[L2OFF] L2 Talking Island - Classic 1.0 x3 - START 24.10.2015

Zaczęty przez JohnTravolta, Kwiecień 07, 2015, 02:20:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mamusa

Ktoś posiada link do pobierania clienta przez ftp? Lub byłby skłonny zuploadować?
Niestety akademicka sieć ma zablokowane porty do korzystania z torrentów...

Yasuo

Zamiast szukac CP lepiej poszukajcie na forum co nam admin oferuje w donation shopie xD hahaha hahaha :oops:

JohnTravolta

Wybaczcie nieobecność, serwer wstał i ma się pięknie. Ja odpuscilem sobie gre po starcie bo było więcej graczy niż mobów, teraz można zacząć :)

pisQosz

w dion z 10-15 osob po 20lvl z moba solo leci 0.6 %:P wiecej ludzi siedzi w gludin

TadeuszHuk

jak wyglada community graczy , 90% ruscy czy jest mieszanie

Slomek

Cytat: pisQosz w Październik 25, 2015, 12:10:58 PM
w dion z 10-15 osob po 20lvl z moba solo leci 0.6 %:P wiecej ludzi siedzi w gludin
Have fun
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

TadeuszHuk

TadeuszHuk

nie da rady przez system ,kurde wczoraj smigalo juz 2h walcze z tym lol %

Tieru

ja tam sie loguje przez system. To nie wiem dlaczego nie da sie :D

TadeuszHuk

ja wpisuje passy i mi tylko migaja te diody przez 15min i nic

Tieru

TadeuszHuk

wlasnie to robie , zovaczymy czy cos bedzie , ostania proba jak nie to pozostawiam to na pastwe losu

Paran0ya

Hard Core ze ja pier...  i to na x3. Powodzenia dla wszystkich którzy chcą iść na classica off x1 i nie mieli z nim do czynienia ;)

TadeuszHuk

nie jest tak ciezko , wczoraj fajnie mi sie expilo `wczoraj` dzis 3h expie aby gre odpalic , podczas regenu z ludzmi sie rozmawia stare klimaty za nuba .

ups okazuje sie ze moj dostawca internetu pewnie blokuje mi porty , Virgin media uk , ktos ma rade na to ?

pisQosz

Cytat: TadeuszHuk w Październik 26, 2015, 08:18:50 PM
nie jest tak ciezko , wczoraj fajnie mi sie expilo `wczoraj` dzis 3h expie aby gre odpalic , podczas regenu z ludzmi sie rozmawia stare klimaty za nuba .

ups okazuje sie ze moj dostawca internetu pewnie blokuje mi porty , Virgin media uk , ktos ma rade na to ?
Mam to samo od rana tez vigrin

TadeuszHuk

wczoraj biegalo normlanie bez probolemu ,dzis wielce probolem , :oops:

TadeuszHuk

​Please wait ~10-15 min, and we give provide info how you can fix this problem.  ,

Dedicated to all virgin media clients!   Internet provider virgin media facing problem on the DNS server...

http://lineage2classic.com/forum/index.php?/topic/3256-dedicated-to-all-virgin-media-clients/&; dizala

sebeq

Jakie wrażenia po starcie? Można jakiegoś screena z dion? ;)

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

TadeuszHuk

wrazenia mega , pierw zrobilem spoila teraz , aw fajnie sie bije od ciula ludzi , polecam ja same plusy widze