[L2OFF - Interlude] Lionna x7 - Sierpień 29

Zaczęty przez dyzio, Sierpień 16, 2014, 11:30:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Amarin

Cytat: Dexter69 w Sierpień 25, 2014, 12:20:03 AM
Bedzie jak zwykle, osoby z premium maja dodatkowe sloty na boxy. :P

Żeby nie było jak z Cristal - em xD
-----=BeMyFrag=-----

axac

Boner

Hamones

Boner

Cytat: Hamones w Sierpień 28, 2014, 11:08:30 AM
Tematyczne Pytanie.....  :noob:

Panie Pro jeśli masz rozwiązanie na mój kłopot , to się nim podziel .....

Rozwiązanie znalazłem sam :)

Dickert

Boner

Cytat: Dickert w Sierpień 28, 2014, 01:56:24 PM
To się nim podziel  :o. hipokryta.

A czy ktoś na tym forum napisał , że ma taki problem ?? To z kim się miałem dzielić ??

lukaszek1984

QRQ

Wyrobię z maną SPS + kura? Czy lepiej biegać z SE na plecach?

Amarin

Cytat: QRQ w Sierpień 28, 2014, 07:36:02 PM
Wyrobię z maną SPS + kura? Czy lepiej biegać z SE na plecach?

Rób SE do 74....
-----=BeMyFrag=-----

wardemi

Mam zamiar pograć spoilem z pp na plecach, bez specjalnego no life .. zbierania CP i grania po 15h .. to odpadam, szukam osob do pogrania razem .. jakiś klan bez specjalnie wysokich wymagań, żeby można było z kimś pogadac na klanowym itd itd ?

Djiinn

Cytat: Boner w Sierpień 27, 2014, 06:28:45 PM
Hmmm chciałem pograć, ale mam problem co kilku ludzi ... piszą na forum ale nikt im nie odpowiada ... wyrzuca mnie z gry co 1-5 minut , pisząc , że albo używam nielegalnych programów , albo muszę zrobić update itp .... oczywiście nie używam żadnych  programów nawet ściągnąłem specjalnie ich całego klienta i ciągle to samo .... na forum u nich nie mogę pisać bo gm nie aktywował mi konta ... jakaś porażka albo gnojenie Polaków heheheh

Jak ktoś pisze "heheheh" na końcu swoich wypocin to kojarzy mi się to z 13letnim pryszczem z gimbazy i nie wiem czy takiego kogoś traktować poważnie.

Co do problemów (zeby nie bylo że spamuje) takich jak ty to nie uświadczyłem. Najlepiej ściągnąć ich updater i gre odpalać przez niego (ofc sprawdz czy antywirus nie usuwa Ci SHIELDA bo bez niego bedziesz mial dc wlasnie co 5min).
Franc/TooHotForYou

MostDope

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

PepsiQQ

Cytat: Amarin w Sierpień 27, 2014, 07:51:06 PM
Cytat: Dexter69 w Sierpień 25, 2014, 12:20:03 AM
Bedzie jak zwykle, osoby z premium maja dodatkowe sloty na boxy. :P

Żeby nie było jak z Cristal - em xD

ru, bo ru a crystal zdechł przez x1 aa rate

Leeche

Patrzac na bete to 95%+ czatu to ruskie. Trzeba przyznac ze skutecznie zniecheca :(
Jak ktos nie wytrzyma to mozna za miesiac sprobowac IL x10 na funfactory - moze tam bedzie wiecej EU community.

Amarin

Cytat: Leeche w Sierpień 29, 2014, 11:39:20 AM
Patrzac na bete to 95%+ czatu to ruskie. Trzeba przyznac ze skutecznie zniecheca :(

To tam nie graj. Problem ??
-----=BeMyFrag=-----

PepsiQQ

Jak ktos nie wytrzyma to mozna za miesiac sprobowac IL x10 na funfactory - moze tam bedzie wiecej EU community.
zaden problem dopoty masz pewne cp

klubuuu

Ja sobie zagram mimo tego, ze bedzie mnostwo ruskich, chociaz motywuje sie tym, ze zobacze kilka polskich klanow (ally) ktore sprobuja z nimi konfrontowac. Jesli europejscy gracze sie wylamia i zostana same kacapy to przeciez swiat sie nie konczy i za miesiac jak to juz ktos powiedzial mozna sie na FunFactory zaczepic.

Szeol

Cytat: klubuuu w Sierpień 29, 2014, 02:05:01 PM
...chociaz motywuje sie tym, ze zobacze kilka polskich klanow (ally) ktore sprobuja z nimi konfrontowac.
widziałeś kiedyś takie? :D

kHRYSTAL

o ktorej dokladnie serwer wstaje? za ile godzin?

klubuuu

Cytat: Szeol w Sierpień 29, 2014, 02:56:50 PM
Cytat: klubuuu w Sierpień 29, 2014, 02:05:01 PM
...chociaz motywuje sie tym, ze zobacze kilka polskich klanow (ally) ktore sprobuja z nimi konfrontowac.
widziałeś kiedyś takie? :D

Widziałem ale to byly stare czasy na The Abyss x3, Immortal Heroes czy Insomnia dawaly tam niezle rade.

Leeche

Cytat: Amarin w Sierpień 29, 2014, 01:00:53 PM

To tam nie graj. Problem ??

Problem to moze byc zeby ogarnac dobra ekipe, z ktora mozna pograc.
Jak masz CP to wporzadku, ale pomysl jak ktos chce sie gdzies zalapac z randomami, a tu wiekszosc po rusku pt sklada  :P

wardemi

no właśnie .. o ktorej wstaje .. ja z http://24timezones.com/pl_czas/kyiv_czas_lokalny.php wywnioskowalem ze o 18 .. ale moge sie cholernie mylic :D

hefa95

Start w naszej strefie czasowej o godzinie 18  ;)

Shiny

To sobie pogralem... kompletnie mi nie odpala gry <_<
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]