INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sulfate

Wsio zrobiłem i nadal po ładowaniu frosta pokazuje się obrazek, znika i nic. :P Jeszcze z niczym takich problemó nie miałem jak z tym. >.<

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

SoulMaster

Witam! Mam kilka pytan do Was, jesli mozecie odpowiedziec, bede wdzieczny :)
1. Kiedy startuje ten Polski serwer L2, ale chodzi mi o taki start zeby WIPE nie bylo po miesiacu :D 
2. Czy ten serwer bedzie darmowy?
3. Czy bedzie na nim Path to Awakening oraz inne bonusy jak na L2.com?

Kamal

1. community manager Fahrenheit pisała, że polskojęzyczna wersja klienta ukaże się w okolicach stycznia. Na stricte polski serwer nie licz.
2. FAQ GoD
3. nie

BEAUTIFUL

Tak wiem Polopiryn ze vista to nie trfiony wybor ale mam orgianl wiec chcialem sprawdzic czy dziala, ale wiecej z tym windowsem problemow niz pozydku. I dlatego wracam znowu do xp, co to twojego sposobu  na dc tez ustwialem ale dalej to samo mam. No nic poczekam moze ulegnie to poprawie.

Aresik

Może obiło się komuś o uszy i wie jaki online przewidują na "Core?

Thombstone

over 5K bo tyle jest max na server officiala RU
beda wpuszczac chyba po grupach zeby nie zlagowac spota

Klucznik

Cytat: BEAUTIFUL w Grudzień 07, 2011, 08:24:09 AM
Tak wiem Polopiryn ze vista to nie trfiony wybor ale mam orgianl wiec chcialem sprawdzic czy dziala, ale wiecej z tym windowsem problemow niz pozydku. I dlatego wracam znowu do xp, co to twojego sposobu  na dc tez ustwialem ale dalej to samo mam. No nic poczekam moze ulegnie to poprawie.
wlasnie ze mi naprzyklad lepiej l2 smiga na viscie nie nz xp ale ktos sie woli cofac niz isc do przodu to juz twoj problem :O
po prostu nie umiecie ustawic tak visty w7 zeby wam to działało
POZDRO LOL

Aresik

Cytat: Thombstone w Grudzień 07, 2011, 09:50:07 AM

Czyli cała gromada PL wali na ten pierwszy nowy serwer? czy są jacyś czekający na inne

BEAUTIFUL

Nie chodzi ze nie umiem tylko jak formatuje, instaluja sie wszystkie uptady i  po czasie nic nie dziala/gg/strony/control panel/ kompa nawet nie da sie normalnie wylaczyc, nie wspominajac o luncherze od innovy. co innego tyczy sie xp zadnych problemow z instalacja.

ArchonQQ

Cytat: Aresik w Grudzień 07, 2011, 10:27:26 AM
Cytat: Thombstone w Grudzień 07, 2011, 09:50:07 AM

Czyli cała gromada PL wali na ten pierwszy nowy serwer? czy są jacyś czekający na inne

Wydaje mi się, że większość pójdzie na ten pierwszy serwer, a i będzie też masa ludzi, którzy po niepowodzeniu pójdą na kolejny ;f

Aresik

no mam nadzieje ze będzie na tym grała sama śmietanka ;)

Próbował ktoś odpalać Innowe na Windows 7 Ultimate x64? 

BEAUTIFUL

A mam pytanie tez podobne do Aresika czy ktos odpalil l2 na Windows 7 32bit i nie ma problemow

Al_Cap0ne

Tak ja na takim śmigam (pudło mam z 64bit a lapka na 32) i nie miałem problemu tylko przy instalacji lunchera 4game wyskoczył mi błąd z visual C++ ale postąpiłem zgodnie ze wskazówkami na forum i poszło jak po maśle. Startuje l2 ze strony i nie ma żadnego problemu raz tylko dc dostałem a już gram na becie 4 dzień  :D

Thombstone

na 64 bitach podobno nie ma problemow z l2
na 32 bitach tez nie mam bo uzywam Win7 Ultimate x86 (wszystkie sterowniki i biblioteki aktualne)

Al_Cap0ne

Zastanawiam się czy jest jakieś info np. o poprawionym luncheru 4game bo po starcie bety wiem że ruscy coś tam przy nim grzebali a ja chce mieć wszystko zapięte na ostatni guzik żeby nie mieć problemów, chyba że przy starcie zrobi jakieś upedate :P

drezyna

Jakby co to rano, przed rozpoczęciem maintenance`a, był dostępny update dla L2.

Al_Cap0ne

Jak na razie co wchodzę na /eu.4game.com/lineage2/play/ to jest working :D no ale się nie dziwie do 17:00 mają czas więc muszą wszystko zrobić

zomeer

Jestem zdania że dzisiaj nie wielu z nas sobie pogra ;] nie sądzę aby 1 server wystarczył, z samej Polski uzbiera się pewnie z 5k graczy.... server nie wytrzyma

OsamaInAden

Cytat: zomeer w Grudzień 07, 2011, 03:30:47 PM
Jestem zdania że dzisiaj nie wielu z nas sobie pogra ;] nie sądzę aby 1 server wystarczył, z samej Polski uzbiera się pewnie z 5k graczy.... server nie wytrzyma
1. Cieszy mnie Twoj pesymistyczny pkt widzenia, aczkolwiek doczytaj info zanim coskolwiek napiszesz
2. Mylisz sie kolego ale jako ze zaznaczyles ze to tylko Twoja opinia to nie mam Ci tego za zle
3. Poczytaj troszke oficjalne forum gry i dowiesz sie jak maja zamiar przeprowadzic otwarcie servera (podpowiedz -wiecej niz 1 server)
4. Jesli miales ochote odstraszyc potencjalnych zapalencow dzisiejszego wieczora to sfailowales ^^

przypomnialo mi sie :

5. jak myslisz co oni testowali na PTS? (podpowiedz: bylo tam bardzo duzo ludzi na starcie-o ile ktos nie zrobil "szybszego update" jak my w conscie)

maxtorek

Diaboliq

Teraz mam taki problem, że na stronce jak ściągam to jest napis "update". Jak kliknę pojawia się na chwilę ile procent ściągnąłem i znów pojawia się przycisk z napisem update i tak w kółko ;/

Al_Cap0ne

Ja na razie nie moge wejść na stronę bo mam komunikat (Maintenance break
We're working on pretty important stuff here. The website will soon be up and running again.)

Wreszcie nie wiadomo czy od 16 czy 17 sie coś zacznie dziać :P

OsamaInAden

Fellows,

It is time to put all doubts aside. Let somebody else do the laundry. Text your friends you will be staying in today. Close windows, lock the doors and let the magic happen right in front of you on your PC, in Lineage 2 where the new World is there to embrace you!
    Here are some things you should know:

1. First of all, and the most terrible one - we will let you into the game in groups of 500 players at a time. No kidding, no VIP-s just random lucky guys. Then we will add 500 more and so on and so forth. Players will be granted access every 10 minutes or so. More and more happy faces will appear online depending on the availability of the location.
       2. When you have to moan over dead bodies (sad yet necessary) we will help you so you will have enough dead bodies available – fresh and there to greet you! Emmm, yaiks?..
       3. Somewhere I have already written that at the first location you will have to go through small instant zone. There is a maximum of 80 of those possible to be opened in the game - and that is all. Not more, not less! We cannot help this, so the first to enter are the first to grab the chance!
       4. In all zones there will be Game Masters creating as many NPCs as needed for you to enjoy battles.
       5. If something goes wrong (for it might) feel free to PM any of our friendly-looking and all-mighty GMs. You can send them your SOS by writing /gmlist in the chat window. Choose any whose nickname you find and drop them a line – they would love to help!

/

https://forum.4game.com/showthread.php?t=1111&p=14524#post14524

Al_Cap0ne

Dobra informacja dzięki wielkie, ale czemu w ogóle nie można się dostać na stronę czy dopiero start będzie od 17:00

No i co my tu mamy już 5 minut po i nic strona dalej leży tak jak myślałem ruscy pewnego startu nie mają xD