[L2OFF] L2Abyss - IL x8 - START 08.08.2015

Zaczęty przez L2Abyss, Lipiec 02, 2015, 12:25:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Spokojnie

a mnie  wchdzi  do komnaty nawet  zrobilem p[ostac  a kilikjajac start nic  się nie dzieje  ?  wie ktoś co to moze byc  ?

toba94

What is real online? 1500 is fake... ;p

nawrot

sprzedamtyrra

Cytat: leran w Sierpień 09, 2015, 11:40:57 AM
polega na tym ze nie moge polaczyc sie z serwerem(lista wyboru serwerów) klikam i nic sie nie dzieje niema żadnych błędów po prostu sie nic nie dzieje klikam us/fr/ru/mt i nic klikam klikam i nic:P

A to ja miałem jeszcze inny problem bo w ogóle nie mogłem przez login przejść. Chociaż dzisiaj rano coś podobnego też ,ale tylko z US.

Yasuo

Ktoś moze podac jaki jest online ? Albo chociaż ile ludzi biega bo giran/dion itp ?

Naro

Online okolo 1k, polowa albo wiekszosc to ruscy.

Yasuo

Jakies polskie klany tam graja albo international ? Czy solo gracz znajdzie tam jakis klan czy tylko const pt lataja ?

Muse

Ludzi gra dużo , na każdym spocie kogos sie spotyka szkoda tylko że sporo z tych osob to ruscy ;d

W tej chwili chyba nie ma polskiego klanu, na forum widzialem kilka international clanów takze znajdzie się coś na pewno .

Spokojnie

ponawiam pytanie  :
a mnie  wchdzi  do komnaty nawet  z postacią  a kilikjajac start nic  się nie dzieje  ?  wie ktoś co to moze byc  ?

L2Abyss

Dear members, We are proud to announce that L2Abyss x8 started successfully without any problems. The server was launched and scored online about 1500, which is a good result for 1st time.

toba94

Wiekszosc ruscy? Bez przesady, jest mnostwo polakow. Ciezko gdzies nie spotkac polaka, czy to po nicku czy na shoucie. A polskich klanow kilka jest. Sam jestem w jednym i osob przybywa w blyskawicznym tempie. Jest wiecej chetnych polakow do klanu niz miejsc :P Klany dopiero powstaja.
A osob tak jak ktos pisal, okolo 1k. Wszedzie gdzieś sie kogos spotyka. W miastach duzo ludzi. Jest nadzieja na stare dobre low rate jest ilosc osob sie utrzyma

toba94

Cytat: L2Abyss w Sierpień 10, 2015, 05:45:03 PM
Dear members, We are proud to announce that L2Abyss x8 started successfully without any problems. The server was launched and scored online about 1500, which is a good result for 1st time.

yees online 1500+. You think we are stiupid

Yasuo

Wbilem EE na 40+ i z tego co widze to ludzi jest ok. 700/800 bez dualboxow. Wiec jak ktos chce pograc to zapraszam. Serwer bez nakrecajacych wyscig do nobla i hero factorow. Taki w sam raz dla ludzi którzy pracuja i nie maja czasu siedziec po 10h dziennie.
A jeżeli ktoś oczekuje nie wiadomo jakiego online to niech zmieni jak najszybciej gre bo to juz nie L2 z przed kilku lat ;)

Jest polski klan(Umbrella) z założenia zbierający wszystkich polaków w jedna społeczność bez parcia na zdobywanie Aden. W sam raz dla ludzi chcących do kogos pyska otworzyć podczas expa, którym znudziło sie towarzystwo własnych boksów.

toba94

Polecam klan, sam w nim jestem. Ludzie zakreceni, jest z kim pogadac, nie raz mozna sie posmiac z tekstow :D
Ruskich jest duzo na serwerze, ale nie razi cyrylica tak jak na ruskich serwerach. Ludzie gadaja na shoucie w roznych jezykach nawet czesto sa rozmowy po polsku. W ogole bardzo duzo jest polakow na serwerze. Trudno jakiegos nie spotkac idac expic. Jest fajnie, trudno z adena, ludzie chwala sie ze kupili armory d grade. robia questy na profe zeby miec potem na eq. Czuc dawny klimat

Deacon

Gra zadziwiająco dużo Polaków, jest wcześniej wspomniany klan Umbrella który ma więcej chętnych niż miejsc w klanie na ten moment, poza tym nie ma ciśnienia ze strony innych klanów na rush o zamki czy epicki, w giran i dion ludzi sporo, gra się bardzo przyjemnie.

Spokojnie

Dickert

Do kogo pisać o klan? Jest ktoś kto dopiero zaczął?

Masakraa

Ja zacząlem 10 min temu mam 14 lvl prawie

Spokojnie

a ja nadal nie moge  wyjść z  komnaty postaci   a  i jeszcz e raz  dzieki za  wszystkie  pomocne  posty 

Muse

Cytat: Dickert w Sierpień 12, 2015, 01:47:05 PM
Do kogo pisać o klan? Jest ktoś kto dopiero zaczął?
o klan pisz do "dziata lub "kabaczek

Cytat: Spokojnie w Sierpień 12, 2015, 04:11:57 PM
a ja nadal nie moge  wyjść z  komnaty postaci   a  i jeszcz e raz  dzieki za  wszystkie  pomocne  posty 
Chętnie bym Ci pomógł ale nigdy nie spotkałem sie z taką sytuacją. Napisałeś do ich supportu ?

ciunky

W klanie brakuje DD oraz aktywnego Swsa. Także jakby ktoś chciał zaczynać to śmiało ;d

Naro

Cytat: ciunky w Sierpień 12, 2015, 09:01:58 PM
W klanie brakuje DD oraz aktywnego Swsa. Także jakby ktoś chciał zaczynać to śmiało ;d

Czy to nie ty czasem zbierales cp na forum abyssa i sie z niego wycofales 2 godziny przed startem servera ?

raissa

Jak tam, boty śmigają czy trzeba expić?   :P :P

PepsiQQ

Cytat: Naro w Sierpień 13, 2015, 01:25:57 PM
Cytat: ciunky w Sierpień 12, 2015, 09:01:58 PM

Czy to nie ty czasem zbierales cp na forum abyssa i sie z niego wycofales 2 godziny przed startem servera ?

'ono'

ciunky

zbierałem CP po czym ludzie 2h przed startem servera zaczeli się wykruszać. NON SENSE. Było full cp, nagle 4 osoby odpały. A jak wspominałem nie mam zamiaru ciągać boxów za sobą. Alles?