[L2J] L2Glare - H5 x30 - START 19.02.2016

Zaczęty przez Makchupikchu, Luty 02, 2016, 09:44:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Makchupikchu

L2 GLARE GRAND OPENING 19.02.2016 18:00 Gmt+1

Rates:
EXP: 30x
SP: 30x
Party EXP: 2x
Party SP: 2x
Adena: 30x
DropItems: 10x
RaidDropItems: 3x
RaidDropJewely: 1x
Spoil: 30x

Buffs:
Max Buffs: 24 + 4
Max Dances/Songs: 12
Buffs time: 2 hours

Enchants:
Normal Enchant: 55%
Blessed Enchant: 66%
Safe enchant: +4
Max enchant: +16

Event Engine:
Korean PvP Event
3vs3, 5vs5, 9vs9
Team vs Team
Capture the Flag
Domination
Deathmatch
Last Man Standing
Zombie
Chests

website: www.l2glare.eu

Duda

Devy ( L2Stars ) otwiera nowy serwer ??? :) No thx, nowa nazwa to za mało :)

skrzydlaty

Na Starsie ludzi coraz mniej,  euro już nie płynie tak szerokim strumieniem więc trza otworzyć coś pod inną nazwą.
Devy jest niestety skorumpowany do szpiku kości.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

QmQ

Stalonek planuje projekt z averia, wkoncu jakis EU+RUS community server powstanie

Paran0ya

Cytat: QmQ w Luty 03, 2016, 12:11:40 PM
Stalonek planuje projekt z averia, wkoncu jakis EU+RUS community server powstanie
Averia go wyśmiała z tego co wiem i nic z tego nie będzie :D Jemu kasy braknie a Averia robi więcej hajsu na petach apperance itd niż on na armorach i broniach :D

QmQ

Cytat: Paran0ya w Luty 03, 2016, 02:23:29 PM
Averia go wyśmiała z tego co wiem i nic z tego nie będzie :D Jemu kasy braknie a Averia robi więcej hajsu na petach apperance itd niż on na armorach i broniach :D
z tego co wiem kasy po tych 2/3latach uskladal dosc sporo z doty, server chcial otworzyc razem z averia typu pvp/faction

Paran0ya

Cytat: QmQ w Luty 03, 2016, 04:20:25 PM
Cytat: Paran0ya w Luty 03, 2016, 02:23:29 PM
z tego co wiem kasy po tych 2/3latach uskladal dosc sporo z doty, server chcial otworzyc razem z averia typu pvp/faction
Ja mu nie bronie i nie żałuje :)

Duda

Makchupikchu

Duda

Makchupikchu

TNTx

Sh1t czy nie sh1t ale l2stars wspominam lepiej niż talesa,averie czy inne ala L2 off mid h5.

Makchupikchu

Duda napisać coś tutaj, pozwól mi przesunąć swój wątek...  :P  :bump:

zack09

dobra to w koncu jest l2 stars czy l2 tales? :D i wybiera sie ktos na ten serwer?

GarbatyDziadek

L2 stars czy tales.........trudny wybór  grać z botami na talesie badz na starsie..... nigdy nie potrafilem zrozumiec ludzi ktorzy graja na serwerach co wstaja co 2 miesiace gdzie jest dota ze chuj i do tego dzialaja wszelkie mozliwe boty jakie zna ten świat

QmQ

Cytat: GarbatyDziadek w Luty 09, 2016, 01:47:20 PM
L2 stars czy tales.........trudny wybór  grać z botami na talesie badz na starsie..... nigdy nie potrafilem zrozumiec ludzi ktorzy graja na serwerach co wstaja co 2 miesiace gdzie jest dota ze chuj i do tego dzialaja wszelkie mozliwe boty jakie zna ten świat
platna adrenalina dziala na 99% serwerow, wiec nie ogarniam :O

2stowa2

zack09

to sie nazywa technika ;D to tak jak kiedys orali pole motykami, a teraz oraja maszyny. tak kiedys farmili ludzie, ale w koncu inni ludzie wymyslili boty i one farmia za nas :D prosta logika ;)

TNTx

Serwer miły i na bank tam się wybiorę.

Makchupikchu

Cytat: zack09 w Luty 09, 2016, 01:42:43 PM
dobra to w koncu jest l2 stars czy l2 tales? :D i wybiera sie ktos na ten serwer?

Jest to serwer L2 Glare  :afro:

sCatManx

No my z CPkiem sie wybierzemy tutaj zobaczymy co i jak.
Bo widać sporo ludzi się zapowiada.

Ja dobrze wspominal L2Age. :D
Przynajmniej dobrze debuffy wchodziły i glady nie sypaly po 15k cryta na oly
jak na Talesku, Srarku czy Saga :D.

zack09

fajnie by bylo jakby wlaczyli beta testy na dniach..

QmQ

Cytat: sCatManx w Luty 11, 2016, 10:31:12 PM
No my z CPkiem sie wybierzemy tutaj zobaczymy co i jak.
Bo widać sporo ludzi się zapowiada.

Ja dobrze wspominal L2Age. :D
Przynajmniej dobrze debuffy wchodziły i glady nie sypaly po 15k cryta na oly
jak na Talesku, Srarku czy Saga :D.
za to na l2age crt dmg /autoattack byl boosted i pet na cc sypal po 7+ (sam kotem gralem i w duo 2summonerow ciskalo sie full pt w normalnych itemach )

sCatManx

Cytat: QmQ w Luty 12, 2016, 12:40:17 PM
za to na l2age crt dmg /autoattack byl boosted i pet na cc sypal po 7+ (sam kotem gralem i w duo 2summonerow ciskalo sie full pt w normalnych itemach )

Za to na L2Saga gram teraz kotem i w vespie robe i veniplantem+4
kot+15 z CCkiem robi cryty po 8-12k wiec to i tak bylo lepiej XD

Tam przynajmniej OL mial jakies znaczenie na Saga wrzuci limita w kota i nic wiecej bo debufy dzialaja jak scierwo, a mimo to i tak nie moze go zabic.

Z kumplem robilismy test on na PSie ja na ALu i on bez buffa i bizki ja na fullu
nie moglem mu wrzucic Disruptiona na +20 na 82casty wszedl 2 razy a posion cloud/ curse chaos wchodzil jak zły...