[L2OFF] L2BNB - IL x8 - START 07.10.2016

Zaczęty przez muvek, Sierpień 08, 2016, 12:04:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemezis

PanListonosz

Szkoda, że na forum po grecku piszą. Będzie jak na rpg-clubach, niby po ang też jest strona a i tak prawie każdy po rusku gada.

Rickert

Bnb to grecki serwer i duzo grekow ale wiekszosc po angielsku pisze, zdecydowanie lepiej niz typowo RU server moim zdaniem.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Nemezis

Cos tam moderator zaczal upominac o jezyk ANG i kasowac posty wiec cos tam sie staraja 404 sie zadeklarowaly ciekawe jak teraz graja,  stare dobre czasy sie wspominaja  :P

emtehade

Grałem na starym Bnb, nie było problemów z językiem mimo że było dużo Greków oraz RU.

kacyk

Asgota

Witajcie, Ulric Knights wpadnie tutaj, zapraszamy serdecznie do ekipy! ;)

Link do większej dawki informacji: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,59207.0.html

PawelSqrK

Dotacje:
unban.

Serio? Chce wam się grać na takim serwie? ;x

prawdziwyON

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

axac

dinin14

Nemezis

dinin14

http://l2.bnb.gr/forum/index.php?/topic/1879-donation-unban-account/
Tutaj jest napisane, że boterzy nie mogą być odbanowani za donate, ta opcja jest tylko dla zbanowanych z innych powodów.

retrium

Donate nie jest przegięty to fakt. Ile postały wcześniejsze serwery ?

Nemezis

Nie wiem dokladnie cos mi sie obilo o uszy ze 4-5miesiecy, fajnie jak by ktos mnie sprostowal. Ogolnie na IL nic lepszego nie ma i raczej nie bedzie jesli chodzi o low rate, szkoda tylko ze nasz CP nie idzie, za bardzo do midow sie przyzwyczaili... I wychodzi ze pogral bym ale nie mam z kim  :D

retrium

dymek1200

Szukam Bish, kota  do archer CP   

Wiecej info na pm

Nemezis

Cytat: retrium w Wrzesień 17, 2016, 02:08:53 PM
4-5 miesięcy to imo bez sensu :/
Czy ja wiem w obecnych czasach to raczej sporo^^

Sheani

Hmm pozamiatalbym gladem na low racie troche.

Ide zerknac ile mam urlopu zapytam siostre czy sie pisze i byc moze pogramy ; )
Castani

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Wiem o tym Midzie i wiem jakie tam sa przekrety bo gralem na 3 ostatnich edycjach mida i dalej twierdze ze bnb>mid
Edit: Z tym ze na mida to pewno sie cp zadeklaruje nie wiem czemu na bnb nie chca :(

retrium

Ma ktos informacje ile stał poprzedni serwer Bnb ?