Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kabulek

Źle ci się wydaje oraz grałem na rusku :D
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Coach

Dhol

Skelth ruszał na 1.5. W 1.0 to na rusku bili totalnie bez shotow bo tam adena leciała około 1/6 co na starcie na skelth. A na skelth już na shoty każdego było stać.

kabulek

Nawet jeśli było to 1.5 to lekko nie było i 90% ludzi tego nie wytrzymało. Nawet po kolejnym update było dość ciężko, dopiero ostatnie dwa update zrobiły z tej gry brainless f1 bez skilla i jesteś 76+ (szczególnie wprowadzenie runek i miejscówek takich jak plains of glory gdzie 40 lvlcy mogli cisnąć moby 60+ bez problemu).
L2C EU wannabe?

mattz

Cytat: Dhol w Kwiecień 10, 2018, 03:14:03 PM
Skelth ruszał na 1.5. W 1.0 to na rusku bili totalnie bez shotow bo tam adena leciała około 1/6 co na starcie na skelth. A na skelth już na shoty każdego było stać.
1.3 jak juz nie 1.5

Dhol

Cytat: mattz w Kwiecień 10, 2018, 05:02:08 PM
1.3 jak juz nie 1.5

Coach dal wyżej link że startował z 1.5, nadal za mało?

CytatStarting version is Lineage II Classic 1.5 0520(Lineage II Classic: Age of Splendor)

Ty pepsi to z tych którzy twierdzą że teraz mamy 2.5 mimo że mamy 2.0 nadal ;)

mattz

Cytat: Dhol w Kwiecień 10, 2018, 05:18:06 PM
Cytat: mattz w Kwiecień 10, 2018, 05:02:08 PM
1.3 jak juz nie 1.5

Coach dal wyżej link że startował z 1.5, nadal za mało?

CytatStarting version is Lineage II Classic 1.5 0520(Lineage II Classic: Age of Splendor)

Ty pepsi to z tych którzy twierdzą że teraz mamy 2.5 mimo że mamy 2.0 nadal ;)

haha ok, czesc

fithlaf

foszek bo nie ma racji :D Kazde info od Pepsiego jest 100% pewne, tak samo jak melasy mialy niszczyc na pvp bo mial info pewniaczka, albo to, że tank na high lvl w pt lukow jest bezuzyteczny :)

Coach

Nie chciałem burzy z niczego robić, więc przepraszam. Sam zaczynałem od 22.12.2015 na serwerze i wiem, że było łatwo :D, nie to co teraz ale nie było to 1.0 :P anyway ja chętnie bym posłuchał co tam się dzieje na serwerze na szczycie, bo na oficialnym forum jakaś taka martwa cisza, a wiem że wśród nas są tacy którzy graja w topowych klanach/ally, dajcie coś poczytać :D

sobek

Cytat: Coach w Kwiecień 11, 2018, 12:40:20 PM
Nie chciałem burzy z niczego robić, więc przepraszam. Sam zaczynałem od 22.12.2015 na serwerze i wiem, że było łatwo :D, nie to co teraz ale nie było to 1.0 :P anyway ja chętnie bym posłuchał co tam się dzieje na serwerze na szczycie, bo na oficialnym forum jakaś taka martwa cisza, a wiem że wśród nas są tacy którzy graja w topowych klanach/ally, dajcie coś poczytać :D

Nic się nie dzieje, Niko wyparował 5 dni temu xD

spenkye

bo ten serwer to jedno wielkie gowno z gownianym comunity ruskim :]

DTQ

Green dopóki nie oddałeś jakiemuś randomowi swojego sprzętu to było spoko :P

spenkye

QQ juz mam wyjebane ale Bóg go pokarze pójdzie do piekła :p

kabulek

xeno przez ciebie przymiera :P

a niko pewnie chleje z pufą na tej wyspie co pufa ostatnio pokazywał
L2C EU wannabe?

Neural

Ostatnio się dzieje wielkie nic, free farma bossów dla czerwonych i to tyle jakieś tam zakeny o 1 w nocy ale kto by siętym przejmował :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

no cóż, wymarzona sytuacja dla pufy i gniota, chyba od początku im o takie coś chodziło? mają wszystko za free i mogą obniżyć ceny plebsowi.
L2C EU wannabe?

Divah

Ktoś mógłby streścić, ile z tego 2k online to jakieś liczące się strony? Bo rozumiem, że na siege/epiki 2k ludzi nie przychodzi? Ile z tego 2k to tło, co tylko klepie moby albo siedzi na rynku?

Przypadkiem biłem w mrowisku jakiś czas temu, i miałem wrażenie, że AQ zabiło ze 2 party czerwonych crestów, nawet żadnego PVP nie było.

Które klany walczą (ile osób) kontra które klany?
Diva
Karan Gurth

Neural

Na ostatnim siegu było około 140 do 115, tak mi się wydaje , plus neutralne klany które się biją o gludio, ale tutaj ciężko powiedzieć ile ich mogło być może koło 70 osób. Reszta to low lvle boxy na event sklepy rybacy :D. Z tego co słyszałem dalej jest dopływ nowych graczy wiem że jedno z TOPowych CP z Core zaczęło nie dawno tutaj grać. Teraz największy problem jest taki że Niko ( clan lider Spectre i nowego Dark Sideu)  wyparował zaraz po tym jak, powiedzmy rozjebał blue side aby rządzić samemu, także chwilowo jest nudno jeżeli chodzi o pvp jedyne co się dzieje na bossach to odganianie Rai Party od bosów aby nie urwali niczego, a na tych bossach to każde CP z Red sidea wysyła jednego zawodnika do Powerlvlu ( to nie tak że my stoimy sobie bronimy pufy jak ten powerlvluje sobie tych co kupili powerlvl, trochę niektórzy dramatyzują :) ) Jeżeli chodzi o Ginto to on farmi adene a nie pwl, w sumie to pwluje sobie ludzi do CP ( ale nie za kase). Jeżeli chodzi o AQ to jakiś czas temu Blue Side próbował coś tam zrobić nawet pare AQ ubili ale wtedy u nas aktywność podskoczyła i znowu był nasz. Co do całej sytuacji na Skelthcie jak zaczynaliśmy naszym CP granie tutaj w Listopadzie w tamtym roku online w Prime Timie był 1200 teraz mamy 2k to coś znaczy imo więc jest lepiej i cały czas jest lepiej, wiadomo teraz event ale moim zdaniem, ale niedługo będzie nowy patch który wprowadzi bardzo dużo zmian i wtedy online znowu podskoczy ( to będzie update bodajże 4 updateów z korei) wiec będzie co robić aczkolwiek nie wiem kiedy bo prime time jest krótki a żeby to wszystko ogarnąć to by się przydało grać z 6h a nie ze 3-4 codziennie. Ale Wall of Text...
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

pulozaur

kabulek

generalnie jest tak, że każdy chapie ile może, a jak pufa już mu wbije level to albo quituje albo farmi adene innymi postaciami.
ten cały dark czy blue, czy sru side to tacy "pro madafaka", że praktycznie nie rekrutują, a jeśli już to mają takie wymagania, że większość ich zlewa. Za to papa pufa (dota) bierze praktycznie wszystko jak leci (nawet jeśli dzień wcześniej byłeś top zabijaka z przeciwnego side'u), armia mrówek robiących na niego się powiększa i nawet jeśli więszkosć nie ogarania to zawsze znajdzie się kilku sprawniejszych, którzy przyjdą na epika, zalogują boxa albo support itd.

czyli jedni to pro masterzy, którzy wszystko potrafią i "mają uber skilla" ale gówno robią, bo nie mają ludzi, a drudzy to taka trochę zbieranina z kilkunastoma bardziej ogarniającymi ludźmi, którzy trzymają wszystkie epiki i jak tylko drugi side nie wykaże 100% aktywności i zaangażowania to zabierają im zamki. No i czarni nigdy nie mieli i raczej nie będą mieć takiego lidera jak pufa.
L2C EU wannabe?

pokit

hahaha czyli red side to nooby :D a blue/dark side jest pro tylko im sie nie chce :D

Vilhelm

Cytat: pulozaur w Kwiecień 12, 2018, 10:39:56 AM
Co za nowy path
Nie pacz a mega dodatek składający się z:

https://eu.4gameforum.com/threads/651918/
https://eu.4gameforum.com/threads/656511/
https://eu.4gameforum.com/threads/654772/
https://eu.4gameforum.com/threads/653752/
https://eu.4gameforum.com/threads/652513/
https://eu.4gameforum.com/threads/653222/

Cytat: Neural w Kwiecień 12, 2018, 09:21:25 AM
Na ostatnim siegu było około 140 do 115, tak mi się wydaje , plus neutralne klany które się biją o gludio, ale tutaj ciężko powiedzieć ile ich mogło być może koło 70 osób.
Trochę więcej ;-)
Na samo Gludio klany neutralne zbierają ok 70 vs 70 . + teraz BlackFlagi i OnePiece to tez neutrale czyli jeszcze z 50
Nowy Black Side mial ze 140
Czerwoni z 100 (pewnie masz dokladniejsze dane ;-)

Co daje po z sumowaniu z grubsza ponad 400 osób walczących w Siege na całym serwerze - dla porównania 2 tygodnie temu na siege było prawie 600 osób zaangażowanych.

Lineage 2 Classic EU Skelth
Titan 78 - Vilhelm
Moonlight Sentinel 77 - Villz

Vilhelm

/
Lineage 2 Classic EU Skelth
Titan 78 - Vilhelm
Moonlight Sentinel 77 - Villz

Neural

Na ostatnim Siegu było więcej z Red sida co widać po zamkach, Pufa nie rekrutuje :) ostatnie party jakie doszło to było iSystem jakieś 1,5 miech temu (ruskie farmery), poprzednie to sumonery ale to chyba jakoś koło początku roku. A sprawa wygląda tak Red side ma stałą aktywność w tygodniu koło 100 ludzi na siegach powiedzmy koło 140 (ale są tam box buffery itp) a Blue/Dark side ma niewiadomo co potrafią przyjść w 170 osób i  potrafią nie przyjść w ogóle :D, i nikt nie wie o co tutaj chodzi, sytuacja 3 tygodnie temu Siege w Niedziele Red side nie dał rady zdobyć żadnego zamku, Poniedziałek nikt z Blue sidea nie pojawił się bossach o0 wtf? Już w to L2 trochę gram jak większość z was ale tego nie ogarniam.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Divah

Cóż, chyba znam odpowiedź na to pytanie - ludziom się nie chce, albo nie mają tyle czasu co kiedyś, co by chcieli mieć. Wiedzieli o której godzinie był siege, to przyszli, o której były bossy to już może nie wiedzieli, a pilnować/kampić im się nie chce. Brak kadry oficerskiej która pokieruje okrętem - mają braki w dowodzeniu.

Krótko tu gram, ale o ile dobrze rozumiem, to pufa z tego żyje, więc mu się chce i ma czas dowodzić armią mrówek. Pewnie wiele rzeczy zrobi za nich - gdzie mają przyjść, kiedy mają przyjść, co z tego będą mieli, kogo mają zalogować. Ludziom się nie chce, a tu mają na gotowo, nie muszą myśleć, nie muszą wykazywać inicjatywy, robią co im każe i wszyscy są zadowoleni. Doskonale to rozumiem, bo jak wracam po pracy, to mi się mało chce. Mając zresztą max 2-4h czasu, to za mało, żeby ogarniać coś więcej poza własnym CP. Offtopując, praca to niby kształtuje, ale chyba tylko garba.
Diva
Karan Gurth