[L2J] Asterios Phoenix H5 x7 Start 4.09.2015

Zaczęty przez Sellgros, Sierpień 24, 2015, 06:35:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nexttarget

Cytat: Slomek w Wrzesień 12, 2015, 12:22:20 PM
Mam troche wolnego czasu i chce pograc. Czy na H5 da rade solo SB female PI farmic ? Pamietam ze na Freya bylo to mozliwe. Jaki support do SB female, SE czy EE a moze WC? Herby leca ? Czy jest auto pick up herbow ? Czy jest auto pick up dropa badz samej adeny ? I do Gank PvP na tej kronice co najlepsze bo dawno nie gralem :D

na h5 jest to nie opłacalne na tym serwerze

Cytat: veinzord w Wrzesień 12, 2015, 11:50:56 PM
Ma ktoś z was problem z logowaniem ?
Bo ja nawet tutaj pograć nie mogę. W momencie jak odpalam asteriosa to albo od razu mi cały komp się wiesza tak że nie mogę nic nawet zrobić w sensie wyłączyć l2 itp. Czasem nie dochodzi nawet do ekranu logowania , tylko czarny ekran cały czas, a jak dojdzie do miejsca gdzie się mogę zalogować to i tak siada ... Miał ktoś podobny problem ?

jaki windows kolego ? jeżeli windows 10 cieżko będzie ci pograć ale da sie zrobić jak 8 problem jest rozwiązany na ich forum .

veinzord

Win 8,
Byłbyś tak miły i podesłał mi linka do tego ? :)

danielson08

ee sprzedany, sprzedam jeszcze 84 sps w agratach, kupione protectiony, skille na +10, suba jedna zrobiona, za cene premki :) mail na gmailu, mozliwe allegro

Sl3py

Sprzedam EE 82lvl dc/sov (mail) +300kk adeny
soultakera 82lvl dc/am (bez maila) +300kk adeny
SH 82 dc/sov (bez maila) +300kk adeny

danielson08

sprzedam adenke/dobre itemki za $ jak ktos cos potrzebuje to pisac :P

russek

roli

ponoć to co na starym ru offie
exp, adena, drop/spoil chance x2 (+solo kamy) + 1 dodatkowe okno

info z ally chatu więc nie ręczę za rzetelność informacji :p

nexttarget

Cytat: russek w Wrzesień 15, 2015, 09:17:26 PM
co daje PA ?

zwiększony exp / drop  oraz solo kama PA można na tydzień za 60 kk kupić

Sellgros

Mówisz dodatkowe okno, tzn. że podstawowy limit jest równy 1 czy jest jakiś specjalny sposób żeby je odpalić bo logując 3 konto dostaje dc na pozostałych dwóch QQ

Sl3py

zack09

dam pol litra i dwie zimowki do zuka

ShoOock

Mam chec pograc w L2 na kronice H5 po ponad 6 miesiecznej
przerwie i szukam fajnego serwera moze ktos cos zaproonowac

ShoOock

Asgota jaki online na serwie ? I co o nim sadzisz ?

ShoOock

danielson08

jesli chcesz grac wojem to spoko, jak magiem to nie

roli

Licznik w grze pokazuje 8k xD i nie wiem czy tyle jest, ale ludzi jest bardzo dużo.
Można mieć 2 okna za free, a za każde PA można mieć 1 dodatkowo więcej.

JamesDoakes

Asterios ma chyba dobrą opinie wśród rusków, więc wysoki online na liczniku nie koniecznie musi być przekręcony 5x :P

ShoOock

Moze ktos napisac czy warto wbija  na asteriosa ile ludzi gra i jak z plikami ?

danielson08

pliki są ok ale magowie sa useless, online taki jak na stronie, lagów brak, bez PA nie ma sensu grac

ShoOock

Ee to spoko ja zawsze daggerem gram :) a zna ktos jakas stronke zeby kupic posta  bo niemam
zabardzo czasu na expienie :P

danielson08

Mało osób sprzedaje, ja mam na sprzedaż jeszcze jakieś postacie, napisz na priv.

ShoOock

russek

roli graj :D

oczywiscie ze jest sens grac bez pa...
exp leci calkiem przyjemnie a drop z niebieskich i czerwonych niczego siebie, nie ma co narzekac :P

nexttarget

Cytat: roli w Wrzesień 17, 2015, 03:14:43 PM
Licznik w grze pokazuje 8k xD i nie wiem czy tyle jest, ale ludzi jest bardzo dużo.
Można mieć 2 okna za free, a za każde PA można mieć 1 dodatkowo więcej.

pa nie pozwala na więcej boksów :)) max 2 konta czy masz Pa czy nie

online bardzo wysoki i tak pozostanie przez długi czas jak zawsze na ich edycjach to nie serwer który pada po 3 miesiącach  .

roli

Na ts gadał ktoś, że jak pierwsze okno jest z pa to można odpalić dodatkowe, ale nie wiem bo sam nie sprawdzałem.

Wie ktoś czy w h5 detect trap wykrywa sztyletów na hide?