[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sitim

na freya i tak fajne sa melasy. z tym rushem to juz OP. a tak to w miare spoko jest czy magowie czy melee.

DzuDzak

Hmmm może powrót do Evas Templar <myśli> XD ale expanie... xd Ciekawa opcja tylko czy będzie odpowiednia ekipa :D

Dag3ts

jakies info czy beda questy na klasy czy mozna kupic za adene?

GarbatyDziadek

Dzudzak ty na epilogu expiles 75  dwa tygodnie a ty na freye chcesz isc xd?? wbij na ts'a od lutrama to cos sie zgada

playerxxx

o ktorej to startuje?

Loom+

OBT - startujemy już za kilka minut : ) pamiętajcie żeby pobrać najnowszy system folder ze strony

Devv

Gdzie startujesz?PO becie jest wipe, reset i prawdziwy początek.Czytaj na forum

Total accounts:   337
Total characters:   63
Total players online:   28 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Loom+

z Open Betą, nie wiem co było niezrozumiałego w tym co napisałem.

DzuDzak

Cytat: GarbatyDziadek w Maj 08, 2015, 08:37:01 AM
Dzudzak ty na epilogu expiles 75  dwa tygodnie a ty na freye chcesz isc xd?? wbij na ts'a od lutrama to cos sie zgada
yo bo jak bylem to zamiast expac maina to expalem w trainem 9 boxow na plecach bo "aktywny" suport jak już był sposób na expa to wracam z pracy "my już tu nie gramy" GG jeśli to samo chcecie zrobić na x4 loled :D aktywne pt i w nim 3 online reszta boxów sorry, ale nie chce mi sie ponownie zaczynać takiego tematu, jeśli gramy to 9 na 9 a nie  3 osoby w pt reszta boksowana jeśli prime time to prime time i gramy w nim a nie kogo nie ma to boksujemy rozumiem może być czasem 1 -2 osoby nie obecne które się odpali ale nie 3 na 9 i odpalamy reszte... i zapomniales o co chwile dc co nie dawało przepalić cova czy dancow normalnie na boksach....waste of time.... jak znajdziesz "normalnych" ludzi to sie zastanowie teraz mi sie nie chce "ownie" lineage2ertheia ;p

GarbatyDziadek

ano racja powiedzielismy tak xD tylko po tym jak cp leadera nie bylo przez 2 dni online a solo SE mial calego seta dynasty bez pomocy ludzi z klanu hmmmm ciekawe :P a cp w ktorym grał tylko bd se sws i aw to raczej chujowo sie sklada cos do tego wc na boxie do 80 lvl ;p

GrynioO

Będzie auto pickup i orientujecie się ile boxów mozna odpalić? :)

GarbatyDziadek

oby tylko 1 box....... bo jak mozna cale pt odpaic to nie ma co grac supporttem

Dag3ts

SiluPSX

Szczena666

Z tego co rozmawialem z GM na openbecie, autopickup ma byc za jakas mala dote w stylu 7PLN/miesiac i dota bez itemow wplywajacych na balans, tylko bonus do expa i jakies popierdówki.

Dag3ts

z doty wyłącznie pick up  i czapki  co jest dobrym rozwiązaniem :)

Dag3ts

Cp nukerów szuka graczy, prime time wstępnie planowany od 17/18 do 22/23   klasy jeszcze do ustalenia, szukamy grupy ludzi do wspólnej farmy pvp etc więcej info na pm lub skype Dag3ts

Mitsuki

main nick : Mirek/InnocentEmmy
NoobWars/Vindication/Albion/Evoke/Dawn/LineZeus/L2Emi
L2Morrdor/L2Remorse

Loom+

trzeba robic :)
ale tak jak wszędzie 2 będzie do kupienia + mały quest

Gher

CP szuka ludzi. Gramy od 17/18 - 22/23 jeszcze do ustalenia. Chętni proszę pisać na pm dam namiary na TS-a.

Skład:
1. OL
2. SWS
3. BD
4. Bish
5. EE
6. DA
7. Sork
8. SpS
9. Slh

pant

heh że ludzie maja czas na const :D chyba też przyjde na serwer ale czysto rekreacyjnie po kilka godzin grania tygodniowo

Dzudzak stary zwyrodnialcu grasz caly czas?????? :D

Szczena666

Ja DD pewnie będe grał.

Coś widze naprawiają ;)
Changelog (2015.05.14)
- From now on Pets & Summons won't stuck after the fight and they will return to the owner
- From now on Pets wont inherit buffs from the owner
- Fixed issue when player could teleport to Steel citadel from the surrounding village
- Fixed issue when NPCs were gone when player quit instance before the time runs up
- Adjusted Pet lvling speed
- Fixed issue when Hero could hit low lvl Raids with Heroic Berserker skill without Raid curse
- Frontline Bar replaced by Iron Ore (make sure you have the newest system folder)
- Samart Guard Antibot system implementation

DzuDzak

Cytat: GarbatyDziadek w Maj 10, 2015, 08:52:46 AM
ano racja powiedzielismy tak xD tylko po tym jak cp leadera nie bylo przez 2 dni online a solo SE mial calego seta dynasty bez pomocy ludzi z klanu hmmmm ciekawe :P a cp w ktorym grał tylko bd se sws i aw to raczej chujowo sie sklada cos do tego wc na boxie do 80 lvl ;p

tsunade po 1 Ty seta miałeś chyba w snach xd nie wiem czy ty recki miałeś  :noob: