[L2OFF] L2Dawn - IL x5 - START 08.05.2015

Zaczęty przez one1, Kwiecień 30, 2015, 08:22:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HuBa

W Legionie cl-em jest Intruz a przynajmniej do niedawna jeszcze był . Może sie coś pozmieniało ale mnie nic nie wiadomo nie gram w tym klanie.

Spokojnie

a no tak w miedzy czasie się już dowiedziałem ale thx

a CL to ponoć Glavior jest

Willson

manor w dion jest super ustawiony pod nowych graczy do 5x lvlu zarobiłem na tym 40-50 kk

RyaaN

Pepsi może sprobujemy zrobić PT RB szybko wbijemy 40-50lvl i pozniej będzie latwiej nawet jak bedziemy leciec z Mainami chetni by byli?. Btw ja wlasnie zaczynam jak cos Pm. RyaaN

PepsiQQ

Serwer sie rozrasta, 1000 online dzisiaj caly czas (cap) - dlatego sa problemy z logowaniem, w poniedzialek zwieksza generalnie ludzi pelno przychodzi (wiem bo expimy w pare osob)

btw. szukamy aktiv bp ew. sws

TS3 mmo.net-speak.pl

zapraszamy, aktualnie dobijamy 52~, ale mozna nadgonic jeszcze z mala pomoca ^_^

EDIT:

1. Zwiekszenie capa o 4 rano (w niedziele)  przy RR
2. System dotacji, o ktorym byla mowa na przelomie grudnia stycznia - na zmiane nicku/nazwy klany/lidera klanu/czapki zostanie ogloszony w poniedzialek.

GoRock

ile boxow mozna miec odpalonych? bo moze bym zagral

PepsiQQ

Cytat: GoRock w Styczeń 30, 2016, 08:26:41 PM
ile boxow mozna miec odpalonych? bo moze bym zagral
1, ale za to 2 osoby w pt=ten sam exp co solo

Nexon

L2 Daun przybywam. rynek dosc spory nie spodziewalem sie ze taki zastane  :o na razie 25

Spokojnie

no muszę stwierdzić że ludzi ostatnio naprawdę przybyło \

Zapraszamy na serwer  :)

GoRock

wczoraj wieczorem chcialem zaczac grac ale nie moglem sie zalogowac... serwery tak przeciazone?

Dickert

Mieli server cap ustawiony na 1k, dzisiaj miał być podwyższony.

Balmur

trochę tego nie czaje to jest beta ? czy kiedy ten server wystartował

Dickert

Balmur

raissa

Mentalista17

Właśnie zacząłem ,zna ktoś jakiś nick osoby która rekrutuje do akademii?
~~~~ Słoń & Mikser - Love Forever ~~~~

PepsiQQ

szukamy aktiv

sws/bp do cp, potrzebujemy kogos kto gra najlepiej 20-2 (4h w tym przedziale)

ts3 mmo.net-speak.pl

Willson

funcake - płaci 2,1kk za akademie

low lvli jest więcej niż tych wysokich w weekend, expiłem sube i więcej niż salki w branded nie miałem - wszystko zajęte

Dickert

3kk minimum. Robiłem aka u rusków z Atari, invite 19 lvl, 3kk do ręki. Swoje chłopy.

GoRock

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

GoRock

ksiazki ze skillami trzeba dropic czy mozna kupic po 2 profce sory za tyle pytan

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

GoRock

dobra zacząłem expic poki co cleric 22 lvl

majkkkkk