[L2OFF] L2E-Global - GF x7 - START 10.09.2016

Zaczęty przez Kondjo, Czerwiec 26, 2016, 04:51:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sobek

Cytat: radus450 w Wrzesień 28, 2016, 12:06:29 AM
Pobrałem wczoraj GF x7 i pograłem trochę wbiłem 30 lev chyba . i powiem szczerze że fajny server tylko dużo ruskich . online teraz jest 9k  wliczając w to boxy to niech będzie 6k . Wydaje mi się że zostanę tam chwile pograć mam nadzieje że nie upadnie po 3 miesiącach . także jakbyś miał jakąś ekipę to daj znać z chęcią pogram

To jest ok priv ale jak każdy czyli po 3-6 miesiącach nie tyle padnie co go zamkną. (dlatego wyprzedaż wszystkiego niedługo się zacznie bo potem skoczki z serwera na serwer lecą dalej szukać rynku zbytu :D ) - ot taka metoda RU graczy na pracę.

QRQ

Idź leczyć swoje kompleksy z classica gdzie indziej.

born2b3wildLOL

A tymczasem na ruskim forum drama ze 3 sidy sa  :o

AlanI

Dealer CP

Szukamy 2 osob do CP.

BD i WC

Gramy u nas w cp po 2 osoby na jednej postaci by miec lepszy online. Tych dwoch osob szukamy by wskoczyly juz na naszego bd i wc co maja 80 lvl. Nicki w naszym cp mamy od nazw narkotykow jak nazwa cp wskazuje wiec nick nie powinien byc dla kogos problemem. Szukamy osob altywnych co grają conajmniej 4-5h dziennie. Gramy w klanie xSide

born2b3wildLOL

To cp co bishop wymaga ogaru od innych i quitnol ?:P

Futerko

jh0ri

Cytat: Futerko w Wrzesień 30, 2016, 06:36:11 PM
są jakieś polskie klany ?

purplehandgang  LVL 7 CLAN HALL Rune online w klanie spory , w sam raz dla ludzi mających życie prywatne.
Тихий!!! Тихий!!!

rcu2xp

Te dynamic rate to tylko dla tych co zrobią nową postać?

jh0ri

Cytat: rcu2xp w Październik 01, 2016, 01:13:50 PM
Te dynamic rate to tylko dla tych co zrobią nową postać?

Dla nowych , którzy startują 8 Października
Тихий!!! Тихий!!!

aryus

Dynamic rate są dla każdej postaci w grze, jeżeli masz level poniżej 78. Jeśli dobrze pamiętam to wygląda następująco:
1 lvl do 61 lvl = x12 rate
61 lvl do 78 lvl = x9 rate.
Dynamiczne raty działają również na subach.

Co do innych bonusów  dla newbie tyczą się tylko pierwszych postaci na koncie zrobionych po 8 października

fithlaf

Po ciezkiej walce PHG ( Polska) ma zamek oren :) inadril niestety nie udalo sie opanowac dla ally, zapraszamy nowych graczy!

Nexusetti

Cytat: fithlaf w Październik 10, 2016, 06:07:42 PM
Po ciezkiej walce PHG ( Polska) ma zamek oren :) inadril niestety nie udalo sie opanowac dla ally, zapraszamy nowych graczy!

Pod własnym zamkiem , pod własna flagą udało wam się paść z godnością od jednego pt innych polaków :D

Yezo

m3too jaki aktywny  :D
Może to Grubaśny :lol: trolluje
League of Legends

fithlaf

zakupu od vermilionow? ;DDD wtf ^^pewnie ET chce sie dowartosciowac ;P

alandril

Dawno nie gralem na tej kronice, kogo polecacie zrobic do raczej solowej gry + wilk? Taki char co sie nie da zgnojic na pvp i oli :)
"Ciało jest zbyt cenne by o nie nie dbać"

[][][]----------[][][]<----Never Enough!

vaesh

Cześć,
Mam zamiar wrócić do gry po dużej przerwie i wybrałem ten serwer . Warto cały czas ?
Myślałem o graniu wc + wilk . Ewentualnie slh/berk(nigdy nie grałem lolem) i wc na plecy Opłaca się ?

ShobuPL

kowal92

nvm

KamileX

A teraz zobaczymy sobie prawdziwego Polaczka z WAR-a Klan dzieciaczków : EinhasadTemplars

Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl