INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Żadnych problemów nie miałem z odpaleniem l2. Nie jestem jakimś laikiem żeby od razu pytać o pomoc, także nie czytałem tego

rudolfr

Cytat: maxverr w Grudzień 03, 2011, 02:16:38 PM
@UP
1. Sciągnij NAJNOWSZEGO 4game jeśli nie pomoże to:
2. Sciągnij CCleaner i zaznacz aby w operze wyczyścił: Internet cache, last download location, website icons.

Za kazdym razem sciagam najnowszego. Opera zainstalowalem specjalnie zeby sprawdzic takze jest czysta jak lza.

Cytat: TTerrorPropaganda w Grudzień 03, 2011, 02:30:49 PM

Jka pisłąem wyzej ludzie nie zamykają procesu 4game przed odinstalowaniem i ponowna instalacja jest bledną i nie pobiorą gry!!!!! Przed odinstalowaniem ctr+alt+dlt i zabic proces 4 game albo exit kolo paska zadań obok zegarka

Zabilem proces przed odinstalowaniem, uruchomilem ponowanie, zainstalowalem i dalej nic :/.

Senti

Dobra swoje problemy rozwiązałem. Client się pobiera 48% :D ale teraz leci 4k bps a nie po 6 bps....
Nie wiem co było ale działa więc jest ok :D

maxverr

Każdy kto stworzy nową postać będzie miał teraz 85 oraz IMMORTAL SET I BRONIE (R GRADE)
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Eyvee

ta tylko co mi z tego jak mnie wywala co chwile i dostaje dc xD nic sprawdzic nie moge foch

Melquiades

Szukałem czy ktoś miał taki sam problem co ja niestety nie znalazłem :(

Gra się odpala wybieram serwer PTS  niestety przy tworzeniu postaci a dokładnie po naciśnięciu "confirm" dostaje błąd:

2011.12.3 15:49:47
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz @ 2400 MHz 2047MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9600 GT (8579)
PosCode : TS9(415) 0:0:0 4/0 [469]

Assertion failed: SUCCEEDED( hr ) [File:.\XML\XMLDocument.cpp] [Line: 155]

History: XMLDocument::Init <- XMLDocument::XMLDocument <- XMLManager::LoadDocument <- XMLManager::LoadSchema <- NWndUtil::GetComplexTypeFromSchema <- NCPropertyController::SetProperty <- UPropertyControllerHandle::execSetProperty <- UObject::ProcessEvent <- (SceneEditorDrawerWnd Transient.SceneEditorDrawerWnd, Function Interface.SceneEditorDrawerWnd.OnLoad) <- NCFrameWnd::OnXMLLoad <- XMLDataManager::DispatchLOADMSGInWindowMap <- XMLDataManager::CreateWindowsOnCondition <- wndArray:1230224, WindowMap:492220676 <- XMLUIManager::CreateWindowByUIScript <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- ID:1710, param: <- ExecuteUIEvent <- UUIEventManager::execExecuteEvent <- UObject::ProcessEvent <- (DialogBox Transient.DialogBox, Function Interface.DialogBox.OnClickButton) <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndModalMsg <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UMasterLevel::Tick <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Sprawdzałem już wszystkie powyższe rozwiązania  :D

Syar

jh0ri

@Melquiades 

Start -> ppm moj komputer -> wlasciwosci -> Zaawansowane -> (wydajnosc -> ustawienia) -> zapobieganie wykonywaniu danych -> wlacz funkcje DEP dla wszystkich programow -> Dodaj (l2.exe) -> zastosuj -> ok -> robimy restart PC z obudowy nie z systemu.

Mi działa w tym przypadku.
Тихий!!! Тихий!!!

Vearth

Cytat: Eyvee w Grudzień 03, 2011, 03:47:52 PM
ta tylko co mi z tego jak mnie wywala co chwile i dostaje dc xD nic sprawdzic nie moge foch
Mam dokładnie to samo wtF?

somasz

Cytat: Syar w Grudzień 03, 2011, 04:01:38 PM
924 bps przy necie 20mb... no niech to -_-' strzeli
neostrada?
wszyscy moi znajomi mający neostradę mają problem z transferem
dzis jedynie przez jakies pol godziny lecialo "aż" 5000 bps
teraz cały czas męczy 700-800

Gandam

tez mam co chwile DC
klienta updatowalem z czystego i swiezozainstalowanego H5 --- 0 problemow [win7]
wedlug mnie autor tematu powinien dostac 2 plusa za swa prace :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Senti

Cytat: somasz w Grudzień 03, 2011, 04:15:33 PM
neostrada?

Mój znajomy ma też neo 6mb i też tak ściąga. Ja mam netie 4mb i cisnę cały czas po 4000 bps.

Vearth

Cytat: Senti w Grudzień 03, 2011, 04:37:24 PM
Cytat: somasz w Grudzień 03, 2011, 04:15:33 PM
neostrada?

Mój znajomy ma też neo 6mb i też tak ściąga. Ja mam netie 4mb i cisnę cały czas po 4000 bps.
Chyba maks 3200/3350. :)
A ten nasz problem Gandam wydaję mi się dlatego że mamy win 7 (?)

Polopiryn

mi na lapku idzie 5000 bps :P

Też mam win 7 i niestety dc co chwila :(

//A ja dalej nie uporałem się z brakiem tekstur grrrr
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee

jesli ktos zrobi przebudzenia <ja nie daje rady z lagami> to niech zapoda jakies filmiki klas/pvp albo cos, bo jestem ciekawa jak to wyglada ;]

Senti

Cytat: Vearth w Grudzień 03, 2011, 04:38:51 PM
Chyba maks 3200/3350. :)
A ten nasz problem Gandam wydaję mi się dlatego że mamy win 7 (?)

Co max 3200/3350 ? Mi max leci 4000-4200bps.

Syar

ta, mam neostrade... sciagnie mi sie to tak do jutra... moze.

Vearth

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 04:40:35 PM

Ja pierdole... innova to rzeczywiście dobra firma hahaha
Gracze z XPkami nie mogą włączyć gry bo dostają crytyki. Gracze z Win7 dostają po około 5 minutach Dc...
Dobra już mi się odechciało "testowania"...

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Vanquish

Cytat: Vearth w Grudzień 03, 2011, 04:52:04 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 04:40:35 PM

Ja -_-'... innova to rzeczywiście dobra firma hahaha
Gracze z XPkami nie mogą włączyć gry bo dostają crytyki. Gracze z Win7 dostają po około 5 minutach Dc...
Dobra już mi się odechciało "testowania"...
Gram od wczoraj i ani nie byo zadnego problemu przy instalacji ani chocby najmniejszego laga IG, nie mowiac juz o dc crytach czy czymkolwiek innym... jedyne co nie dziala to on screen dmg ale to wiadomo ze zaraaz bedzie zrobione

Eyvee

szczerze mnie zdziwily tez lagi, bo wczoraj jak byl nawal ludzi to gra mi chodzila nawet dobrze <jak na moj stary sprzet>, dzisiaj w jakiejs low lokacji to cielo jak cholercia, iec wylaczylam, bo nie dalo sie nic zrobic <na privach, na shilenie nie mialam takich lagow jak dzis>, a teraz jak wprowadzili te 85....szkoda gadac musialam ustawic rozdzielczosc na 1024, super duper low detale, all procesy niepotrzebne powylaczalam na kompie a jak chcialam napisac cokolwiek na chacie bylo tylko dc,dc,dc albo jak zrobilam teleporta do museum....na instancji nie moglam nawet q zaczac robic bo tak cielo ze mobki zaciukaly mnie w mgnieniu oka O.o Ale te ciagle DC....juz sobie na dzis odpuscilam, moze jutro cos sprobuje rano.

JamesDoakes

capsztyk

Nie wiem czemu macie problemy ale moge powiedzie tyle ze tez mam win7 i jak na pierwsze moje testy to przez godzine  zero DC, zero laga wszystko ok. Oby tak dalej :)

Acid

Don007

ja tam gram nie mam lagów, tylko troche mi tnie ale w koncu to tylko sony vaio :P, net od neti 8 mb. jc w grze mam nik theos na wojowniku i enzo na bufferze :P