INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eyvee

kurcze jeden launcher i tyle problemow...to na privach nie bylo tyle problemow z odpalaniem l2 niz tutaj ^^ mi na szczescie all dziala...

alite

po to właśnie jest beta.
Ja tam żadnych problemow nie miałem z tym luncherem, tylko musialem starego c++ odinstalować.

Polopiryn

Cytat: alite w Grudzień 03, 2011, 11:16:32 AM
po to właśnie jest beta.
Ja tam żadnych problemow nie miałem z tym luncherem, tylko musialem starego c++ odinstalować.

Ja też nie miałem, oprócz faktu braku tekstur w grze :D

//Ściągamy tekstury jeszcze raz.....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Windows 7 x64

Na google chrome to w ogóle nie działa, a na firefox mi się zawiesza -.-
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Polopiryn

Cytat: Sebal w Grudzień 03, 2011, 11:22:28 AM
Windows 7 x64

Na FF próbuj odświeżyć i jeszcze raz odpalić. Też mi się przed chwilą zawiesiło, refresh i poszło

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

To mi wyskakuje, dostaje maila na to konto pocztowe, wybieram link i tak nic nie działa po tym.
Sebal- Life ...

Polopiryn

Spróbuj zarejestrować się na inny mail lub zarejestruj się na l2.ru - Ja tak zrobiłem i bez problemu z kontem.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Sebal- Life ...

Polopiryn

Cytat: Sebal w Grudzień 03, 2011, 11:32:41 AM
To jest moje konto z l2.ru.

To powinieneś się normalnie móc zalogować ;o. Widzę, że co komputer to inny problem  hahaha

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Sebal- Life ...

Eyvee

Caldael

Miałem problem z uruchomieniem gry przez lunchera, tzn. przez stronkę. Reinstal 4game luchera nie pomagał. Też mam Win 7- 64 bit. Google chrome nie zadziałało. IExplorer też nie. Dopiero jak zalogowałem się przez operę, wszystko ładnie śmignęło. Aha dodatkowo, jak logowałem się na chromie a poźniej na IE konto było jakby zablokowane. Więc dopiero jak założyłem 3cie konto, i odpaliłem od razu z Opery gra się uruchomiła.

Sebal

Hm musiałem założyć nowe konto, i teraz wyświetla mi ten mały prostokąt z kamaelami i tyle... z każdą przeglądarką to samo, nawet Opera ; )
Sebal- Life ...

Polopiryn

Cytat: Sebal w Grudzień 03, 2011, 11:41:56 AM
Hm musiałem założyć nowe konto, i teraz wyświetla mi ten mały prostokąt z kamaelami i tyle..

Powinieneś odczekać chwile, aż się wyświetli ekran z GoD. U mnie to trwa z 15-30 sekund nim się pojawi, włącz menadżera i patrz czy l2.exe jest włączone cały czas.
Sebal, ale jest postęp - To się liczy

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

teski

jak jak wcisne play to pojawia mi sie ladowanie, jakies male okienko z obrazkiem i koniec mam windowsa xp odpalalem przez chroma

Kasy

Cytat: Eyvee w Grudzień 03, 2011, 11:36:53 AM
ja tam opera otwieram i all normalnie dziala

nie sadze zeby przegladarka odgrywala tu jakas kluczowa role. Wyprobowalem wszystkie i za kazdym razem to samo, po wcisnieciu play, licencja, okno konsoli na ulamek sek, pozniej pasek update frosta, obrazek z Loading... i po chwili nic....

klient za pierwszym razem byl updateowany z ncsoft i bylo to samo, co teraz po pobraniu ponownie calosci z serwera innovy.
launcher przeinstalowany kilka razy bez skutecznie, podobnie jak kilka wersji c++
win7 32 ultimate

nie wyspalem sie tylko przez to ich kombinowanie z odpalaniem gry z poziomu www zamiast zrobic normalnie jak na rusku bylo  :noob:'s

Senti

Mnie po wywaleniu visual c++ zaczęły się problemy. Strony się nie chcą ładować a jak już się załaduje któraś to po 3min. W cs mam ping 17. Updater nie działa i wgl mam te wszystkiego już dość pewnie znowu formata będę musiał robić. Co 3 tyg będę robił formata przez głupią grę.....

Polopiryn

Jeśli idzie o problemy po załadowaniu Frosta, to jest wina anti vira. Większość antivirów blokuje frosta jako, że jest to rootkit. A jeśli frost nie przejdzie to się l2 nie uruchomi. Jeśli komuś wyświetla się frost, a dalej nie chce iść to wyłączcie antivira

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

He4DSh0t

Działa na każdej przeglądarce wystarczy w okienku gdzie jest przycisk PLAY kliknąć śrubkę w prawy górnym rogu i kliknąć FIX poprosi Cię o  wyłączenie przeglądarki i zainstaluje poprawki i wszystko potem śmiga.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Kasy

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 11:54:29 AM
Jeśli idzie o problemy po załadowaniu Frosta, to jest wina anti vira. Większość antivirów blokuje frosta jako, że jest to rootkit. A jeśli frost nie przejdzie to się l2 nie uruchomi. Jeśli komuś wyświetla się frost, a dalej nie chce iść to wyłączcie antivira

mam frosta dodanego do wyjatkow, probowalem nawet z wylaczonym comodo  :oops:

coshoo

Cytat: He4DSh0t w Grudzień 03, 2011, 11:55:17 AM
Działa na każdej przeglądarce wystarczy w okienku gdzie jest przycisk PLAY kliknąć śrubkę w prawy górnym rogu i kliknąć FIX poprosi Cię o  wyłączenie przeglądarki i zainstaluje poprawki i wszystko potem śmiga.

Pod warunkiem że przeglądarka wyświetla tą "srubkę" i PLAY/INSTALL.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Polopiryn

Cytat: Kasy w Grudzień 03, 2011, 11:56:54 AM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 11:54:29 AM

mam frosta dodanego do wyjatkow, probowalem nawet z wylaczonym comodo  :oops:

Comodo? I wszystko jasne, musisz usunąć :)

Cytat: karpiu2822 w Grudzień 03, 2011, 11:00:20 AM
tak mam, zaraz zobaczę czy to coś da

edit:
jupi działa :D wystarczyło odinstalować comodo

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee

nie wiem ja mam win 7 64bit, odpalam za pomoca opery, nie mam zadnych errorow <stronka sie troche laduje to prawda>, antyvirus AVG normalnie mi przepuszcza frosta i launchera, sciaganie przeszlo bez problemow , jedynie raz musialam przeinstalowac launchera, bo byl update...szczezrze to sie dziwie, ze mi all poszlo gladko, bo ZAWSZE mialam problemy z uruchamianem gier i nigdy nic nie chcialo od razu dzialac, a tu mile zaskoczenie...no ale ciekawe, ze co komputer to inaczej dziala i wiele osob ma problemy z tym.

maxverr

Problemy z przyciskiem play - odinstalować starą wersję i sciągnąć nowego launchera ze strony, w wielu przypadkach pomogło. Proponuje wyłącznie antywirusa i firewalla np w routerze.

CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

dimmiu

Cytat: Sebal w Grudzień 03, 2011, 11:22:28 AM
Windows 7 x64

tez mam win 7 x64 i mi nie dziala... po ostatnich instalacjach mama przycisk play ale w firefoxie wywala mi 3 tesp do zmiany emaila itp, a w IE pojawia mi sie okienko z licencja do akceptacji, akceptuje i wraca do strony i nic sie nie dzieje... Wydaje mi sie ze ewidentnie launcher ma problem z win 7 x64... :/