[L2OFF] L2BNB - IL x8 - START 07.10.2016

Zaczęty przez muvek, Sierpień 08, 2016, 12:04:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

amelinowy

Nie grałem w l2 ponad 6 lat, ale spostrzeżenie nasuwa się jedno. Część ludzi to..., bo jakim... trzeba być, żeby czerpać radość z ddsowania i wnerwiania innych (hmm albo ilość... pozostaje taka sama, a jedynie łatwiej o narzędzia). Mam nadzieje, że karma ich ostro dojedzie.

=edited=
Ja wiem, że zdjęliśmy cenzurę na przekleństwa, ale bez przesady!
//Shanique

Li

To biznes. Ddosują pewnie ruskie, bo serwer jest grecki a ekipa jest i doświadczona i cieszy się renomą. U Ruskich L2 to niezły biznes. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby za tym atakiem stała np. ekipa ruskich retailów, rpg czy  Averii. Niestety, ddos może potrwać kilka dni. Szło grać tylko rano, teraz znów ddos
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Nemezis

Ruskie ruskimi ale kazdy chyba wie ze za niewielkie pieniadze mozna bardzo mocnego Ddosa zrobic, i top party z tego kozystaja wala ful scrypty na lvl up i ida spac wspomagani logoutem (samo im sie loguje). I potem mamy ludzi 55+ kiedy z "reki" walisz 30-40 zaezy czy nuk/dd.
To jest biznes, a jak w biznesie nie wlozysz to nie wyjmiesz proste.... Takie moje zdanie

Yasuo

Chce doczekać czasów kiedy kilka osob z forum wpadnie na pomysł i napisza wspólnie książkę ;)

axac

Cytat: Nemezis w Październik 08, 2016, 04:38:55 PM
Ruskie ruskimi ale kazdy chyba wie ze za niewielkie pieniadze mozna bardzo mocnego Ddosa zrobic, i top party z tego kozystaja wala ful scrypty na lvl up i ida spac wspomagani logoutem (samo im sie loguje). I potem mamy ludzi 55+ kiedy z "reki" walisz 30-40 zaezy czy nuk/dd.
To jest biznes, a jak w biznesie nie wlozysz to nie wyjmiesz proste.... Takie moje zdanie
Przed Pisaniem Tego posta chyba coś ćpałes albo piłes?

vurf

Mnie dalej wywala co chwila nie ma mowy o grze.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

vurf

Dziwne bo oglądam streamy i zarówno ruscy jak i polacy grają normalnie bez najmniejszych lagów/dcków. Ja natomiast nie mogę się przebić do ekranu wyboru servera.

Rickert

Nie wiem ktore streamy ogladasz, ale suturiusa pt, i inne streamy albo non stop w ekranie logowania albo co chwile afk bo serwer pada. Ostatni problem byl taki ze jedna osoba sie mogla zalogwac a druga nie

Li

Cytat: Rickert w Październik 09, 2016, 08:01:08 PM
Nie wiem ktore streamy ogladasz, ale suturiusa pt, i inne streamy albo non stop w ekranie logowania albo co chwile afk bo serwer pada. Ostatni problem byl taki ze jedna osoba sie mogla zalogwac a druga nie

Ja odpuściłem. Może tego ddosa bym i przeżył, ale jest za dużo bugów. Serwer niby 8x, ale reszta ustawień 4-3x, dodatkowo poobcinano rewardy na co lepszych questach, lol, po to NCSoft zrobił te nowe z lepszym reward,  by w ogóle opłacało się je robić, a admini tutaj te lepsze ustawili reward 1x, zgłoszono też nieprawidłowo działający spoil - w wielu przypadkach też jest to 1x albo w ogóle nie działa na niektórych mobach. Będzie fail?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Yasuo

vurf

Jakie streamy oglądałem?
A na przykład ten : https://www.twitch.tv/kishgirl
Ruski który od 4h gra bez JEDNEGO nawet DC..
Kiedy ja nie mogę się zalogować nawet po zmienieniu VPN.
edit: Tutaj masz PL stream : https://www.twitch.tv/asgotatv

Ifri

hmmm zerkłem se w te streemy i obaj na login screnach siedzą ;P

Yasuo

Ja gralem teraz 1,5h bez laga i dc gdzie moj kolega z pt dostawal co 2 min dc. Wiec wiesz...

Rickert

No ja niestety wiecej na loginie niz w grze podczas dnia siedze

Sephirot1920

Mam tam 24 lvl i chce się grać, ale co chwile lagi/ wyrzuca plus mało ludzi z polski gdzie chętnie bym pograł ekipą :C

Kolakow

Nemezis

Polakow jako narod gra bardzo malo wszystko rozsiane po EN cp.
I ten ddos juz jest irytujacy na prawde rozumiem na starcie weekend ale teraz grrr

Sephirot1920

Masakracja niestety :C ale co zrobić kiedy potrzeba gry jest wielka :D

Nemezis

Potrzeba,potrzeba a tu ekipa zawiodla i nie ma z kim grac a PA wykupione;p

Sephirot1920

no widzisz, i myslę nad tym l2 shrine, bo serwer bez doty plus GF co daje vita czyli mozna powiedziec ze to takie x8 a vit się na tej kronice prawię ze nie kończy

Nemezis

Ja to czlowiek starej daty IL ostatecznie HB;P
No nic moze cos wyczekam hehe cierpliwosci panowie i panie ;)

Kolakow

Jak jakiś Polak samotny to pm kunado, Rad, Neutroxus, Geba, Kolakow, gramy takim spokojnym party destro bh sws bd aktywny wc i prophet na boxie, levele okolo 52  ze względu na te ddosy, zapraszam samotnych lajtowych grajków.