[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Judasz

Velor skad u Ciebie bierze sie ta agresja? Bo skad bierze sie frustracja i zaklinanie rzeczywistosci u Intha juz zrozumialem po tym wpisie:

Cytat: Inth w Lipiec 13, 2015, 02:00:35 PM
OBT trwała 3 miesiące.... grało max 15 osób w tym ja

Velor

żadna agresja po prostu nie kumam takich przybłędów którzy graja (jeśli w ogóle grają) a plują dookoła na serwer na którym grają

koleś wchodzi i rozumiem ze z obowiązku obywatelskiego od razu wali newsem "martwy serwer" podczas gdy serwer nie jest martwy sa na nim gracze, codziennie widać mniej więcej te same osoby... po co pytam sie ? tylko żeby dojebać ? czy może jak zwykle jest nasłany z innego serwera ?

jak gra a pluje to pytam po kij gra
a jak nie gra, to tym bardziej po kij pisze.... proste

DzuDzak

Szczena666

Cytat: kornes w Lipiec 14, 2015, 09:39:36 PM
potwierdzam, bug na adene nadal działa :D
potwierdzam, karetka już po Pana jedzie ;))

rexl

Da się grać bez boksa? Ech szukam serwera gdzie nie będzie boksów, pograłbym jedną postacią, nawet supportem, co jest fajną grą... Co z tego, jak już widzę że boxy dozwolone od razu odechciewa mi się na samą myśl że aby pograć trzeba 2 postacie robić, a jakbym chciał jedną to nawet nie pogram.

widelec

Problem jest w tym że większość klanów szuka Const Party, samemu jest ujnia... Pytałem się pare klanów czy rekrutują to tylko CP. Czyli mam grać single player w MMORPG :D ...

Niby na stronie online 1050 osób (godzina 20.00). -100 na offline shopy, -200 boxy, może faktycznie z 700 osób gra?

rexl

No właśnie... Kiedyś tak nie było... I jak bym chciał pograć to jednocześnie od razu na start odpadam.

Nuncjusz

a ja tu widzę co najmniej 5 random klanów  które rekrutacje prowadza  ....

widelec

Cytat: Nuncjusz w Lipiec 20, 2015, 10:57:23 PM
a ja tu widzę co najmniej 5 random klanów  które rekrutacje prowadza  ....

jakie? Bo ja gram na counrty i ich nie widze

rexl

A są jakieś International?
Ile wynosi english community?

Chyba trochu za stary już jestem i marzy mi się support, czego aktualnie brakuje? :)
Takim SE bym pograł.

widelec

Cytat: rexl w Lipiec 21, 2015, 12:45:00 AM
A są jakieś International?
Ile wynosi english community?

Chyba trochu za stary już jestem i marzy mi się support, czego aktualnie brakuje? :)
Takim SE bym pograł.

Support zawsze jest w cenie. Jako SE spokojnie znajdziesz klan. Z boxem można expić, ale co konkretny exp, kama, pvp to raczej ten żywy gracz to podstawa.

Szczena666

Na obecna chwile to chyba jeden z najlepszych serwerow dla supportu ponieważ:
-buffy od NPC tylko do 61lvl
- max 3 char z jednego kompa (w tym offline shopy)
Sam widzialem jak sie ludzie oglaszali ze buffy za adene w Giran sprzedadza
A SE/Bish zawsze party znajdzie w czasach napierdalaczy ;)
pozdrawiam

rexl

No to chyba się skuszę :)

Co do boksów to fajnie jakby ich wgl nie było... ew jednego na offline shopa bym przeżył. ale 2 to już dużo.

widelec

Cytat: rexl w Lipiec 21, 2015, 11:14:32 AM
No to chyba się skuszę :)

Co do boksów to fajnie jakby ich wgl nie było... ew jednego na offline shopa bym przeżył. ale 2 to już dużo.

Jak dla kogo... Byłem już na srevach bez boxów, jako dd tragedia exp tylko na spotach z herbami. Fakt że support na takich servach jest ubustwiany i przebiera w pt.

rexl

Jak z questami? Można kupić marki? Ew. z doty? Jużtyle razy questa na profy robiłem że rzygam, a inne z przyjemnością

Velor

po klasycznemu
1 profe robisz
2 mozesz robic albo zrobic tego krótkiego questa
3 robisz

jak dla mnie server bardzo dobrze sie sprawdza jeśli chodzi o granie supportem

pozdrawiam

rexl

ta w 30 minut dobiłem 21, mam coś ponad 100k, i kij nie chce mi sie tej profy robić :P Ale jak mus to mus.

PepsiQQ

robic se na serwerze gdzie mozesz legalnie na 3 kontach grac i gdzie kookabure/wilka to swietny pomysl, polecam.

rexl

Asgota

Jeden z niewielu takich serverów na którychś support jest toś wart to Citadel, ma ch**ową przeszłość ale ciągle na rynko widzę WTS Buff etc. i nawet im ten biznes idzie ^^

PepsiQQ

Cytat: rexl w Lipiec 21, 2015, 05:10:19 PM
Ech... no właśnie...

Widze ze jestes bardziej dojrzaly niz przecietny forumowicz, wiec Ci odpowiem.

coz takie lata...... l2 jest ded, spora populacje maja midy ale tam masz dote/alt+b buff i pve polega na botowaniu + instancjach + epikach.

a jak dopiero zaczynasz to ja bym sie zastanowil nad ta cytadela jak low ratea szukasz, podobno online wysoki (600 ludzi zywych+boxy/shopy), to bdb jak na dzisiejsze czasy.

niby x15 ale bez vita/paliak/7s questa, tutaj masz x4 ale full vit jak zrobisz paliaki do min. 69 potem i dota x2 xp....

country:
20-40 xp, 40 paliaka/cruma chain - 48+
potem paliaka 61 -> 67 (na Blue Eva+nevit
potem 73 xp 3cia paliaka na (blue eva+nevit ) -> 77

potem dobijasz 79 i robisz na Blue Eva+nevit, 7s questa i masz 82.

cytadela:
Wiec w zasadzie to ta cytadela x15(brak buffow po 38 od npc, brak commonow cgr skladasz/kupujesz->skladasz a gr-> bizu sgr/bron s->set s->dyna albo a->dyna

tylko tutaj tez pewnie dualbox itd. albo triple box jak na country takze, polecam na obydwa serwery:

DD+WILK
WC + BD boxy

Mag + Kura
EE/SE + BD
albo
EE + OL