[L2J] Asterios Phoenix H5 x7 Start 4.09.2015

Zaczęty przez Sellgros, Sierpień 24, 2015, 06:35:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Revils

Wszystko jest po angielsku kup sobie okulary i dopiero kliknij comunity... i tak mam wybrana wersje eng.. pozdro

Zoltar

Online ogromny i do tego bez lagów. Widać, że ludki się ruszają, a nie stojące fantomy rodem z talesowego giran.

Sellgros

Dlatego używają plików java. Przy takim online oficjalne pliki dawno by się wyjebały. Kronika jest dopieszczona do maximum, nie bez powodu otwierają głównie hi5 servery.
Przykłady:
gdy coś jest nie tak z geo teleportuje cię do poprzedniego miejsca (czyli tam, gdzie byłeś sekundę temu)
kury dają mane już od początku, nie trzeba się z nią użerać do 55 bez profitu, a empa i inne bufy przepalają 10s przed ich końcem
resong/redance można robić 30s przed ich końcem, nie ma wtedy kary za "przepalenie disco"
macie dokładne staty mobów wraz z debufami, jakie w nie wchodzą. Dodatkowo przy rzuceniu debuffa widzisz ile masz % szansy na jego wejście
Podwójne lokacje jak np LOA stare  i nowe z h5 (używacie time paradox)
Nie bez powodu takie zainteresowanie jest serverem ze strony rosjan, pliki pierwsza klasa  :bump:
Online kręcony? Nie sądzę. Na starcie tylko przy 5k (pierwsze 30 min) ludzi było tyle w każdej wiosce, że level z 12 do 15 biłem 20 minut na premce.

Link do tworzenia konta http://asterios.tm/index.php?cmd=account&mod=reg&ref=OC4yNjg1OTE1MzQ

Link do systemu/kroniki  https://asterios.tm/index.php?cmd=files
Miłej gry !

kHRYSTAL

prawie 2016 rok, kogos jeszcze kuzwa obchodzi na privach czy to l2j/l2off? cieszcie sie ze w ogole jest gdzie grac i z tak wysokim online ;v

vilsar

ile max boxow moge odpalic ? 1 main + 2 boxy?

Ak47

Z tego co wiem to nie ma ograniczonej liczby ,więc ile komp pozwoli ;)

Modric

Jak ktoś gra to pm "Modric chętnie z kimś pogram, gram z 4 znajomymi ;p

vilsar

Można max 2 konta odpalić a jak więcej to dc.  Prawda to?

PepsiQQ

all sub rd ded 6;30¬ pl czasu

18h+12window

sobek

48H nobless :d

Ciekaw jestem czy na classic kiedykolwiek będzie.

hesiek

vilsar

Warto na tym serwie grać? Bo jak na razie to samych rusków widzę

drezyna

Cytat: Sellgros w Wrzesień 05, 2015, 11:10:16 AM
Podwójne lokacje jak np LOA stare  i nowe z h5 (używacie time paradox)
Wszystkie istotne lokacje które zostały przerobione w kolejnych kronikach są podwójne? Dla przykładu Stakato Nest (quest na matsy etc.) jest podwójne? Jest gdzieś lista co, jak i gdzie?

Sellgros

Lista pewnie gdzieś jest ale weź się doszukaj :p. Wystarczy, że użyjesz time paradox w mieście i masz port na "starszą" lokację. Co prawda lokacje te są aktywne ale,np. jak w przypadku stakato nie wiem czy jest ten quest na matsy (mimo iż lokacja może istnieć).

Mały hint:
Od każdego GK macie ostatnią opcję do teleportowania się na giran harbor (customowe harbor). Macie tam npc z grocery wh i kuźni, a npc w kształcie GK ma opcję odnowy many za adenę. Bardzo użyteczne przy crafcie, czy jako regen między pvp :]
Ruskich tam pełno, w końcu to ich server. Niemniej jednak tu na forum jak i na serverze jest jako takie eu community. Wystarczy poszukać, napisać do kogoś itp
Nawet z ruskimi idzie się dogadać w pt, niektórzy używają angielskiego ^^

Drobiaszczka

2stowa2

i jak tam macie juz 80+ tak jak ruskie? :D

PepsiQQ

Jest eu cc(5cp) na serwerze w Ru Side, gra bez cp min. 8/9 nie ma sensu, my 83-5

Ivelir

Witam!

Zakładam kolejne polskie CP na servie Asterios.

Godziny grania miedzy 19-20 a 24-1

Skład w jakim mam zamiar grac:

Bish. - wolne
BD - wolne
Sws - wolne
Wc - wolne
EE/SE - wolne
AW - Iwelir
SOulHound/Berek - wolne
AW/TH/PW - wolne
SK/Paladyn - wolne

Moga byc pewne modyfikacje ale taki sklad widzi mi sie najbardziej powiecej info PM w grze "Iwelir

g0mezpl

zapowiada sie kolejne udane cp :D dobrze ze masz baze xD

Shanique

Można wiedzieć co się stało z poprzednim CP?

Szeol

Cytat: g0mezpl w Wrzesień 08, 2015, 08:01:26 AM
zapowiada sie kolejne udane cp :D dobrze ze masz baze xD
co chcesz? AW już ma!

Mork

Szukam cp/klanu na tym serwie pm mork/ dodzik

Dhol

Jest jakiś klan grający na luzie i biorący randomow? ;)

Asgota

A co się miało stać. Jeden Quit przed startem serwera drugi dzień po. Jak to bywa z ludźmi rekrutowanymi z forum, a że mnie się już nie chce męczyć z ludźmi pokroju gram 2 dni i Quit to zrezygnowalismy.

Do tego tabuny botów i kochana Java. Ale to tak pobocznie...

g0mezpl

widze jednak asterios fail z tego co asgota napisal :D