[L2OFF - Interlude] Lionna x7 - Sierpień 29

Zaczęty przez dyzio, Sierpień 16, 2014, 11:30:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Amarin

-----=BeMyFrag=-----

Gouranga

hefa95

rasista czy niemoc grania z kims kto nolifi? czy to wazne czy ludzie pisza po angielsku czy nie ? znajdz sobie CP i graj i nie kieruj sie populacja serwera ...lel. Typowy polaczek lajnejdzowy.

Gouranga

Dla mnie w l2 nie chodzi tylko o wyfarmienie się jak najszybciej w swoim cp i lategame.Do takiego czegoś to równie dobrze mógłbym grać na pvp servie. Lubie poznać też nowych ludzi, posiedzieć na rynku pobawić się w zdzisława, Czuć się jakoś częścią community serva, a także o klimat. Tutaj bym się czuł jak w okopach. Wyizolowany od reszty serva, nawet z cp i tak nic nie osiągniesz vs 1000 rusków ally... nieporynkował bym sobie z nikim bym nie pogadał nawet na spotach bo nikt angielskiego nie zna. I tak nie lubię za bardzo ruskich więc nie chce wspierać ich projektu. Też to zły rasista jestem:D

Noname1991

Szukamym aktywnego bisha do cp gramy od 17 do 22/24 najlepiej juz na lvl 40+ gramy w cp magow nasze lvl to okolo 45/50 pm Essex/Skillu/Noudy albo WodzTegaPala po wiecej info pozdro

Hamones

Śmiech na sali, szukacie aktywnego Bisha pośród obcych ,  a swojego nie chcieliście, na dodatek podobno 11 osób do 1 cp było, a nagle 9 nie ma ? Dzięki za fun.  :noob:

Noname1991

swojego czyli kogo??? jakos nie kojarze po nicku ??

Noname1991

Posed co mam ci powiedziec strzelasz z pizdy myslisz ze jestes najlepszy pepkiem swiata wszystkie itemy musisz miec najlepsze no sory my takich nie potrzebujemy to jest cp a nie ze kazdy na siebie zapierdala .. naucz sie grac z ludzmi co pokazales na neo?? zachowales sie jak pizda ...

Hamones

co pokazałem ? Wy pokazujecie brak Skilla, Ja mam wszystko z własnej pracy ;) .

Noname1991

ta widzilismy twojego skila jak wbiles w c gr bisha pod baiumem .. i zajebales backstaba w morde... gl/hf

Hamones

Essex, bo dla Ciebie na Interlude Crystal Dagger + Mortal Strike to sh1t, naucz się grać, a potem mogę z Tobą porozmawiać. Tyle.

KungLao

Proponuje zwiedzić forum dexa zanim ktoś się wybierze na ten server

aktualnie z x75 ucieka strasznie dużo osób po wczorajszym pvp na tezzie , jak widać GM są skorumpowani dostali mase dowodów od 4 różnych klanów które tam się bawiły iż 1 gracz wydropił z ruska Valakasa w normalny sposób ale jak widzimy ja następny dzień ten valakas został skasowany i został zwrócony włascicielowi który wydropil

Ja podziękowałem już dexowi :)

Hamones

PepsiQQ

nawet na pl offie znajomy gm, tazmanow nie banowal a to priv, wiec chyba zyjesz na jakims innym swiecie.

KungLao

Cytat: Hamones w Sierpień 30, 2014, 08:01:41 PM
Też o tym słyszałem .

no i jak widać na forum potwierdziło się info , cały STAFF dostał filmy ze screenami gdzie widać że ludzie którzy pisali nawet ruski które grają w Insane klanie że to korupstwo i ten cały gość jest kolegą gma , pozatymwynikło też info ze starego dexa gdzie GM sharky grał z pewną osobą która to dzis na forum ujawniła

takżę HF dex :) nigdy więcej , a kogo interesuje o co chodzi radze wejść na strone dexa zanim usuną temat tam jest wszystko dokładnie wyjaśnione co i jak , dzis zaczeły się mass quity z nanax75

Dexter69

Przeciez o korupcji dexa to ja pisalem juz pare miesiecy temu, takze o co ta drama teraz? hahaha

KungLao

Cytat: Dexter69 w Sierpień 30, 2014, 09:59:43 PM
Przeciez o korupcji dexa to ja pisalem juz pare miesiecy temu, takze o co ta drama teraz? hahaha

nie jest to drama ale każdy wie ze teraz jest pay2win tylko przestroga dla graczy którzy szukają konkretnego servera a dostają skorumpowany syf  :) poza tym jeśli to jest l2off files to ja jestem z kosmosu , troche kodu z C5 off + Gracii l2j i mamy l2interlude ofjava

poza tym Sharky grał w 1 klanie z moim kumplem więc  :P

Rajath

typowe polaczki wszedzie weszą spiski i caly swiat przeciw nim hahahahahaha  :D :D :D

toba94

Jak się podłączyć? Jaka jest strona do tego serwera?

lukaszek1984

Bojkotuję serwer za to co się dzieje na Ukrainie...

Spokojnie

KungLao

Cytat: Rajath w Wrzesień 02, 2014, 11:18:02 AM
typowe polaczki wszedzie weszą spiski i caly swiat przeciw nim hahahahahaha  :D :D :D
to nie polaczki placza tylko EU klan jakis na forum :)