[L2OFF] L2BNB - IL x8 - START 07.10.2016

Zaczęty przez muvek, Sierpień 08, 2016, 12:04:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JohnTravolta

ogolnie to fejl jak hoj, zmarnowany weekend, co dalej czas pokaze ale ja sobie dalem spokoj.
nie ogarniaja ticketów

Kolakow

Tickety wymieniasz tam gdzie skile bierzesz od głównego ze swojej gildi

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

born2b3wildLOL

Cytat: Kolakow w Październik 11, 2016, 01:39:04 PM
Tickety wymieniasz tam gdzie skile bierzesz od głównego ze swojej gildi

Mistrz roku

born2b3wildLOL

Nemezis

koe

Ten server to jeden wielki syf nie polecam naprawdę  :oops:

Yasuo

Cytat: koe w Październik 11, 2016, 08:30:17 PM
Ten server to jeden wielki syf nie polecam naprawdę  :oops:
Dziekujemy. Dopisze to sobie do mojego notesiku głębokich przemyśleń :E

A teraz polecam isc na jakiś ruski surfur bo przecież o to w tym chodzi ;) Hajs sie musi zgadzać tylko po jednej stronie.

Rickert

50% to RU community tak czy siak xD Niby lepsze niz 99%.. :p

Yasuo

No lipka troche bo nie można kupic tyle adenki co na ruskich ;/

Gordu

Rickert

GoRock

no ja ogladam wlasnie to pt co ubilo baiuma na streamie :D
https://www.twitch.tv/yasnoteam
koles o nicku Jo  ma baium ringa ruskie znów ownia :D

Nemezis

born2b3wildLOL

Axac jest botem na kazdym servie a pisze w topicu l2 mida ze znow server botow ;p
Szacun miec tak wyjebane na globalu botujac na mostku z kranrotami zeby to jeszcze byl ten od Fp
a nie ten co kazdy biega od npc :P
pozdro by mafia

Nemezis

Dobrze wiem ze to 1man army ale ze wyhaczyl bana znaczy ze admin cos robi a nie tylko pisze, a to sie ceni.

LaRu

Poszukuje aktywnego bishopa  60 + do party , gramy w mocnym klanie więcej info na pm .

Asgota

Dziś pierwsze siege pomagamy FW, jutro walczymy o Innadril zapraszamy ;)
https://www.twitch.tv/asgotatv

Grooßer

Wqrwiacze po reaktywacji szukają bisha/ee do melee const - mile widziane premium, TS, niespedalony głos  i lvl 7x. Jak ktoś się zdecyduje zacząć to zrobimy power lvl. Gra bez spiny z nastawieniem na ninja akcje i wqrwianie większych klanów.

PS. Mamy CH w Goddard.

EDIT. pm in game kkthxdie lub KKND
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Survi

Słuchajcie jest sprawa, dość dziwna jak dla mnie bo spotkałem się z czymś takim pierwszy raz. Mianowicie wczoraj kupiłem normalnie w grze za adenę, itemy które okazały się niby "kradzione" po kilku godzinach od kupna dostałem disconnecta i po ponownym zalogowaniu nie miałem tych rzeczy, napisałem do gm'a który odpowiedział mi tak- "Oddałem hajs, zabrałem itemy ponieważ były kradzione". Pytanie mam takie skąd kradzione co? gdzie? jak ? Jeżeli były kradzione z innego konta to ktoś znał passwordy i moim zdaniem admin nie powinien w takie coś ingerować, druga opcja która mi się nasuwa to że ktoś po prostu zhackował serwer i sobie "czaruje" itemy ? Ktoś coś powie ?

axac

Cytat: born2b3wildLOL w Październik 15, 2016, 07:29:29 PM
Axac jest botem na kazdym servie a pisze w topicu l2 mida ze znow server botow ;p
Szacun miec tak wyjebane na globalu botujac na mostku z kranrotami zeby to jeszcze byl ten od Fp
a nie ten co kazdy biega od npc :P
pozdro by mafia

Biegalem na mostku tydzien i dalej nie mam tam bana:D

Shanique

Cytat: Survi w Listopad 02, 2016, 01:30:06 PM
Słuchajcie jest sprawa, dość dziwna jak dla mnie bo spotkałem się z czymś takim pierwszy raz. Mianowicie wczoraj kupiłem normalnie w grze za adenę, itemy które okazały się niby "kradzione" po kilku godzinach od kupna dostałem disconnecta i po ponownym zalogowaniu nie miałem tych rzeczy, napisałem do gm'a który odpowiedział mi tak- "Oddałem hajs, zabrałem itemy ponieważ były kradzione". Pytanie mam takie skąd kradzione co? gdzie? jak ? Jeżeli były kradzione z innego konta to ktoś znał passwordy i moim zdaniem admin nie powinien w takie coś ingerować, druga opcja która mi się nasuwa to że ktoś po prostu zhackował serwer i sobie "czaruje" itemy ? Ktoś coś powie ?
Prawdopodobnie kolega okradł kolegę, jak to zwykle bywa lub jakiś geniusz zła zhakował konta, jak to czasem się zdarza. Czasami da się odzyskać itemy skradzione przez kolegów, zależy tylko i wyłącznie od GMów i ważności osoby okradzionej.

Nemezis

Norma na BnB, konto albo okradzione i selowane itemy albo z bota co sie uchronil i sprzedaja , banuja konta powiazane wiec jak nie masz nic na sumienu napewno odbanuja... Wystarszy ze raz odpaliles i masz pozamiatane
Maty sa drogie bo nie ma botow GM sie  nie p......i dla tego tyle sidow wciaz jest i nie musza skakac po servach gdzie bot w tydzien konczy rozgrywke. Projekt wydawal sie naprawde fajny, a jest jeszcze lepszy , w koncu cos co nie jest botlandia.

Aggr3ss1ve/Voth

Jakieś polskie clany szukam aka najlepiej z CH :)
Voth : Old member Just4FuN