to projekt jakiejś prywatnej osoby a nie innovy czy ncsoft

Dexter69

Z pińcet online będą mieli, pozdro XD

Gesendet von meinem Z Ultra mit Tapatalk

JohnTravolta

Trzeba dać im szansę, to pierwszy taki projekt. Na dniach założy sie osoby topic o tym.

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

NightBird

Cytat: Kazar w Marzec 21, 2015, 03:54:32 PM
piszę o extreme ... amerykańskim servie C3 pożniej c4 jakieś ~~9-10 lat temu, a tu jakiś pierwszy lepszy filmik rok 2005 Starisa https://www.youtube.com/watch?v=nvZEjVj5xds

Staris? oooo piekne czasy <3
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

kHRYSTAL

JamesDoakes

Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 05, 2015, 02:18:45 PM
jakies nowe wiesci? czy dalej kurwa cisza?
wrzucili jakiś czas temu screena z projektem strony do głosowania,
wiadomo już, że będzie potrzebnych ~15k głosów żeby cokolwiek ruszyło z miejsca.

kHRYSTAL

i jak oni to niby chca zrobic? po id/peselu? ;d przeciez wiadomo ze znajda sie ludzie ktorzy sami nabija po kilkaset glosow

TT0

Cytat: kornes w Kwiecień 05, 2015, 04:44:59 PM
Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 05, 2015, 02:18:45 PM
jakies nowe wiesci? czy dalej kurwa cisza?
wrzucili jakiś czas temu screena z projektem strony do głosowania,
wiadomo już, że będzie potrzebnych ~15k głosów żeby cokolwiek ruszyło z miejsca.

z miejsca innnova to moze mi zrobic loda, imo tp nie bedzie zadnej ankiety a strzelam ze za jakies 2 miechy dadza jakies kolejne info

kHRYSTAL

Lecą sobie w chuja, nie rozumiem z czym mają problem żeby mieć teraz jakiekolwiek dylematy? przecież współpracują z koreańskim ncsoftem, nie?

Alarion

bo wiedzą dobrze, jakie jest ryzyko robić classica dla EU wersji, gdzie 50% ludzi qiutnie po 20 lvlu. Ale zabawnie jest patrzeć jak Inova wodzi wasz wszystkich za nosy xDD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TT0

Cytat: Alarion w Kwiecień 05, 2015, 09:40:39 PM
bo wiedzą dobrze, jakie jest ryzyko robić classica dla EU wersji, gdzie 50% ludzi qiutnie po 20 lvlu. Ale zabawnie jest patrzeć jak Inova wodzi wasz wszystkich za nosy xDD

rok temu ciebie wodzila jak ryba kota

Alarion

z czym dokłądnie? xD Potrafiłem dostrzec jej błędy, problem polegał na tym, że w stosunku do NCwest to i tak był raj nadal. może nei rok temu, ale ze 2-3. Teraz już nie widzę wielkiej różnicy poza ilością botów. I nei zawsze PVP o smoki polegało na tym kto szybciej kliknei na NPC'a i nei zawsze większość activity składała się w 90% z instancji w dużej mierze na twinkach.

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Kwiecień 05, 2015, 10:16:14 PM
Potrafiłem dostrzec jej błędy
to tak jak z AA?
a nie, zapomniałem, że gruby dochodzi do wniosków 3 lata, więc zostały mu jeszcze 2, żeby zrobić to samo co wszyscy inni zrobili z AA (czyli "najlepszą grą, na wieki wieków, amen") - wyjebać z dysku.

Alarion

Cat Drama Maker