[L2off] Lineage.ru Ester - IL x5 - 21.03.2015

Zaczęty przez QRQ, Marzec 08, 2015, 10:50:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dhol

Pare osób zadeklarowało juz chęć gry w takim klanie. Potrzeba tylko osoby która nas razem ogarnie :D

ARNowsky

Cytat: nawrot w Marzec 13, 2015, 10:56:47 PM
jest jakiś PL clan bez systemu cp? Bo bym pograł sobie 4fun, ale jak mam grać w CP to pierdolę to katowanie się.

no offense ale praktycznie pół wątku jest zapełnione rozmową na ten temat :D

pozdro i do zobaczenia za tydzien :)

ciunky

lf clan/osobę który nas wszystkich ogarnie  :)

btw, graliście już na jakiś serverach z tej samej stajni? Jak z botowaniem przez rusków? Są jakieś zdatne zabezpieczenia? Banują?

Nuncjusz

Cytat: nawrot w Marzec 13, 2015, 10:56:47 PM
jest jakiś PL clan bez systemu cp? Bo bym pograł sobie 4fun, ale jak mam grać w CP to pierdolę to katowanie się.

katowaniem będzie solo gra na serwerze gdzie będzie online ponad stan spotów tym bardziej przy ruskim comunity z którym ciężko się dogadać . Rozumiem chęć pogrania 4 fun ale przy tym online to będzie zdanie dwuznaczne .

jak idzie jakies dobrze zorganizowane cp i brak ludzi  to pw proszę w razie czego moge zorganizwać do 4 osób ze mną  .

Dhol

Wiem, że to wróżenie z fusów, ale na podstawie poprzednich ich serwerów IT jaki może być online na starcie? Liczyłem na 1-2k online ale śledząc temat odnosi się wrażenie ze większość jest nastawiona na 'delikatnie' większy.

Nadal szukamy osoby która ogarnie nas z tego tematu. Nie chodzi o organizację całej gry, craftu itd bo to wolę zawsze robić we własnym zakresie, ale o zwyczajne sklejenie klanu w grze i moze ogarnięcie TSa żeby zwyczajnie było z kim pogadać albo czasem przejść się na pt.

Rooster

Hao Tenshi

Dexter69

Jutro wstaje OBT

theone1993

Potrzebuje link do updatera dla tego serwera, pozdro i z góry dziękuję ;)

Sitim

Dexter69

na becie wiekszy online niz na wiekszosci live serverow hahaha

Dhol

To prawda, na becie więcej osób niż na L2arch przez tydzień się przewinęło :D

hefa95

Lodzia69

Witka, nie wiem czy już nie dowidze czy po prostu nie ma nigdzie informacji na stronce o dotacji. Czy ktoś wie ile będą kosztować TODy?

Hao Tenshi

Hatsugaya

Ja tez bym chetnie pogral w klanie bez cp najlepiej z systemem clan craft :)

hefa95

Dhol

Dhol

Odstrasza za to jak zwykle donate. 100 ToD za recki na wszystkie shoty to żart. Podobnie jak zaledwie 300 za top C wep z sa.

Sitim

czy ja wiem czy tak odstrasza? nie masz donate az tak widocznego co na averii

Dhol

Averia to nie wyznacznik. Recki na shoty zabija początkowy rynek. Weapony top C zmniejsza znaczenie kat przez 1-2 tyg. Na dłuższą metę to nie będzie miało znaczenia - zgoda.  Ale początek donacja mocno ustawi.