Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Amarin

Cytat: Futerko w Grudzień 29, 2015, 02:14:39 PM
To ja ponowie swój post o poszukiwaniu ludzi do party, które lata na bocie(no i czasem z łapki).

Poszukujemy:

-nuke
-ee

Posiadamy:
-sh
-necro
-se
-ol
-bish
-bd
-sws

Level: powyżej 25 żebyśmy się lvlami łapali
Polityka sprzętu: na tę chwilę ubieramy nukerów w bronie D i ciśniemy adene na C grade.

Po więcej info PM.

@kornes

ile licencji na adrenaline sprzedaliście?

Podaj nicki, chętnie nacisnę Report Button'a.
-----=BeMyFrag=-----

xRelapse

Cytat: Amarin w Styczeń 02, 2016, 12:14:24 PM

Podaj nicki, chętnie nacisnę Report Button'a.
Nie oszukuj się, taki sposób gry to jedyny sposób aby usłyszeć między innymi takie smaczki w późniejszej grze. Chyba, że kogoś manualne bicie ze świadomością pominięcia takich eventów (czyli najważniejszych w L2) dalej satysfakcjonuję  8)

Sesto

jest jakis inny sposob  raportowania oprocz /target report button  chodzi mi o pognebienie tych  1 lvl spamerow  znalesc ich ciezko zeby stargetowac a petycje  nie ogarniaja tego tematu.

do pajaca z posta wyzej ja bije moby z lapy i tak satysfakcjonuje mnie to w stopniu wystarczajacym zeby sobie dalej pykac w l2 i moze cie to dziwic ale takich ludzi   jest  w opor

TT1

Cytat: Sesto w Styczeń 02, 2016, 01:50:15 PM
jest jakis inny sposob  raportowania oprocz /target report button  chodzi mi o pognebienie tych  1 lvl spamerow  znalesc ich ciezko zeby stargetowac a petycje  nie ogarniaja tego tematu.

do pajaca z posta wyzej ja bije moby z lapy i tak satysfakcjonuje mnie to w stopniu wystarczajacym zeby sobie dalej pykac w l2 i moze cie to dziwic ale takich ludzi   jest  w opor

/block nick i olej temat
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

darkmelody

Mnie tam bardziej pasjonuje gra w tetrisa niż to ciągłe klepanie mobów w l2.

Neural

Ja tym co spamują robię screeny w Poniedziałek wyśle do GMów na forum pewnie do tej pory będzie część nie aktualna ale wolę to zrobić pracy niż podczas expa  8) a co do expa i adrenaliny to nie potrzeba kto grał normalnych serwerach to da radę i tutaj jak widzę że ktoś se shoty włącza na określone moby to zawsze kliknę, niech ginie.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

xRelapse

Cytat: Neural w Styczeń 02, 2016, 03:31:12 PM
Ja tym co spamują robię screeny w Poniedziałek wyśle do GMów na forum pewnie do tej pory będzie część nie aktualna ale wolę to zrobić pracy niż podczas expa  8) a co do expa i adrenaliny to nie potrzeba kto grał normalnych serwerach to da radę i tutaj jak widzę że ktoś se shoty włącza na określone moby to zawsze kliknę, niech ginie.
Kali jeść, Kali pić.

Shanique

Na forum 4game pisali, że wszystkich spamerów adeny należy reportować w taki sposób:
1. screen
2. wysłać screen do BeepBlue lub CM Amarantha
3. to tyle

fithlaf

bardzo jestem ciekaw jak to wyglada, jesli ktos skonczyl gre, to chetnie przyjme konto, ktos sobie najwyzej sprzeda za pare dni adene z konta i tez bedzie do przodu :P ew moge tez podriverowac/zrobic komus spoila...

mattz

Cytat: fithlaf w Styczeń 02, 2016, 04:19:57 PM
bardzo jestem ciekaw jak to wyglada, jesli ktos skonczyl gre, to chetnie przyjme konto, ktos sobie najwyzej sprzeda za pare dni adene z konta i tez bedzie do przodu :P ew moge tez podriverowac/zrobic komus spoila...

Na bank ktos Ci odda konto, ktore musial(+trzeba co mc) oplacic.  hahaha

burboon

Czy jest jakaś strona na której są questy na classica po ang ?

fithlaf

co druga osoba tu mowi jakie to male pieniadze, jestem studentem, nie ma na obiady wiec licze na czyjas dobroc i dzialalnosc charytatywna!:D a moze po prostu komus nie podeszlo a nie chce mu sie bawic w sprzedawanie konta

Shanique

TT1

A co to sie stanelo z naszym top playerem z Polshy ?
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

EsTeCzteryRkA

Michał wołają Cię

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Attacker

Może mi ktoś pomóc?
Mam skopiowaną od kumpla L2kę ale już zainstalowaną około 18gb
Co zrobić dalej? Na stronie wyskakuje info żeby ściągnąć... Co zrobić żeby zagrać? :-P konto na 4game założone
Jak uruchamiam grę to sama się wyłącza, nawet do ekranu logowania nie dochodzi

Shanique

Cytat: Attacker w Styczeń 02, 2016, 10:10:42 PM
Może mi ktoś pomóc?
Mam skopiowaną od kumpla L2kę ale już zainstalowaną około 18gb
Co zrobić dalej? Na stronie wyskakuje info żeby ściągnąć... Co zrobić żeby zagrać? :-P konto na 4game założone
Jak uruchamiam grę to sama się wyłącza, nawet do ekranu logowania nie dochodzi
podaj mu na stronie ścieżkę dostępu do klienta
i pewnie dociągnie sobie jeszcze coś, potem powinno pójść

kmo

Dostał już ktoś jakiegoś bana? Gram sobie legitnie na spokojnie na dwóch kontach jako melee+support (27lvl) i z nudów po paru dniach odpaliłem bota na koncie z promo code. Absolutnie zero konfiguracji, zero krycia się, czysta ciekawość kiedy będzie ban- ustawiłem tylko kiedy ma siadać, standardowe spoty z masą ludzi, czasami chamsko na samym teleporcie z miasta, nawet nie ustawiałem strefy expa na mapie tylko bot lata gdzie chce (poszedlem spać- expił po gludin, obudziłem się- pod dion). Po zrobieniu dwóch postaci melee na 21 uznałem że zrobię maga dla odmiany. Zero używania spiritsotów, 21 lvl z bronią z questa w pierwszą noc, 24 lvl w parę godzin następnego dnia bo jak padł to mi się nie chciało znowu logować, dziś przed spacerem z psem znów odpaliłem, nawet wykosztowałem się 200k na top nograde broń bo i tak ta postać jest na plusie 400k, obecnie postać dalej lata, lvl 28 w trzeci dzień- czyli więcej niż mój main grany od startu serwera, aż odechciewa się grać czysto...

xRelapse

Nie od dziś wiadomo, że większość liczb z ban hammerów jest brana z dupy i traktowana jako dodatkowa reklama lub częściej banowane będą boty z promo code bo bany będą z pewnością, pytanie tylko ile z tych liczb to prawda. Pojawia się ogłoszenie, ooo XXXXX kont zbanowanych i ludzie się jarają a która cyfra w tym X jest prawdziwa a która nie nikt nie udowodni, kto im zabroni :D Część PR jak każda inna.
Biznes to biznes.

PepsiQQ

Cytat: TT1 w Styczeń 02, 2016, 07:34:45 PM

Ostro napierdala, sprzedalem juz 8kk i to wsio za 10-8 euro, a co tam u cb przyjacielu? Dobrze sie z reki klika? Bo mi bot 24/7 lata.

TT1

Cytat: PepsiQQ w Styczeń 03, 2016, 12:04:24 AM

Ostro napierdala, sprzedalem juz 8kk i to wsio za 10-8 euro, a co tam u cb przyjacielu? Dobrze sie z reki klika? Bo mi bot 24/7 lata.

ostro napierdala ... bot 24/7 ... nie uzywa rak(bo nie ma) ... 8kk sprzedane ... co za przegryw :D :D

xRelapse

Cytat: TT1 w Styczeń 03, 2016, 09:06:59 AM
Cytat: PepsiQQ w Styczeń 03, 2016, 12:04:24 AM

ostro napierdala ... bot 24/7 ... nie uzywa rak(bo nie ma) ... 8kk sprzedane ... co za przegryw :D :D
Licząc średnio 9 euro za 100k
80*9=720
720 euro to ponad 3000 zł za nic a są ludzie co więcej tam wyciągają, rzeczywiście przegryw

blacktyger

Oczywiście wierzysz w każdą bzdurę napisaną w internetach?

Ja bym raczej powiedział, że tyle to on wydał na tę grę ;).
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

xRelapse

Cytat: blacktyger w Styczeń 03, 2016, 11:17:19 AM

Ludzie manualnie mają po 2-3kk tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak. A co mówić o bocie/botach pod czysty zarobek. W sumie to ogórki ze strimów którzy grają normalnie mają nawet po 1-2kk a są tylko skupieni na wbijaniu lvla.

TT1

Cytat: xRelapse w Styczeń 03, 2016, 11:25:10 AM
Cytat: blacktyger w Styczeń 03, 2016, 11:17:19 AM

Ludzie manualnie mają po 2-3kk tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak. A co mówić o bocie/botach pod czysty zarobek. W sumie to ogórki ze strimów którzy grają normalnie mają nawet po 1-2kk a są tylko skupieni na wbijaniu lvla.

ja nawet zaczynam watpic czy ta pipsi gra w ogóle :D