L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skillu1991

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 17, 2015, 02:01:08 PM

przyda wam sie masc za tydzien, oj bedzie dupka bolec jak serwer jednak wypali, co?

Ciebie będzie od czegoś innego dupka boleć ;**

Shiffer.

Serwer już za tydzień a ja mam naje**** egzaminami  :x Najwyżej przez pierwszy tydzień będzie powolny exp, a od 30tego jak wszystkie egzaminy będą do przodu, będzie chwila żeby odsapnąć  :)

kHRYSTAL

Cytat: Skillu1991 w Styczeń 17, 2015, 03:20:05 PM

przyda wam sie masc za tydzien, oj bedzie dupka bolec jak serwer jednak wypali, co?

Ciebie będzie od czegoś innego dupka boleć ;**

pedał czy gej?

Nemezis

skoro nie jestescie zainteresowani tym serwerem i zyczycie mu jak najgorzej to nie rozumiem po jakiego chuja tutaj caly czas zagladacie i nabijacie posty, zycia nie macie? nudzi wam sie?

Przeciez to Ty tutaj piszesz posta pod postem i zasmiecasz caly topic z Gandmanem, nudzi wam sie... Ja napisalem 2 moze 3 i kto Ci powiedzial ze nie bede tu grac ?? :D Moze bede moze nie.
Tu sie nie mozna odezwac kazdy post jest trolowany, zastanow sie i badz madrzejszy odpusc starczy tych 10stron Twoich wywodow przejdzcie sobie na priva. Nie kazdy ma tyle czasu co Ty by czytac 10 stron gownoburzy by dowiedziec sie czegos zwiazanego z serv.

vehr

kHRYSTAL

Cytat: Nemezis w Styczeń 17, 2015, 04:42:54 PM
Przeciez to Ty tutaj piszesz posta pod postem i zasmiecasz caly topic z Gandmanem, nudzi wam sie... Ja napisalem 2 moze 3 i kto Ci powiedzial ze nie bede tu grac ?? :D Moze bede moze nie.
Tu sie nie mozna odezwac kazdy post jest trolowany, zastanow sie i badz madrzejszy odpusc starczy tych 10stron Twoich wywodow przejdzcie sobie na priva. Nie kazdy ma tyle czasu co Ty by czytac 10 stron gownoburzy by dowiedziec sie czegos zwiazanego z serv.

nie pisalem akurat o tobie, no ale skoro tak to odebrales, to luz

jezeli ktos przez kilka stron pisze w kolko, ze "ten serwer to java" i "ten serwer to gowno" po czym stwierdza ze bedzie tu grac, to ja tutaj czegos kurwa nie rozumiem

"kazdy post jest trolowany" - że co przepraszam? jezeli gandam pisze "czy to nie ten okres kiedy gimbaza ma ferie?" to jak mam to odbierac jeśli nie jako trollowanie? a pozniej sie ludzie dziwia ze dostaja takie a nie inne odpowiedzi

a poza tym jak ktos czegos potrzebowal lub chcial sie czegos dowiedziec to zawsze staralem sie odpowiedziec i wytlumaczyc, wiec wypraszam sobie

Cytat: Nemezis w Styczeń 17, 2015, 04:42:54 PM
starczy tych 10stron Twoich wywodow przejdzcie sobie na priva. Nie kazdy ma tyle czasu co Ty by czytac 10 stron gownoburzy by dowiedziec sie czegos zwiazanego z serv.

idz napisac to samo tutaj;
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,51910.0.html (lilith 100 stron)
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.0.html (core 870 stron)
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,55693.0.html (ruclassic 60 stron)

kHRYSTAL

Cytat: vehr w Styczeń 17, 2015, 04:54:05 PM
jaki przewidywany online ?

minimum 2k, podejrzewam że będzie trochę więcej ale nie chcę jakichś głupich liczb podawać, 3k+ może być ale po paru dniach ze wszystkimi boxami/shopami

na forum dziennie wchodzi po 1000-2000 ludzi

ps na becie w godzinach wieczornych jest zazwyczaj 100+ online (to też o czymś świadczy)

ShobuPL

Cytat: vehr w Styczeń 17, 2015, 04:54:05 PM
jaki przewidywany online ?

Minimum 1k na start powinno być moim zdaniem. Na forum jest 13 topiców z klanami rekrutacyjnymi i przynajmniej drugie tyle z CP szukającymi graczy/klanów. Szykuje się niezła zabawa.

Nemezis

Alez oczywiscie. Nie sa to pliki ncsoftu tylko przerabiany GF nie oficialne pliki=java.
Tyle w temacie widac ze naprawde nei masz co robic wysylajac linki bog wie o czym i z czym nie chce mi sie tego nawet czytac.
15min nie minelo a ty juz 2 posty napisales...
Dalej nie kometuje bo z Toba nie ma konca i tyle. Apeluje abys skonczyl juz robic gownoburze z innymi zapalencami, serv jak serv bedzie dobry bedzie nie to nie nie musisz na sile udowadniac nie wiadomo czego. Cya gl in game.

kHRYSTAL

no i znowu wypowiadasz sie na temat plikow chociaz nie masz o tym zielonego pojecia

whatever, cya na serwie

Nemezis

Oficialne pliki sa to pliki kupione badz wykradzione z ncsoftu z definicji. Citadel jak SAMI pisza maja modowane pliki GF czyli ww=/= modowanym plikom czyli java z czystej definicji ale jak to tez juz tu pisalem ze w obecnych czasach liczy sie comunity nie pliki java/off, sam do tego nawiazales post wyzej wiec prostuje. Ide ogladac Hobbita na Zalukaj juz jest :) Cya

Sn4k0r

jakie profki wyróżniały się na Hellboundzie?

kHRYSTAL

Cytat: Sn4k0r w Styczeń 17, 2015, 06:32:37 PM
jakie profki wyróżniały się na Hellboundzie?

wiekszosc twierdzi ze nuki, ale to tez zalezy od miejsca pvp i od tego ile czasu gra dane cp / jak jest ubrane - nolife cp lukow moze zdominowac kazde inne pt i na odwrot

oly to mieszanka c6/gf wiec jest dosyc zbalansowana - ee/pp/tanki/summony/tyrek/glad/deska(na c6 mozna bylo ja healowac przed walka wiec byla do ogarniecia, tutaj jest inna arena wiec duzo zalezy od playera)/nuki tez nie sa zle chociaz w porownaniu z gf bez enli maja dosyc ciezko z top farmerami, no ale wiadomo mcrit z vorta+sluga moze wyjasnic/luki jesli siądzie oe stun tez maja szanse wygrac praktycznie z kazdym (oprocz z tankami/gladem/tyrkiem/wlem/deska)

na open pve;
- nuki op
- luki przez wiekszosc czasu tez op, w endgame troche slabsi od magow (z uwagi na CoP itp)
- melee slabiutko w porownaniu z gf na ktorej mieli bonus dmg i inne bajery (dagger mimo braku shadowstepa dawal rade, szczegolnie th)

kamalole prawie niewidoczni (watpie zeby ktos chcial ladowac pierwsza frytke/antka w jakiegos zerka)

JamesDoakes

Cytat: Nemezis w Styczeń 17, 2015, 05:45:26 PM
czyli java z czystej definicji
java to język a nie jakieś kurwa określenie dla jakości serwera, więc pogoogluj, poczytaj wikipedie i nie rób z siebie idioty.
pliki offowe modyfikowane extenderami są pisane w C i w tym przypadku oni w większości po prostu blokują content którego nie ma w HB a był w GF. W ten sposób mogą zrobić prawie idealny serwer HB off i nie będzie różnic w gamepleju.

vehr

a co powiecie o shilen knight jak ta postać się ma na hellbound ? ile max boxów będzie można ciągnąć i jakie są najlepsze dla sk boxy?

Costey

Cytat: vehr w Styczeń 17, 2015, 10:45:43 PM
a co powiecie o shilen knight jak ta postać się ma na hellbound ? ile max boxów będzie można ciągnąć i jakie są najlepsze dla sk boxy?

box dla niego to SE , recharge  i bufki do lethalowania w mos/woa itd.

SK nie ma SOSa (buffa z 8x+ lvla ) zamiast tego ma mass TODa jak insane crusher od DA ,  tank się przydaje , zwlaszcza do aoe na etapie karmianów :)

kHRYSTAL

Cytat: kornes w Styczeń 17, 2015, 08:29:01 PM
java to język a nie jakieś kurwa określenie dla jakości serwera, więc pogoogluj, poczytaj wikipedie i nie rób z siebie idioty.
pliki offowe modyfikowane extenderami są pisane w C i w tym przypadku oni w większości po prostu blokują content którego nie ma w HB a był w GF. W ten sposób mogą zrobić prawie idealny serwer HB off i nie będzie różnic w gamepleju.

o, lepiej bym tego nie ujal

Cytat: vehr w Styczeń 17, 2015, 10:45:43 PM

bez relewacji, na oly radzi sobie bardzo dobrze czyli standardowo jak to tank, na pve moze farmic solo lethalem, na pvp ma party ud/tosa jednak nie ma co porownynac tego z sosem
jak chcesz sie dowiedziec czegos wiedziec to tutaj troche ludzie wytlumaczyli http://l2citadel.com/forums/topic/1237-best-tank/ , a poza tym google

main + box + jeden offline shop

jak chcesz bic z lapy(mozna tez z wilkiem) to WC+SK, jak chcesz farmic lethalem(10 soul ore) to polecam SE+SK, a jesli planujesz zrobic nuka na sube to SE ci sie bardziej przyda

Salamon

Open beta trwa, przedmioty w sklepach dostępne, można enchantować co popadnie, więc na chuj te pytania o to co jest lepsze? ^^

Wejdźcie sobie do gry, zróbcie bazowe S grejdy 80 lvl z paroma skillami na +5 / +10 i idźcie na arenkę a dowiecie sie co ma lepszy dmg/jak z elementami i tak dalej i tak dalej.

Uwierzcie mi, sam z wieloletnim stażem dowiedziałem się dość wielu ciekawych rzeczy testując i czytając bugtracki/generalne dyskusje na forum.
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 18, 2015, 12:14:31 AM

Co zacieszasz, widac to bylo od 20 stron ze nie masz o tym pojecia  hahaha
dlaczego tutaj pisze? Bo oklamujesz nic nie swiadomych graczy!  :noob: za tydzien bedzie placz  :beksa:

p.s.
skaskuj ten [OFF] w nazwie tematu.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Styczeń 18, 2015, 09:36:31 AM
Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 18, 2015, 12:14:31 AM

Co zacieszasz, widac to bylo od 20 stron ze nie masz o tym pojecia  hahaha

p.s.
skaskuj ten [OFF] w nazwie tematu.

bawilem sie kiedys plikami ale bardziej hobbystycznie, nigdy nie stawialem serwera i nigdy tego nie ukrywalem, mimo to mam znajomych ktorzy bardzo dokladnie potrafili wytlumaczyc pewne rzeczy, czasami w tak skomplikowany sposob ze ciezko bylo to pozniej powtorzyc, tym bardziej na forum

a tutaj jak widac to ja mialem racje od samego poczatku i to ty pokazales ze nie masz o tym pojecia, wiec pal wrotki

Cytat: Gandam w Styczeń 18, 2015, 09:36:31 AM
dlaczego tutaj pisze? Bo oklamujesz nic nie swiadomych graczy!  :noob: za tydzien bedzie placz  :beksa:

gdzie niby kogos oklamalem? jakis dowod? czy znowu postanowiles potrollowac? rece opadaja

konopia

btw na HB WCek nie regenerowal MP lejac z lapy czy to juz dzialalo na HB ?

kHRYSTAL

Cytat: konopia w Styczeń 18, 2015, 12:16:19 PM
btw na HB WCek nie regenerowal MP lejac z lapy czy to juz dzialalo na HB ?

nie, na hb tego jeszcze nie bylo

P0G0

co bedzie lepszym dualboxem dla nuka na tej kronice? SE czy już EE?

kHRYSTAL

Cytat: P0G0 w Styczeń 18, 2015, 01:09:59 PM
co bedzie lepszym dualboxem dla nuka na tej kronice? SE czy już EE?

ee oczywiscie, tylko bedziesz musial zrobic kurę dla empa