[L2J] Asterios Phoenix H5 x7 Start 4.09.2015

Zaczęty przez Sellgros, Sierpień 24, 2015, 06:35:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sellgros

Fajną modyfikację dostał Prophet na tym serverze. Masz togla po włączeniu którego bufujesz całe party, dostał vamp rage i 2 combo bufy: na cryty (se/ol/wc) i na tarczę (ee).

Proponuję parę dni po wystartowaniu servera zebrać ten nasz biedny community w jeden clan, żeby łatwiej było o osobę do party.

Asgota

lol, to przed 83 będzie bardziej przydatny niż WC.

Sellgros

Tylko też masz pare zmian, np chant of protection nakłada się z CC. wc jest lepszy dla melee z racji gf i ze cov to dodatkowe hp :P. Pof niestety zwiększa poziom many. Nie wspominając o tym, że wc posiada gate chant

DzuDzak

gf jak gf każdy z tych buferow ma swoje plusy i minusy ;p widzisz cov więcej hp, stunuje burnig chopuje czy sleepuje, za to pp wrzuca na healera mistic immuna i macie przez 30 sec praktycznie caly czas healera bez strachu o debufa w miedzy czasie kogoś zrutuje spali mane itp.... ja osobiście bym zagrał PP ;p

Asgota

Cytat: Asgota w Sierpień 30, 2015, 11:04:19 PM
Cytat: Asgota w Sierpień 29, 2015, 11:43:20 AM
Jeżeli zbierze się 9 konkretnych osób które będą chciały grać w godzinach 20-24 bez ważenia w ch--a to będzie CP :)

Prawdopodobny układ:

SWS
BD
WC
BP
SE
GLAD
BERS
Dagger/Tyr/Deska (może być i trick)
SK (może palek)

Kontakt najlepiej Pw, GG 4451809 lub ts 79.172.214.99 - najlepiej po 20-21 czekać na kanale asgota CP (dowolny podkanal [głównie siedzę na afk, można poskakać po kanałach i mnie poszukać, a gdy się znajdzie to Poke  :P])
Proszę o kontakt tylko osób zdecydowanych, które będę miały czas grać w godzinach 20-24.

SWS - ?
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Wstępnie Zajęte
Bers - Zajęte
Dagger  - Zajęte
SK / Palek - Wstępnie Zajęte

Pilnie poszukiwany SWS! (ogarnięty...)

SWS - Zajęty
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Zajęte
Bers/Tyr - ?
Dagger  - Zajęte
SK / Palek - ?

FaaipDeOiad

Jak zbierzesz komplet osób - daj mi znać. Wybieramy się tam z trzema litewskimi cp.

Asgota

Cytat: Asgota w Sierpień 31, 2015, 10:33:41 PM
Jeżeli zbierze się 9 konkretnych osób które będą chciały grać w godzinach 20-24 bez ważenia w ch--a to będzie CP :)

Prawdopodobny układ:

SWS
BD
WC
BP
SE
GLAD
BERS
SK (może palek)

Kontakt najlepiej Pw, GG 4451809 lub ts 79.172.214.99 - najlepiej po 20-21 czekać na kanale asgota CP (dowolny podkanal [głównie siedzę na afk, można poskakać po kanałach i mnie poszukać, a gdy się znajdzie to Poke  :P])
Proszę o kontakt tylko osób zdecydowanych, które będę miały czas grać w godzinach 20-24.

SWS - ?
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Wstępnie Zajęte
Bers - Zajęte
Dagger  - Zajęte

SWS - Zajęty
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Zajęte
Bers/Tyr - ?
Dagger  - Zajęte
SK / Palek - ?

SWS - Zajęty
BD - ?
WC - Aktualnie będzie na boxie, Szukamy Drivera (mamy jednego)
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Zajęte
Bers/Tyr - ?
Dagger  - Zajęte
SK  - Zajęte

Szukamy DDka i BD

Asgota

Cytat: Asgota w Wrzesień 01, 2015, 09:49:40 PM
Cytat: Asgota w Sierpień 31, 2015, 10:33:41 PM

Prawdopodobny układ:

SWS
BD
WC
BP
SE
GLAD
BERS
SK (może palek)

SWS - ?
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Wstępnie Zajęte
Bers - Zajęte
Dagger  - Zajęte

SWS - Zajęty
BD - Zajęte
WC - ?
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Zajęte
Bers/Tyr - ?
Dagger  - Zajęte
SK / Palek - ?

SWS - Zajęty
BD - ?
WC - Aktualnie będzie na boxie, Szukamy Drivera (mamy jednego)
BP - Zajęte
SE - Zajęte
Glad - Zajęte
Bers/Tyr - ?
Dagger  - Zajęte
SK  - Zajęte

Szukamy DDka i BD

CP Full ATM.

VasiDe

Szukam ludzi do grania na tym serverze: Godziny grania 22-2/3 rano, weekend/piatek/czwartek można wiecej grać ;D
Klasa: Tyrek/glad/dagger

Modric

Wybieram się na ten server z kilkoma znajomymi, tyrek+berserk+wc+bd+?. Widzę, że trochę polaków się nazbierało, nie wiem czy ktoś ma zamiar stworzyć polski/angielski klan? z ruskami nie uśmiecha mi się grać :P

Paran0ya

Po wejściu na server x5 chyba to jest, jestem zdumiony ze po tylu latach gra tam taka liczba graczy  :o a wbijałem po 00;00 :D

Asgota

To są pliki l2j. Może ktoś kto tu grał opowie nam coś na ich temat? Bo niezbyt fajnie byłoby  zacząć grać i dowiedzieć się że to coś pokroju averii...

BTW jak z dotacja na x7? Jakieś premium czy coś?

Dhol

Cytat: VasiDe w Wrzesień 03, 2015, 09:08:22 AM
Szukam ludzi do grania na tym serverze: Godziny grania 22-2/3 rano, weekend/piatek/czwartek można wiecej grać ;D
Klasa: Tyrek/glad/dagger

Ja poki co gram przewaznie 24-3/4 rano. Czasami gram wiecej w dzien ale ogolnie mysle ze godziny by sie zgodzily. Planowalem Tyrka/Berka wiec moznaby cos razem pograc.

Modric

Tak, można kupić PA (x2 raty xp/sp) i prawdopodobnie spoil x2

Dhol

Gdzies w tym Q&A wyczytalem ze na full vit bedzie tylko +2 do rate zamiast 300% boosta.

CytatСтартовые руны добавляют 50% к базовым рейтам Exp и SP. 7 (базовые рейты) * 2 (ПА) + 7 * 0.5 (Руны 50%) = 17,5. Vitality добавляет ещё +2 к
рейтам на EXP.

Czyli bazowe raty x7, z premka x14 a z runką na exp 50% dodatkowe x3.5. Czyli bez Vita 17,5 z vitem 19,5?

Ile ta premka kosztuje? Bo wyglada na to ze bez tego to ani rusz... I co jesli moj box bedzie bez PA, dzieli sie to jakos?

Modric

coiny są za vote i o ile się nie mylę można w grze też kupić od ludzi, czy ja wiem czy bez PA ani rusz? expi się szybko tylko ten spoil boli

monereq

Ak47

Gatz

Jest jakieś zangielszczenie clienta czy trzeba po rosyjsku się męczyć?

h4rdziu

To i ja tutaj zawitam ;) będę grać najprawdopodobniej jakimś dd/nukeiem chyba, że coś innego potrzeba. Słucham propozycji

Ak47

Wszystko jest po angielsku. :-)  online mega 8k, fajnie się gra i serwer napewno długo postoi :-)

Gatz

Cytat: Sellgros w Sierpień 30, 2015, 11:41:08 PM
Fajną modyfikację dostał Prophet na tym serverze. Masz togla po włączeniu którego bufujesz całe party, dostał vamp rage i 2 combo bufy: na cryty (se/ol/wc) i na tarczę (ee).

Są jeszcze jakieś inne modyfikacje? Sam nie potrafie tego wyszukać przez tą cyrylice, mam ataki złości jak patrze na ten alfabet ;P