INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coshoo

Recepta na problem z crashem:

1. Ściągamy sobie programik "Process Explorer" np stąd: http://www.dobreprogramy.pl/Process-Explorer,Program,Windows,12562.html
2. Odpalamy L2 z weblaunchera żeby dostać crasha i nic nie zamykamy.
3. Otwieramy process explorer i szukamy procesu lineage2.exe, prawoklik -> properities i kopiujemy:

4. Wchodzimy do katalogu z frostem i robimy skrót do pliku lineage2.exe. W element docelowy wklejamy co wyżej zamieniając na końcu 7 na 1. Grę uruchamiamy z tego skrótu.

Problem tego rozwiązania jest taki że szyfrowanie passów jest randomowe i za każdym razem trzeba wpisywać nowy element docelowy.

//Acid - Plus.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

maxverr

Cytat: coshoo w Grudzień 03, 2011, 01:10:12 PM
Problem tego rozwiązania jest taki że szyfrowanie passów jest randomowe i za każdym razem trzeba wpisywać nowy element docelowy.

Nie powinno tam się wpisywać swoich passów co się wpisuje na stronie https://eu.4game.com/lineage2/
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Crankz

A więc podobny problem jak reszta tyle że odinstalowanie antywira nie pomoga nie posiadam żadnych programów typu komodo.
Po kliknięciu PLAY i wpisaniu hasła wyświetla się:

Drugi email podany itp.. jakieś porady?

Eyvee

wie ktos co moze byc przyczyna tych lagow? nikt ich nie ma jak sie pytam ;/ a to naprawde denerwuje

maxverr

Cytat: Eyvee w Grudzień 03, 2011, 01:28:18 PM
wie ktos co moze byc przyczyna tych lagow? nikt ich nie ma jak sie pytam ;/ a to naprawde denerwuje
Podaj specyfikacje komputera? Najnowsze sterowniki? antywirus wyłączony?
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

TTerrorPropaganda

Jak robicie unistal 4game, to pamiętajcie żeby wyłączyć ten proces przed unistalem, na pasku zadań ( ten kolo zegara po prostu zrobić exit i dopiero odinstalować). Bo inaczej nie usuwa wszystkich plików imacie ten problem z 4 gamem....

Crankz

Cytat: Crankz w Grudzień 03, 2011, 01:28:02 PM
A więc podobny problem jak reszta tyle że odinstalowanie antywira nie pomoga nie posiadam żadnych programów typu komodo.

Sam siebie cytuje ale może komuś pomoże.
Problem rozwiązany trzeba wszystko zatwierdzać myszką nie enterem. Taka błahostka a ile zachodu.

mandark

Cytat: Crankz w Grudzień 03, 2011, 01:28:02 PM

tylko jak zatwierdzam myszką po prostu nic się nie dzieje :)
ofc win7, sprawdzałem na kilku przeglądarkach, ktoś już poradził sobie z czymś takim?

nvm, już działa O.o
"I may not be able to turn copper into gold, but I can turn germans into poles!"

Grande

Zrobiłem jak napisał coshoo i niestety nie działa po zmienieniu 7 na 1 nic się nie dzieje, a jak nie zmienie ponownie wywala error.  Edit:
OK działa po prawie 20 godzinach udało się odpalić gre. Trzeba zamknąć okno z errorem i odpalać gre od nowa ze skrótu zmodyfikowanego.

TTerrorPropaganda

Cytat: coshoo w Grudzień 03, 2011, 01:10:12 PM
Recepta na problem z crashem:

1. Ściągamy sobie programik "Process Explorer" np stąd: http://www.dobreprogramy.pl/Process-Explorer,Program,Windows,12562.html
2. Odpalamy L2 z weblaunchera żeby dostać crasha i nic nie zamykamy.
3. Otwieramy process explorer i szukamy procesu lineage2.exe, prawoklik -> properities i kopiujemy:

4. Wchodzimy do katalogu z frostem i robimy skrót do pliku lineage2.exe. W element docelowy wklejamy co wyżej zamieniając na końcu 7 na 1. Grę uruchamiamy z tego skrótu.

Czy ten sposób zadziałał komukolwiek z XP?

maxverr

Cytat: TTerrorPropaganda w Grudzień 03, 2011, 01:54:36 PM
Czy ten sposób zadziałał komukolwiek z XP?
Tak zadziałał większości osób, aczkolwiek niektórym wciąż to nie pomaga bądź błędnie to wykonują.
Gdyby nie działało, nie znajdowało by się w głownym poscie (pierwszym)  :P

Ezrael

Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

rudolfr

Walcze twardo od wczoraj z Laucherem 4game. Gra poprostu sie nie sciaga - C++ najnowszy zainstalowany przez 4game, testowalem wszystkie przegladarki, odinstalowalem - restart - ponowna instalacja - nic nie pomaga.
4game sie instaluje, zolta ikonka wisi kolo zegara, strona po odpaleniu wyswietla, ze sprawdza czy mam L2 zainstalowane i tak wisi w nieskonczonosc, jak klikne w link do instalacji wyglada tak:

System: Win XP. Firewall systemowy wylaczone. Jestem za routerem i moge zrobic jakis wyjatek, ale nie wiem na jakim porcie to ustroistwo sie komunikuje.

maxverr

@UP
1. Sciągnij NAJNOWSZEGO 4game jeśli nie pomoże to:
2. Sciągnij CCleaner i zaznacz aby w operze wyczyścił: Internet cache, last download location, website icons.

TTerrorPropaganda

Dobra sposob działa , tylko dla osób którzy dochodzą do momentu logowania i wyskakuje im złe hasło lub login. Nalezy stworzyć nowe konto na 4 game, u mnie zadziałało

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

TTerrorPropaganda

Cytat: rudolfr w Grudzień 03, 2011, 02:07:57 PM
Walcze twardo od wczoraj z Laucherem 4game. Gra poprostu sie nie sciaga - C++ najnowszy zainstalowany przez 4game, testowalem wszystkie przegladarki, odinstalowalem - restart - ponowna instalacja - nic nie pomaga.
4game sie instaluje, zolta ikonka wisi kolo zegara, strona po odpaleniu wyswietla, ze sprawdza czy mam L2 zainstalowane i tak wisi w nieskonczonosc, jak klikne w link do instalacji wyglada tak:

System: Win XP. Firewall systemowy wylaczone. Jestem za routerem i moge zrobic jakis wyjatek, ale nie wiem na jakim porcie to ustroistwo sie komunikuje.

Jka pisłąem wyzej ludzie nie zamykają procesu 4game przed odinstalowaniem i ponowna instalacja jest bledną i nie pobiorą gry!!!!! Przed odinstalowaniem ctr+alt+dlt i zabic proces 4 game albo exit kolo paska zadań obok zegarka

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 02:27:07 PM
Powtórzę swój płacz o pomoc:

Może mi ktoś pomoże, widział ktoś takie coś: http://img208.imageshack.us/img208/4548/shot00000cj.png

probowales opcji FIX?

maxverr

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 02:27:07 PM
Powtórzę swój płacz o pomoc:

Może mi ktoś pomoże, widział ktoś takie coś: http://img208.imageshack.us/img208/4548/shot00000cj.png

Odinstaluj sterowniki graficzne za pomocą Driver Cleaner 3, a następnie sciągnij najnowsze. www.amd.com lub www.nvidia.com zależy jakiej firmy masz kartę. I przeinstaluj DirectX

Ulquiora

Cytat: Sebal w Grudzień 03, 2011, 11:26:26 AM
To mi wyskakuje, dostaje maila na to konto pocztowe, wybieram link i tak nic nie działa po tym.
źle to robisz, po wpisaniu pasów nie klikasz enter tylko taką strzałeczke obok wpisywanych pasów. Ale zanim to zrobisz, zamista play wpierw zrób check file (taką śrubkę klikasz i jest)
Powodzenia

Insektor

Piszę poprawnie po rusku.

123qwe

"As a result all items gained during OBT will be wiped, and the character levels will be reduced to zero."

Czyli, ze moj nick zostaje na moim trolololo krasiu, ktorego zrobilem do testow... No kurczaczek xD

Ulquiora

Cytat: 123qwe w Grudzień 03, 2011, 03:01:56 PM
"As a result all items gained during OBT will be wiped, and the character levels will be reduced to zero."

Czyli, ze moj nick zostaje na moim trolololo krasiu, ktorego zrobilem do testow... No kurczaczek xD
skąd masz te info? ;p

maxverr

Cytat: Ulquiora w Grudzień 03, 2011, 03:03:55 PM
Cytat: 123qwe w Grudzień 03, 2011, 03:01:56 PM

skąd masz te info? ;p

JESUS CHRIST  :beksa: :beksa: :beksa:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46405.msg564285.html#msg564285 @@@ NEWS @@@@

Po co ja to wszystko pisze skoro wy tego i tak nie czytacie OMG  :?