[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dag3ts

Cytat: Saw w Czerwiec 27, 2015, 05:17:47 AM
Cytat: Dag3ts w Czerwiec 26, 2015, 04:09:36 PM
Cytat: Deacon w Czerwiec 26, 2015, 04:04:54 PM
Zapowiada się bardzo ciekawy start, mam obawy co do online'u ale wszystko wyjaśni się za moment :)

Aha, no i miałem sobie darować ale co tam ....... Saw Ty ograniczony umysłowo idioto.

nie warto sie przejmowac takimi "ludzmi" debil zawsze mysli ze ma racje i cie przegada :) popisywanie sie tym ze ktos potrafi postawic bota i chwalenie sie tym jakim to nie jest sie wspanialym przed calym serwem jest zalosne ale widze ze produkuje sie tu na marne

Jeśli chcesz zabłysnąć, polecam program "Rozmowy w toku" .Od tego jest forum aby wyrażać swoje opinie, pozytywne lub negatywne.A podteksty typu "debil" zachowaj dla domowników.
Nie zniżę się do twojego poziomu aby Ci nawtykać, natomiast polecę Ci stronę.Gdzie poczytasz o ludziach twojego pokroju :
http://dziecineo.prv.pl/

saw  przeczytaj swoje i jego poprzednie posty inaczej nie da sie tego skomentować :) chwalenie sie  tym ze ktos potrafi odpalic bota i czego to on nie dokonal na offie jest zalosne ale widze ze produkuje sie tu na marne

Inth

PepsiQQ

wbije i moj legendarny char zowni serwer

Dexter69

Jakbym grał w l2 to bym też tu wbił :d

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

Shanique

Ja chciałam wbić, ale mój chrome powiedział, że nie ściągnie patch'a i ch... bombki strzelił >.<

GrynioO

Ogólnie chciałem  się wypowiedzieć o autoloot. Nikt nie biega i nie koxa sam tylko zawsze ma podczepionego boxa lub z jakimś znajomym.
Autoloot miał kosztować 8 zł miesięcznie, owszem tyle kosztuję ale jak nie masz z nikim party to Ci wpada wsio do plecaka lecz jak już weźmiesz boxa do pt który w ogole nie bije mobka itp to musze wszystko podnosić z ziemi:) Więc jak chcesz sobie z boxam czy kimkolwiek poexpic tak zeby Ci wszystko wpadalo do plecaka to wychodzi 40zł miesiecznie... Dziekuje, dobranoc;) ja rozumiem, ze sie serv chce urzymać ale jest duzo innych form dotacji ! Ogolnie jak tego nie zmienicie to ja podziekuje za server i z tego co z ludzmi rozmawiałem to sporo osób zrobi to samo.
Zróbcie za te 8 zł, że normalnie mozna z boxem polatac, a nie sie wycwaniliscie i 40 zł chcecie...

Shanique

Cytat: GrynioO w Czerwiec 29, 2015, 03:03:26 AM
Ogólnie chciałem  się wypowiedzieć o autoloot. Nikt nie biega i nie koxa sam tylko zawsze ma podczepionego boxa lub z jakimś znajomym.
Autoloot miał kosztować 8 zł miesięcznie, owszem tyle kosztuję ale jak nie masz z nikim party to Ci wpada wsio do plecaka lecz jak już weźmiesz boxa do pt który w ogole nie bije mobka itp to musze wszystko podnosić z ziemi:) Więc jak chcesz sobie z boxam czy kimkolwiek poexpic tak zeby Ci wszystko wpadalo do plecaka to wychodzi 40zł miesiecznie... Dziekuje, dobranoc;) ja rozumiem, ze sie serv chce urzymać ale jest duzo innych form dotacji ! Ogolnie jak tego nie zmienicie to ja podziekuje za server i z tego co z ludzmi rozmawiałem to sporo osób zrobi to samo.
Zróbcie za te 8 zł, że normalnie mozna z boxem polatac, a nie sie wycwaniliscie i 40 zł chcecie...
ty tak na poważnie, czy tylko trollujesz?

IMO na serwerze x4 w ogóle nie powinno być autopick'a, co to w ogóle za moda, aż tak leniwi jesteście, że już nawet postacią z gry nie chce się wam po kasę schylać? SRSLY?? Jeszcze szantaż dorzucił, żeby było groźnie :D

PS to nie jest forum serwera, na którym grasz kolego, a szansa, że jakiś twój GM to przeczyta jest mniejsza niż 1%...

PepsiQQ

I co z tego, jak za adene mozesz kupic Blue Evy....

Ale fakt faktem, jak ktos planuje grac a wie, ze np. nie zawsze bedzie z CP to polecam ta opcje za 40zl, bo tak sie jakies random pt zlapie, buffera, sub xp pt i z autolootu bombka przy opcji za 8.

bula

juz zmieniamy prosze pana

Szczena666

Jak jak gram w pt to wystarczy zeby jedna osoba miała wykupionego autoloota tylko wersja dla party (cena 3x single) i wszystkim wszystko wpada do plecaka. No ale to trzeba czytać ze zrozumieniem co jest napisane w okienku .autoloot

Ak47

Szkoda ,że online nie wypał :/ 500 na servie x4 to tragedia

Dexter69

Dopiero co o 900 pisaliście xD

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

Inth

Cytat: Filozof w Czerwiec 29, 2015, 11:34:31 AM
Szkoda ,że online nie wypał :/ 500 na servie x4 to tragedia

helou mamy poniedziałek rano
nie wszystkim mamusie przynoszą kanapeczki na biureczko

a tak btw online w niedziele po południu byl 1120

grupowego autoloota wykupić musi tylko jedna osoba, podziel to sobie na 9
a czekaj podzielę ci bo sie jeszcze pogubisz : )

40/9 = 4,44 ty Patrz jest jeszcze taniej niz obiecywali

tyle w temacie

Ak47

No ale jednak to trochę mało ;/ mimo tego gram od dzisiaj ,może będzie lepiej :)

GrynioO

A ja wam mówię, że to rozwali server :P Większość ludzi jest przyzwyczajona do gry z autoloot :)

Ak47

Nie koniecznie ,ja też jestem przyzwyczajony do autoloot ale jakoś nie męczy mnie podnoszenie dropa chociaż gram nukiem :D .Oczywiście jak będę wiedział ,że pogram tam dłużej to inwestycja 7złotych to przecież nie koniec świata XD.

Loom+

Cytat: Shanique w Czerwiec 28, 2015, 11:47:27 PM
Ja chciałam wbić, ale mój chrome powiedział, że nie ściągnie patch'a i ch... bombki strzelił >.<

to przez Smart Guarda

Patch
http://we.tl/R3lD0e6Nxd

Zapraszamy :)

Ak47

Asgota

Ogólnie online mógłby być wyższy, ale za to jest bardzo stabilnie. Chyba wpadnę pokarać bo i tak nie ma nic innego na horyzoncie, szuka ktoś  TH/Berk/Tyr/SH/Sorc/Necro/Glad/Tank w ostateczności jakiś łuka do CP? bo moje ludki stwierdziły że nie opłaca się grać przez niski online, a CP poskładane od podstawy na forum nie ma sensu...

reasumując: TH/Berk/Tyr/SH/Sorc/Necro/Glad/Łuk/Tank     LF CP - online w ostatnim czasie bardzo wysoki ale głównie 19+

Ak47

Póki co moje odczucia co do serwera są pozytywne ,pod wieczór online wynosi ponad tysiąc :) Nie ma co się oszukiwać to nie jest dużo ale na spotach się spotyka ludzi nawet o całkowicie randomowe party wcale nie trudno a myślę że online wzrośnie bo server naprawdę dobry :) . A ten brak autoloota to mi przypomniał stare czasy z l2 i przyjemność jaką się kiedyś czerpało z tej gry gdy nie brało się udziału w ciągłym wyścigu szczurów tylko każdy grał w swoim tempie .Szczerze polecam serwer wszystkim ,którzy zastanawiają się nad rozpoczęciem tutaj gry ale nie są pewne czy warto ze względu na brak wysokiego online bo jak każdy by miał takie podejście to ludzi by w ogóle nie było ;)

Asgota

Mnie w niskich online na serwerach boli brak Party Matching, nikt tego praktycznie nie stosuje... A solo exp bez suportu etc po 70 to trochę męcząca sprawa, dlatego szukam CP.

DzuDzak

no nic nie poradzisz na takie serwery :) ale i czasem na wysokim online masz ciężko z pt :D