L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Salamon

Cytat: RAFIS w Grudzień 29, 2014, 06:44:43 PM

Spoil robi kryształy od Gracji a w HB jeszcze nie miał tego skilla.

Czytamy ze zrozumieniem, kolega wyżej napisał, że działo się to przy wkładaniu do kosza. Dodajmy do tego, że ich serwer to modowane pliki gracii, więc przeoczyli tę funkcję i dlatego mamy takie a nie inne rezultaty.

Co do klienta, w moim wypadku z ich ftp szło 2 mB/s, nie wiem jaki ty masz z ich ftp problem.

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 29, 2014, 04:51:38 PM"parę niedociągnięć" ? : ) na przykład jakich? bo z tego co wiem to chyba wszystkie skille były już testowane i to wielokrotnie, i wszystkie dzialaja jak nalezy
W miarę możliwości informuje o wszystkim na forum, prześledź tematy to się dowiesz. Wiele reczy daje do sprawdzenia jednemu z close beta testerów który ma status gm'a i może efektywniej sprawdzić to, co mu napiszę.
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

kHRYSTAL

ale przeciez on pisal o krystalizowaniu, a nie usuwaniu w koszu, w/e

sternik

Spoil nie moze zniszczyc itemow Cgrade+ ,bo wyskakuje informacja ,ze nie ma odpowiedniego lvlu skilla do krystalizacji, (oczywiscie przeciagam item na kosz)

kHRYSTAL

chlopie, kosz do usuwania itemow masz po prawej, a krystalizowanie itemkow masz po lewej

powiedz jeszcze tylko jaki item probujesz "usunac", bo jak sie okaze ze matsy chcesz skrystalizowac to sie usmiechne ;d

sternik

Po 1  chlopie , czytanie ze zrozumieniem
Po 2   jak juz napisalem,  zrobilem Spoila by zobaczyc jak maty leca,
najpierw lvl 44 kupilem topC bron i armor, potem wbilem 74 wiec chcialem zniszczyc  bron i armor i sie nie da(nie dalo), wkladajac do kosza wyskakiwal komunikat, ze mam za maly lvl skila do kryszowania itemow. Najprostszy sposob, zrob spoila i zniszcz item Cgrade lub wyzszy.
Z ciekawosci zrobilem tez Krafta i wkladajac itemy do kosza itemy byly kryszowane, czy dalem do Crystallization  czy do Destruction dostawalem krysztaly z broni, a na spoilu  Nograde bron niszczy, Dgrade kryszuje, Cgrade+ nie potrafi zniszczyc, maty i keymaty niszczy normalnie

kHRYSTAL

Cytat: sternik w Grudzień 29, 2014, 10:19:12 PM
czy dalem do Crystallization  czy do Destruction dostawalem krysztaly z broni

dobra, edytuje ten post chyba dziesiaty raz ale zrobil sie taki wall ze napisze to najkrocej jak sie tylko da

krystalizowanie przed usuwaniem d/c/b/a/s itemkow na spoilu dodali dopiero na gracii final poniewaz zrobili mu maksymalny lvl krystalizowania, na poprzednich kronikach mial pierwszy lvl tego skilla i mogl krystalizowac tylko d grade wiec nie bylo potrzeby robic czegos takiego (i wtedy mozna bylo je normalnie usuwac)

na crafcie krystalizowanie przed usuwaniem d/c/b/a/s bylo podobno przed gracia final

kurwa, gubie sie juz, najlepiej spytac admina na forum i bedzie po klopocie

ps czy spoiler mial w ogole 1 lvl crystaliza na hellboundzie? bo cos mi swita ze chyba nie

Gandam

jo najlepiej zapytajcie admina jak mu sie przyśnił hellbound i jak sobie postrzelał z ustawieniem skili, a nie tego fanatyka   :noob:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

gandam juz raz sie tutaj zblazniles i admin cie wysmial wiec nie wiem czego tutaj jeszcze szukasz

widze ze dupa musi mocno bolec, co?

Gandam

tak dokładnie, masz mnie  :beksa: boje sie ze ten serwer bedzie mial wiekszy online niz moj  :?

btw pocwicz angielski  :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

nawrot

Tym zwlekaniem z ogłoszeniem daty starty strzelają sobie  w stopę sami.

xRelapse

Cytat: Gandam w Grudzień 30, 2014, 03:31:52 AM
tak dokładnie, masz mnie  :beksa: boje sie ze ten serwer bedzie mial wiekszy online niz moj  :?

Masz trudności z językiem ojczystym i mówisz komuś żeby język obcy poćwiczył? W jakim świecie przyszło nam żyć  :afro:

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 30, 2014, 03:41:25 AM
wiecej tych emotek gimbusie, wiecej

po 10 min odp xD ty to chyba nawet wysrac sie w spokoju nie mozesz, bo pewnie boisz sie o to ze ktos nie pokocha twojego pseudo off HB hahaha
Cytat: xRelapse w Grudzień 30, 2014, 12:20:53 PM
Cytat: Gandam w Grudzień 30, 2014, 03:31:52 AM

Masz trudności z językiem ojczystym i mówisz komuś żeby język obcy poćwiczył? W jakim świecie przyszło nam żyć  :afro:
Wojowniku ALT! wybacz  :bump:

Aeore Healer 97 Lilith

Pumas

I've got a problem sir. Otóż klient na pc działa normalnie, ale na lapkach dostajemy crt. errory. Da się temu jakoś zaradzić?

Costey

Szukamy chętnych do gry bez systemu CP , info PM

Gandam

Cytat: Pumas w Grudzień 30, 2014, 05:23:07 PM
I've got a problem sir. Otóż klient na pc działa normalnie, ale na lapkach dostajemy crt. errory. Da się temu jakoś zaradzić?

na l2j niestety ten problem jest nieodwracalny :/

Aeore Healer 97 Lilith

Salamon

Napisz mi na pm swoje specyfikacje, miałem podobne problemy, jestem na 90% pewien że jestem w stanie ci pomóc. (jaki lapek, jeżeli to nie lepianka własnej roboty, soft, karta graficzna, w jakiej lokalizacji i w folderze o jakiej nazwie masz zainstalowane l2)

Cytat: Gandam w Grudzień 31, 2014, 02:00:26 AM

Nie wiem człowieku, ośmieszanie samego siebie to twoje hobby czy z natury masz zrytą banie i to sprawia ci frajde? Nie jesteś ani śmieszny, ani skalany inteligencją. Zbędny nużący spam.
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

Gandam

Cytat: Salamon w Grudzień 31, 2014, 06:36:15 AM

Napisz mi na pm swoje specyfikacje, miałem podobne problemy, jestem na 90% pewien że jestem w stanie ci pomóc. (jaki lapek, jeżeli to nie lepianka własnej roboty, soft, karta graficzna, w jakiej lokalizacji i w folderze o jakiej nazwie masz zainstalowane l2)

Cytat: Gandam w Grudzień 31, 2014, 02:00:26 AM

Nie wiem człowieku, ośmieszanie samego siebie to twoje hobby czy z natury masz zrytą banie i to sprawia ci frajde? Nie jesteś ani śmieszny, ani skalany inteligencją. Zbędny nużący spam.

jaka frajdę? z czego? z tego ze wam prawda w oczy kole?  hahaha idź poszukaj kolegów na bardziej inteligentne fora  hahaha moze na forum tego serwera uzyskasz odpowiedz? ohhh wait! fake online na forum = nie ma kto pomoc  :beksa:

Aeore Healer 97 Lilith

xRelapse

Gandam ale z Ciebie nicpoń.

Aż żem sprawdził forum online, to fakt, 23 tematy w dziale CP i klanów przy takim online wyglądają strasznie mizernie.

kHRYSTAL

@up nie ma fake online bo sa top na liscie google wiec caly czas ktos tam wchodzi, admin pisal ze w ciagu miesiaca (nie pamietam juz ktorego, prawdopodobnie listopad/pazdziernik) bylo lacznie 50 000 wejsc, a z dnia na dzien ciagle rosna

jaka k***a prawda w oczy kole? to ze ty uwazasz ze to java nie majac na to zadnego dowodu i w ogole pojecia na temat plikow to nie znaczy ze tak musi byc, typowy lewak

nie mam zamiaru juz odpisywac na tak kretynskie posty wiec siema, szkoda ze nikt nie chce z toba grac i nie masz w zwiazku z tym cp bo chetnie zrobilbym z ciebie dywan na tym serwerze

edit; i zeby uniknac pisania kolejnych postow - tak, widzialem wasze frapsy, nic dziwnego ze driki/postman przestali z wami grac bo gracie jak ostatnie miernoty, typowy trash z polskich serwerow

edit2; i jeszcze jedno,  "1080 users are online (in the past 24 hours) / Most Online 1,554" - jeśli dla ciebie to jest fake online to pozdrawiam k***a gorąco

Gandam

hue hue nerwy puszczaja na nowy rok? xD zbieraj sie lepiej na impreze i wyluzuj synek. Na brak chetnych do grania ze mna nie narzekam  :noob:
OFF pliki to moze i macie ale GF a nie HB reszta to sny i koszmary waszego admina i tyle  :bump:
o Drikiego i Postmana sie nie martw, mam z nimi kontakt  :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Grudzień 31, 2014, 04:37:30 PM
hue hue nerwy puszczaja na nowy rok? xD zbieraj sie lepiej na impreze i wyluzuj synek.
OFF pliki to moze i macie ale GF a nie HB reszta to sny i koszmary waszego admina i tyle  :bump:

faktycznie, nie potrzebnie trace nerwy na takiego nerda

pytanko; jak ktos ma pliki off gracii final i zmieni TYLKO I WYLACZNIE timing skilli to czy dalej ma pliki off czy wedlug ciebie jest juz java?

poza polskim godem grales cale zycie na javie wiec mi tu teraz nie pie**ol wielki znawco i obronco offowych plikow

Soulern

Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu internetowej nienawiści, zwłaszcza w takiej czystej i abstrakcyjnej formie. Może powinniśmy do regulaminu wpisać jakiś jej zakaz... Gandam, jak się nie ogarniesz, to będziesz procentowany do skutku lub do bana.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Dexter69

Cytat: Soulern w Styczeń 01, 2015, 09:21:45 PM
Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu internetowej nienawiści, zwłaszcza w takiej czystej i abstrakcyjnej formie. Może powinniśmy do regulaminu wpisać jakiś jej zakaz... Gandam, jak się nie ogarniesz, to będziesz procentowany do skutku lub do bana.
Bo fajnie jest takiego krysztala trolowac, zeby stal z tym krzyzem i sie produkowal nie moc do kibla wyjsc, naciskajac bez przerwy f5, by sprawdzic czy przypadkiem ktos jeszcze mu nie odpisal. I sie potem denerwuje chlopak i nerwy traci jak sam juz nam przekazal.