[L2OFF] Lineage.pl - IL x25 - START 16.12.2016

Zaczęty przez LineagePL, Październik 11, 2016, 08:44:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Damdek

LineagePL

Z przykrością informujemy że na skutek pracy jednego z developerów w gm shopie skradł się błąd, który spowodował pojawienie się dużej ilości adeny na serwerze, niestety gracze szybko wykorzystali go i umiejętnie ukryli adene w postaci gemów/spirit ore i innych itemów.
Dlatego jedynym rozwiązaniem jakie nam pozostało to wipe serwera, za co najmocniej przepraszamy. Do startu cały zespół pracuje nad wszystkimi ostatnimi modyfikacjami by upewnić się, że więcej taki błąd się nie wkradnie.
Rozumiemy rozczarowanie po nieprzespanej nocy i stracie czasu, ale nie jesteśmy w stanie określić kto grał z pomocą dodatkowej adeny, a kto nie.

Zarakens

Ale nie ma to jak pisać na forum informacje na temat wczorajszej sytuacji ;)

Napraw petycje panie Admin jak i również nie olewaj ludzi którzy proszą o kontakt, od startu serwera próbowałem dać znać o błędach w sklepie ale niestety ;)

po drugie nie ma to jak dawać graczom Jaila za swoje błędy a potem restartować serwer i pisać że macie DDOSy xD

szkoda że reklamowaliście serwer z miesiąc czasu i wyszło takie niedopatrzenie, życzę udanego kolejnego startu

LineagePL

Piszemy też tutaj gdyż chcieliśmy wytłumaczyć że przyczyną zamieszania nie są błędy serwera tylko ludzki błąd, który wkradł się przed samym startem serwera.
Więcej info pewnie damy na naszym forum/stronie.
Jaile były tymczasowe, chodziło o zatrzymanie itemów/adeny na postaciach, nie winimy graczy za wykorzystywanie tego błędu
Wszyscy GMi wczoraj skupili się wyłącznie na utrzymaniu serwera ON pod atakiem ddos (byliśmy atakowani do 4 rano główne ataki z rosji i ukrainy i tylko niewielka cześć naszych graczy miała problemy w postaci lagów )

Var

pierdu pierdu , kiedy ruszacie po wipe ? bo cisninie mnie nosi .  :afro: :afro: :afro: :afro:

LineagePL

elenros

pare pytan/kwesti

-ile wkoncu macie buff slotow, na prezentacji 24+4, na stronce 20+4 (zdecydujcie sie, bo jezeli 20+4 to ja dziekuje za gre)
-dodajcie resisty do npcbuffera(kolejny server bez resistow?poco?)
-w kazdym miescie gmshop i zmina klasy (no kurwa skandal ze trzeba latac do 1 miasta)
-tp do 7s niech ze juz bedzie pod gk, po co meczyc sie z pływaniem...

Shanique

Cytat: elenros w Grudzień 18, 2016, 11:13:08 AM
pare pytan/kwesti

-ile wkoncu macie buff slotow, na prezentacji 24+4, na stronce 20+4 (zdecydujcie sie, bo jezeli 20+4 to ja dziekuje za gre)
-dodajcie resisty do npcbuffera(kolejny server bez resistow?poco?)
-w kazdym miescie gmshop i zmina klasy (no kurwa skandal ze trzeba latac do 1 miasta)
-tp do 7s niech ze juz bedzie pod gk, po co meczyc sie z pływaniem...
co za lenistwo!

Aggr3ss1ve/Voth

Zobaczymy co z tego wyjdzie , jakieś duszyczki się tu poruszają :)
Voth : Old member Just4FuN

ciunky

A ja zapraszam na server.

Nie grałem w l2 kupe czasu, patrze mid PL - wbijam. Ludzi ciągle rośnie, wczoraj na wieczór w giran naprawde dużo "duszyczek" się poruszało. W ant nest, hs czy fog spotkać ludzi to nie problem. Właśnie powstał drugi PL clan. Coś się dzieje, jeśli online będzie rósł z dnia na dzień to będzie fajnie. pozdro

Yasuo

aż 2 PL klany na PL serwie. Toć to bogactwo :D pewnie już sie klepia miedzy soba  :afro:

ciunky

Cytat: Yasuo w Grudzień 19, 2016, 09:39:35 AM
aż 2 PL klany na PL serwie. Toć to bogactwo :D pewnie już sie klepia miedzy soba  :afro:

TWOJA WYPOWIEDZ NIC NIE WNIOSŁA DO TEMATU  :o :o :o

Yasuo

Cytat: ciunky w Grudzień 19, 2016, 10:37:43 AM

Twoja obecność tutaj tym bardziej. Licze ze teraz pogrubisz czcionke przy odpowiedzi ;)

Aggr3ss1ve/Voth

Cytat: Yasuo w Grudzień 19, 2016, 10:48:05 AM

Twoja obecność tutaj tym bardziej. Licze ze teraz pogrubisz czcionke przy odpowiedzi ;)

A twoja obecność w tym temacie to chyba pomyłka co ?
Voth : Old member Just4FuN

DzuDzak

Cytat: Aggr3ss1ve/Voth w Grudzień 19, 2016, 04:13:18 PM
Cytat: Yasuo w Grudzień 19, 2016, 10:48:05 AM

A twoja obecność w tym temacie to chyba pomyłka co ?

widzę ze nabijacie "fame" serwerowi. Dobrze przynajmniej posty rosną :P ale konwersacja na poziomie piaskownicy kto komu zabrał wiaderko i grabki :P  koniec offtopa.

z czystej ciekawości jak sytuacja na serwerku ?

rcu2xp

Ktoś ma problemy z założeniem konta czy tylko ja?

Annsen123

Cytat: rcu2xp w Grudzień 19, 2016, 11:00:23 PM
Ktoś ma problemy z założeniem konta czy tylko ja?

Zakładałem wczoraj i dziś bez problemów.

Cristobal

Może online porażający nie jest ale gra się przyjemnie, jak chcesz znaleźć PVP to znajdziesz.

ciunky

Da się znaleźć pvp, klan i wszystko co trzeba do spokojnej, dobrej gry:)

polecam