INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

r3ni

Podobno właśnie nad nim pracują.. co nie zmienia fakty że gorszy start miał chyba tylko Supreme c5 ;D
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

maxverr

Cytat: Vraghor w Grudzień 07, 2011, 09:40:13 PM
Jak dla mnie to strasznie nieuczciwe ze czesc osob moze wejsc i gra spokojnie a reszta ma non stop 504... powinni wylaczyc serwer i spokojnie naprawic.
Tak, byłby taki zerg, że nie mógłbyś klikac myszką aby chodzić, tylko bys klikał na jednego playera w którym stoi pewnie 30 innych.
Wyobrażasz sobie w talking island 20 tyś osób?
NCsoft również miał failstart, 300 osób weszło potem login padł, i koxali sobie conajmniej 3 godziny.
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

FokuSs

Dobrą opcją błoby poczekać aż wstanie będzie full i otworzą drugi serwer to wejde:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

neontuning

"string(3) "666" int(0) string(5) "cache" object(Inn_Cache_MemCacheLockable)#32 (8) { ["useMemcached"]=> bool(false) ["_cache":"CMemCache":private]=> object(Memcache)#35 (1) { ["connection"]=> resource(17) of type (memcache connection) } ["_servers":"CMemCache":private]=> array(2) {
  • => object(CMemCacheServerConfiguration)#33 (9) { ["host"]=> string(10) "10.64.65.2" ["port"]=> int(11211) ["persistent"]=> bool(true) ["weight"]=> int(100) ["timeout"]=> int(15) ["retryInterval"]=> int(15) ["status"]=> bool(true) ["_e":"CComponent":private]=> NULL ["_m":"CComponent":private]=> NULL } [1]=> object(CMemCacheServerConfiguration)#34 (9) { ["host"]=> string(10) "10.64.65.3" ["port"]=> int(11211) ["persistent"]=> bool(true) ["weight"]=> int(100) ["timeout"]=> int(15) ["retryInterval"]=> int(15) ["status"]=> bool(true) ["_e":"CComponent":private]=> NULL ["_m":"CComponent":private]=> NULL } } ["keyPrefix"]=> string(14) "labs.4game.com" ["behaviors"]=> array(0) { } ["_initialized":"CApplicationComponent":private]=> bool(true) ["_e":"CComponent":private]=> NULL ["_m":"CComponent":private]=> NULL }"

przynajmniej na stronie widac ze cos robią :D

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

OsamaInAden

co chcecie dobry server :)))

Gdzie leży przyczyna Waszego problemu?

LuSeR

Na pewno wszyscy pracownicy innovy siedzą teraz i płaczą nad tym, że kilku graczy zapłakuje się na śmierć przez opóźnienie otwarcia serwera. Sfailowali, fakt. Mimo wszystko z tego, co zdołałem dzisiaj śledzić, to w miarę na bieżąco przynajmniej próbują się usprawiedliwiać i coś zmieniać. To tylko ludzie :).

Grande

Można było się domyślać że coś nie pójdze jak trzeba. Coś za szybko chcieli otworzyć serwer pewnie czegoś nie dopilnowali ze stroną i po zabawie. Zamiast na spokojnie wszystko zrobić to otworzyli conajmniej o tydzień za wcześnie i takie teraz konsekwencje są.

HollyLodz

ja poczekam do jutra, jak jutro wejdę to ominie mnie 1 dzień gry, a nie tak jak na NCwest 7 dni...

maxverr

CytatDear gamers, due to the current situation we have stopped Live so no players who managed to get online will benefit. We will keep you posted when we launch it - hope soon enough.

Cheers!
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

perun

Dear gamers, due to the current situation we have stopped Live so no players who managed to get online will benefit. We will keep you posted when we launch it - hope soon enough.

Cheers!

hahaha - wracam na NCwest, mam  nadzieję, że mi clienta nie skopało :)

Freya

Mam takie pytanie: skąd w ogóle pomysł by wszystkie rasy startowały w jednej lokacji? Jak to będzie wyglądać z questami?
Trochę tego nie rozumiem, zawsze każda rasa zaczynała w swoim mieście i nie wiem jaki jest sens pakowania wszystkich na jedną wyspę?

HellSign

Cytat: perun w Grudzień 07, 2011, 10:32:18 PM
Dear gamers, due to the current situation we have stopped Live so no players who managed to get online will benefit. We will keep you posted when we launch it - hope soon enough.

Cheers!
hahaha - wracam na NCwest, mam  nadzieję, że mi clienta nie skopało :)

Cytat: qba1987 w Grudzień 07, 2011, 10:26:56 PM

Cytat: qba1987 w Grudzień 07, 2011, 10:26:56 PM

Jaka jest przyczyna, że fapujesz się z bycia w grze jak będzie wipe :D?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Al_Cap0ne

Ja sobie poczekam na ten server w międzyczasie oblukam HBOgo bo dodali nowe fajne filmy xD

bywa już nie takie faile widziałem...

Brianoc

phi. Czlowiek z laptopem do pracy zapierdziela zeby gre przygotowac, udaje ze pracuje, wraca do domku a tu takie waly :D
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

OsamaInAden

Vascius

Ja tam ciśnienia na grę nie mam pykam w LoL'a i sprawdzam między meczami co się dzieje i nie jest dobrze xD. NC west odpada ze względu na ping i sytuacje z boterami co nie zmienia faktu że innova daje dupy po całości.

skrzydlaty

Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Severeen

z tego wynika , że to wina GM- napchali się na serwer i nie ma miejsca dla graczy  :D

zomeer

Horken

W sumie jeżeli cała ta sytuacja ma spowodować eliminację lolgamerów którzy już planują zmieniać serwer z powodu opóźnionego/wyfailowanego startu bądz mają inną, godną pożałowania wymówkę to nie mam nic przeciwko :D

A tutaj coś podkręcającego smutek:
http://dagobah.net/flash/smut.swf
Smutny Ziemniak :(
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

NightBird

pojebana ta INNOVA, jak mozna w ogole zrobic system logowania przez strone ?

co oni nie wiedzieli ile graczy sie rzuci na serwer ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

neontuning