[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JamesDoakes

Cytat: Dag3ts w Czerwiec 16, 2015, 09:37:03 PM
wspaniale tylko jeśli chcesz coś tym osiągnąć czemu nie kierujesz tego postu bezpośrednio do admina tylko do ludzi na forum :D
bo mi to obojętne czy ktoś będzie abusował bugi na jakimś śmiesznym privie, jak ci zależy, sam go zapytaj :D

itemykupie

Cytat: kornes w Czerwiec 17, 2015, 02:56:23 PM
wspaniale tylko jeśli chcesz coś tym osiągnąć czemu nie kierujesz tego postu bezpośrednio do admina tylko do ludzi na forum :D
bo mi to obojętne czy ktoś będzie abusował bugi na jakimś śmiesznym privie, jak ci zależy, sam go zapytaj :D
jak to ktoś wyżej napisał bug występuje na serverach bez fixu nie jest za fajnie jak w gre wchodzi kopiowanie epikow czy itemów :P

Inth

Cytat: kornes w Czerwiec 17, 2015, 02:56:23 PM

ten "śmieszny prive" stoi od 9 lat czyli znacznie dluzej niz Polski off lol i 95% serwerów jakie znam
największa jego zaleta sa gracze którzy zdecydowanie nie sa nastawieni na szukanie nowego serwera co tydzień.

jeszcze co do autoloota, grałem na tym serwerze i autoloot zawsze byl za drobną opłatą (żeby serwer mógł stać latami a nie walic adminow po kieszeni co miesiąc) i nikt nie biadolil, chciałeś to kupowałeś za równowartość 3 piw, nie chciales nie to nie musiałeś, dość proste.

GrynioO

Orientuje się ktoś ile dokładnie będzie kosztował autopickup ? :)

Dag3ts

masz opcje solo auto pick up i dla calego party wejdz na bete zobacz za ile jest coinów a na stronce mozna sprawdzic po  ile sa coiny

Szczena666

Jako  ze napisałem wczesniej 2-3PLN wiec sprawdzilem dokladnie:
za 30 dni autoloota - 5 blue eva. Koszt 5szt blue evy - 8PLN.

PepsiQQ

Cytat: Szczena666 w Czerwiec 17, 2015, 09:08:07 PM

no i gdzie te 2-3zl???????????

to juz 2zl tygodniowo, a to juz prosze Ciebie sa spore wydatki nie na kazda kieszen, a admini sobie na wakacje pojada za nasze pieniadze.

Saw

Gdyby to miał byś serwer z przewidzianym online 2-3k to sporo osób by zdotowało na ten Autoloot. Ale tu online nie przekroczy 100 a po 2-3 tyg go zamkną, bo nie będzie kasy na opłacenie serwera. Tak niestety kończą Polskie serwery i to bez wyjątku.

Dag3ts

Cytat: PepsiQQ w Czerwiec 18, 2015, 12:22:11 AM
Cytat: Szczena666 w Czerwiec 17, 2015, 09:08:07 PM

no i gdzie te 2-3zl???????????

to juz 2zl tygodniowo, a to juz prosze Ciebie sa spore wydatki nie na kazda kieszen, a admini sobie na wakacje pojada za nasze pieniadze.

mam nadzieje ze to troll :DD

Dag3ts

Cytat: Saw w Czerwiec 18, 2015, 05:25:27 AM
Gdyby to miał byś serwer z przewidzianym online 2-3k to sporo osób by zdotowało na ten Autoloot. Ale tu online nie przekroczy 100 a po 2-3 tyg go zamkną, bo nie będzie kasy na opłacenie serwera. Tak niestety kończą Polskie serwery i to bez wyjątku.

widze kolejny wróżbita maciej :D czym twoim zdaniem jest przewidziany online i  na jakiej zasadzie to robisz? na wiekszosci serwerów nawet na forach jest podkręcony online śmieszny tales pokazywał 17k a na oly było zajętych 10-12 aren :D grałem na serwerze 2k online ruskim i brakowalo aren na oly wszystkie byly zajete. Dziwnym trafem saw krytykujesz poważniejsze projekty low rate a wychwalasz midy które stoją właśnie ten tydzień więc coś tu jest nie tak :D

Lore

Grałem na wszystkich wcześniejszych edycjach Country.  Przy online poniżej 200 stał 2 lata. Spodziewam się że minimum rok będzie istniał.  8)

Doomsay

Może w końcu SWM/SD/DC nie będą botami na makrach, tylko się na coś przydadzą i będą pickować... :D

co do tales i oly, nie powinniśmy tego porównywać z typowo ruskimi serwerami, sowiety to sowiety, oni grają tylko dla pvp i dlatego na 2k graczy 1k leci na oly :D

na talesie zaś masz 5k "pro" graczy z których 3k vorpala za dotę kupują tylko po to, żeby pociągać sobie trainy w fogu albo porobić instancje, wtedy czują się tak królewsko... a wchodzą na oly i dostają lanie od ruskich w s grade :D

Dag3ts

tam nie było nigdy więcej niż 3k przy 2k nie było wolnego pokoju w fog/ it  ani 1 spota na dv/loa/gc

2stowa2

Dag3ts

Szczena666

Cytat: Saw w Czerwiec 18, 2015, 05:25:27 AM

ciekawe jak to sie ma do tego ze open / close beta stoi juz z 2-3 miesiace, doty nie ma j jakos jeszcze nie zamkneli

Deacon

Oj zostaw go, przecież widać, ze chłopak ma "100%potwierdzone info", że online 100 i po tygodniu server off.

Inth

ja właśnie wróciłem od wróżbity Macieja, skurwol drogi jest ale powiedział że online max 94 osoby i serwer bedze off po 12 dniach,
żartuje, powiedział że serwer odniesie wielki sukcess ale żeby nikomu nie mówić.

Doomsay

Cytat: 2stowa2 w Czerwiec 18, 2015, 12:51:23 PM
niech mi ktos powie czy freya to jeszcze normalna kronika?

w pvp jest balans w przeciwieństwie do C6/GF, gra się nieźle zarówno w melee jak i w mage party, każde znajdzie spot dla siebie

jedynym minusem jest chyba nałożenie instancji na zakena/tezze, zmniejszyło to nieco ilość pvp

PepsiQQ

Ale wy macie pojebane w glowie :D

Swoja droga to legenda nie oglasza sie "legenda", ale bez przesady 500+ bdzie.

menda7

Dag3ts

Cytat: PepsiQQ w Czerwiec 18, 2015, 06:22:12 PM
Ale wy macie pojebane w glowie :D

Swoja droga to legenda nie oglasza sie "legenda", ale bez przesady 500+ bdzie.

"pojebane w głowie" chłopczyku  :DD masz ból dupy o to ze auto pick up kosztuje 8 zl na miesiac i ze gm sie na tym dorobi :D a gdzie masz napisane że to jest charytatywny serwer i gm ma na tym nie zarobić skoro wkłada w to swój czas i kase, na miejscu admina tylko bym się cieszył z tego że ludzie twojego pokroju nie będą grać na jego serwerze pozdrawiam i czekam na hejt :)